Įkraunama...
Įkraunama...

Ukraina

QUOTE(gosas @ 2010 08 18, 19:59)
Oi aciu uz isamu paaiskinima Kaip MB parodziau kiek km uz galvos susieme lotuliukas.gif Ir dabar sprendzia ar vaziuoti masina ar traukiniu tai va dabar ir pasimeciau  verysad.gif
Vienam vairuoti butu truputi gal sunku  g.gif toki kelia Na tiesiog taip noriu ir nezinau ka daryti O Kaip pagalvoju jei be masinos ten vaziuoti tai nieko gero nepamatysim  g.gif Noretusi ten, ten nuvaziuoti O kad nuvaziuoti ir guleti tik prie juros as nenoriu man dar smelis nebyra is ši...... Kaip mano MB seneliui  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

mes paprastai vaziuojam dvi dienas ir nakvojam pvz uz Kijevo apie 60 km, motelis Katrin,ten yra liukso kambariai su nuosavu dusu, bet jei tokiu negauni tai gali tektis naudotis bendru tualetu ir dusu, jie tvarkingi tikrai. tai mums kelione uzima dvi paras, pamatyti galima vaziuojant su ekskursijomis, bet tai kainuos brangiau negu vaziuojant paciam, nestos ten kur panoresit. Mes vaziuojam su savo masina o nuvaziave i vieta vaikstom su ekskursijomis ir pasiklausom ka pasakoja. Galima samdytis vairuotojus ten jie ir nuveza ir parveza ir dar uz gidus pabuna. 1800 cia i viena puse, pirmyn atgal 1800x2 smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reenata: 18 rugpjūčio 2010 - 22:23
QUOTE(gosas @ 2010 08 18, 20:59)
Oi aciu uz isamu paaiskinima Kaip MB parodziau kiek km uz galvos susieme lotuliukas.gif Ir dabar sprendzia ar vaziuoti masina ar traukiniu tai va dabar ir pasimeciau  verysad.gif
Vienam vairuoti butu truputi gal sunku  g.gif toki kelia Na tiesiog taip noriu ir nezinau ka daryti O Kaip pagalvoju jei be masinos ten vaziuoti tai nieko gero nepamatysim  g.gif Noretusi ten, ten nuvaziuoti O kad nuvaziuoti ir guleti tik prie juros as nenoriu man dar smelis nebyra is ši...... Kaip mano MB seneliui  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Pažiūrėkit Krymo temą, ten yra tik ką grįžusių pasakojimai.
Kilometražą galit per googlemaps pažiūrėt, tiek per Baltaruiją, tiek per Lenkiją maršrutą susidėliot ( ir nereiks ginčytis biggrin.gif ) Pvz mes, niekada nelekiam ( o ir kam) - važiuojam per Lenkiją, tai ir nakvojam kokiam motely netoli Lenkijos - Ukrainos sienos - dar pakeliui Lenkijoj ką sugalvojam pažiūrėt. biggrin.gif Jeigu vienas vairuotojas tikrai nėra reikalo pervargti, juolab, kad Ukrainoje keliai neblizga, tad ir vairavimas kiek kitoks pasidaro.
Atsakyti
[quote=kicius,2010 07 28, 08:57]
Na reik tikėtis kad panaikino,

Tai kad nepanaikino, vykom liepos vidury, pildėm migracines korteles, be to, jas tikrino policija, (ar milicija smile.gif, kai važiavom į Europos centrą lotuliukas.gif , netoli Rumunijos sienos. Dar aš siūlyčiau pravažiavus UA sieną (jei dieną) išsijungti trumpas šviesas, kad neišsiskirti iš visų, nes jų milicininkai netoli sienos gaudo užsieniečius ir baudžia nei už nieką. (Čia mums prie Mukačiovo 2 kartus taip atsitiko)
Atsakyti
[quote=Vida88,2010 08 20, 13:12]
[quote=kicius,2010 07 28, 08:57]
Na reik tikėtis kad panaikino,

Tai kad nepanaikino, vykom liepos vidury, pildėm migracines korteles, be to, jas tikrino policija, (ar milicija smile.gif, kai važiavom į Europos centrą lotuliukas.gif , netoli Rumunijos sienos. Dar aš siūlyčiau pravažiavus UA sieną (jei dieną) išsijungti trumpas šviesas, kad neišsiskirti iš visų, nes jų milicininkai netoli sienos gaudo užsieniečius ir baudžia nei už nieką. (Čia mums prie Mukačiovo 2 kartus taip atsitiko)
[/quote]
Na mes jau penkis kartus vaziavom i Ukraina ir pasakymas baudzia ne uz ka mane labai stebina. Kiek sykiu buvo sustabde niekada nesikabinejo ir nebaude ne uz ka. Nesigincysiu ta tema tiesiog isakau savo nuomone apie kitu gasdinima ukrainieciu policija. Net buvo situacija kai virsijome greiti velai vakare, kai jau vaikai miegojo masinoje, veiksmas vyko miestelio teritorijoje, palinkejo gero kelio policininkai ir paprase daugiau taisykliu nepazeidineti.
Atsakyti
Mes jau 5 metai važiuojam prie Juodosios jūros, bet jų milicininkai niekad nesikabinejo be reikalo.Gal taip papuolėme.Grįždami antradieni vakare UA-PL pasienyje eilė buvo siaubingai ilga, tai kai jau man trūko nervai......... atsidūrėmė muitinėje visos trys lietuvių masinos be eilės( praleido, kadangi su vaikais), bet vistiek išlaukėm apie 6val.
Atsakyti
kas čia raše, kad migracines korteles panaikino?Mes jas pildėm , važiuodami traukinių, tad jos egzistuoja.
Papildyta:
Grįžusieji, papasakokit geriau, kaip sekiesi su LT ar PL muitinėmis?Ar labai krate?
Atsakyti
QUOTE(šlamutis @ 2010 08 22, 19:43)
kas čia raše, kad migracines korteles panaikino?Mes jas pildėm , važiuodami traukinių, tad jos egzistuoja.
Papildyta:
Grįžusieji, papasakokit geriau, kaip sekiesi su LT ar PL muitinėmis?Ar labai krate?

Kaip nekeista šįkart PL muitininkai tik bagažinę liepė atidaryti ir viskas, o UA net nieko nežiūrėjo
Atsakyti
[quote=Reenata,2010 08 20, 15:21]
Na mes jau penkis kartus vaziavom i Ukraina ir pasakymas baudzia ne uz ka mane labai stebina. Kiek sykiu buvo sustabde niekada nesikabinejo ir nebaude ne uz ka. Nesigincysiu ta tema tiesiog isakau savo nuomone apie kitu gasdinima ukrainieciu policija.

Aš ir nenorėjau nieko gąsdinti, beveik 2 savaites pravažinėjom po Karpatus, ir niekas neprisikabino, bet išvažiuojant, netoli sienos prie Mukačiovo išsukom iš šalutinio kelio į dešinę, pavažiavus sustabdė policija, atseit perkirtom ištisinę. Kitą dieną tuo pačiu keliu važiavo vyrai atgal, jokios ištisinės nebuvo. Tik policininkai stovėjo poste, ir vėl juos nubaudė, dabar tiksliai neatsimenu (jei įdomu, sužinosiu) už ką. Mes ten makalavomės pirmyn-atgal, nes remontavom automobilius. Kai reikėjo vėl važiuoti, apsukom juos aplink. Be to, susipažinom su vietiniais gyventojais, netoli Lvovo, beje netgi su jų policininkais, tai JIE patys mums pasiguodė, kad suįžūlėjo policininkai, ir kad reikia vežiotis pasiruošus 50 grivinių. Atsiprašau, jei pasirodė, kad gąsdinu, parašiau savo įspūdžius, norėjau kaip geriau 4u.gif Tai buvo šaukštas deguto puikioje kelionėje
Atsakyti
Sveiki, mes rugsėjo 19-26 taip pat planuojame važiuoti į Odesą pro lenkiją. Kelios dienos kaip sugalvojom, tai dabar ieškau naudingos info visur.
Atsakyti
Sveiki-keliautojai.Ruosiames dabar vykti traukiniais i Odesa per Lenkija-tik nezinome kaip geriau-ar per Kijeva-ar per Lvova,ar bilietu gausime laisvai,ar saugu kelioneje,gal turite patikimu adresu Odesoje,Kijeve,Love,Varsuvoje-kur pernakvoti.Ar brangi kelione-kiek mazdaug reikia vienam zmogui pinigu.Suzinojome,kad yra tiesioginis reisas Varsuva-Odesa 23.00 val-ar Lietuvoje galima kur rezervuoti isankstinius bilietus,bijome likti be vietu.
Atsakyti
QUOTE(pusinis @ 2010 11 06, 10:19)
Sveiki-keliautojai.Ruosiames dabar vykti traukiniais i Odesa per Lenkija-tik nezinome kaip geriau-ar per Kijeva-ar per Lvova,ar bilietu gausime laisvai,ar saugu kelioneje,gal turite patikimu adresu Odesoje,Kijeve,Love,Varsuvoje-kur pernakvoti.Ar brangi kelione-kiek mazdaug reikia vienam zmogui pinigu.Suzinojome,kad yra tiesioginis reisas Varsuva-Odesa 23.00 val-ar Lietuvoje galima kur rezervuoti isankstinius bilietus,bijome likti be vietu.

na traukiniu nesam keliave,bet kiek zinau vasaros metu tai is anksto perkami bilietai nes ju nelieka labai greitai.Del saugumo tai manau kaip ir visur reiktu nezioplineti ir aplink save nieko nematyt:)kiek mes keliavom automobiliu,teko ir miegoti kelioneje masinoje ir nieko niekas neuzpuole:)apie traukinio marsruta is varsuvos nelabai zinau ka,bet is vilniaus vaziuoja autobusas i Odesa ir bilietai nelabai brangus,pigiau nei su traukiniu .
Atsakyti
o kas galetu patarti kiek kainuoja nakvines? kur pigiau galima apsistoti? ar koks vie6butukas ar gal butus kas nors nuomoja pigiau? ir kiek kainuoja autobusu bililetai gal kas zinot?

ar vykstannt i Ukraina Lietuvos pilieciams reikia vizos? vienur sako taip kitur ne ... kaip yra istikruju?
Atsakyti