QUOTE(gosas @ 2010 08 18, 19:59)
Oi aciu uz isamu paaiskinima Kaip MB parodziau kiek km uz galvos susieme Ir dabar sprendzia ar vaziuoti masina ar traukiniu tai va dabar ir pasimeciau
Vienam vairuoti butu truputi gal sunku toki kelia Na tiesiog taip noriu ir nezinau ka daryti O Kaip pagalvoju jei be masinos ten vaziuoti tai nieko gero nepamatysim Noretusi ten, ten nuvaziuoti O kad nuvaziuoti ir guleti tik prie juros as nenoriu man dar smelis nebyra is ši...... Kaip mano MB seneliui
Vienam vairuoti butu truputi gal sunku toki kelia Na tiesiog taip noriu ir nezinau ka daryti O Kaip pagalvoju jei be masinos ten vaziuoti tai nieko gero nepamatysim Noretusi ten, ten nuvaziuoti O kad nuvaziuoti ir guleti tik prie juros as nenoriu man dar smelis nebyra is ši...... Kaip mano MB seneliui
mes paprastai vaziuojam dvi dienas ir nakvojam pvz uz Kijevo apie 60 km, motelis Katrin,ten yra liukso kambariai su nuosavu dusu, bet jei tokiu negauni tai gali tektis naudotis bendru tualetu ir dusu, jie tvarkingi tikrai. tai mums kelione uzima dvi paras, pamatyti galima vaziuojant su ekskursijomis, bet tai kainuos brangiau negu vaziuojant paciam, nestos ten kur panoresit. Mes vaziuojam su savo masina o nuvaziave i vieta vaikstom su ekskursijomis ir pasiklausom ka pasakoja. Galima samdytis vairuotojus ten jie ir nuveza ir parveza ir dar uz gidus pabuna. 1800 cia i viena puse, pirmyn atgal 1800x2