Įkraunama...
Įkraunama...

Ukraina

QUOTE(ViktoOote @ 2010 07 27, 00:06)
Mes Ukrainoj turim giminaičių, tai važiuojam beveik kiekvienais metais.. Važiuojam savo transportu per BY, bet kyla pagunda važiuot per PL. Kas važiavot gal galėtumėt patarti kaip geriau apsimoka važiuot iki Kijevo? Ar per BY ar per PL?

tai per BY iki Kijevo daug arciau smile.gif mes masina vaziuodavom visada per BY.
Atsakyti
QUOTE(ViktoOote @ 2010 07 26, 23:06)
Mes Ukrainoj turim giminaičių, tai važiuojam beveik kiekvienais metais.. Važiuojam savo transportu per BY, bet kyla pagunda važiuot per PL. Kas važiavot gal galėtumėt patarti kaip geriau apsimoka važiuot iki Kijevo? Ar per BY ar per PL? Tiksliai žinau, kad važiuojant per BY yra reikalinga visa, o jei važiuoji su kito asmens vardu registruota mašina, tai reikalinga notaro patvirtinta panaudos sutartis su vertimu į rusų kalbą (vertimas irgi turi būti patvirtintas notaro).

Mes važiavom šiemet vėl per BY, ir tikrai džiaugėmės kad ne per PL, kaip kad pernai ... O kai dar būtent į Kijevą reikia jums, tai geriau jau vizas nusipirkt, nebent daug labai važiuojančių pas jus..
Papildyta:
QUOTE(viktner @ 2010 07 18, 20:32)
Tai būsim visai netoli.... Man Zatokoje nepatiko, labai nešvarus pliažas buvo.

Labiausiai nešvarus ties pačiu centru, kur ta alėja iki jūros, o toliau tai visai pakenčiami.

Va Zaliznyj Port, ten tai šiukšlynai visur doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kicius @ 2010 07 27, 19:05)
Mes važiavom šiemet vėl per BY, ir tikrai džiaugėmės kad ne per PL, kaip kad pernai ... O kai dar būtent į Kijevą reikia jums, tai geriau jau vizas nusipirkt, nebent daug labai važiuojančių pas jus..

Čia BY visas ar UA? Nes BY visad pasidarom visas važiuojant...
Atsakyti
QUOTE(ViktoOote @ 2010 07 27, 22:30)
Čia BY visas ar UA? Nes BY visad pasidarom visas važiuojant...

BY, juk UA vizų nereikia. Na tiesiog turėjau galvoj kad jei daug žmonių važiuoja, tai gal ir brangu vizas darytis, ir per PL geriau,bet jei ne tai per BY arčiau ir greičiau. Beje šiemet į UA nereikėjo net migracinių pildyt.
Atsakyti
QUOTE(kicius @ 2010 07 28, 00:36)
Beje šiemet į UA nereikėjo net migracinių pildyt.

Oooo vieną popiergalį UA valdžia panaikino thumbup.gif O man pernai krūvą blankų pasienietis davė, sakė, aš čia važiuoju ir važiuoju tai užsipildyk namie. Gal dar ir per Rava-Ruskoje pralėksim greitai.jau labai noriu arbūzų ir melionų ir aišku moldaviško vynelio....
Atsakyti
QUOTE(viktner @ 2010 07 28, 06:18)
Oooo vieną popiergalį UA valdžia panaikino thumbup.gif  O man pernai krūvą blankų pasienietis davė, sakė, aš čia važiuoju ir važiuoju tai užsipildyk namie. Gal dar ir per Rava-Ruskoje pralėksim greitai.jau labai noriu arbūzų ir melionų ir aišku moldaviško vynelio....

Na reik tikėtis kad panaikino, nes nelabai aš supratau, aplink visi lyg ir turėjo... atgal važiuojant paklausė kur migracinės - sakau juk sakė kad nereikia - tai daugiau ir neklausė nieko. Gal čia ES piliečiams .. Beje, čia vienintelis popiergalis ir buvo, kurį UA reikėdavo pildyt..
Arbūzai gerai - atvažiavę dar po 5grivnas pirkom, o išvažiuojant jau po 1gr thumbup.gif
Atsakyti
O kaip vizas darotės? Per firmas ar važiuojat į Baltarusijos ambasadą Vilniuj? Aš visad važiuodavau į Vilnių, bet dabar nėra laiko ;/ tai galvoju darytis vizas per firma.. Gal kas žinot kokios kainos?
Atsakyti
QUOTE(ViktoOote @ 2010 07 28, 15:19)
O kaip vizas darotės? Per firmas ar važiuojat į Baltarusijos ambasadą Vilniuj? Aš visad važiuodavau į Vilnių, bet dabar nėra laiko ;/ tai galvoju darytis vizas per firma.. Gal kas žinot kokios kainos?

Per firmą, užpildo viską patys, nereikia sukt smegenų ir viskas būna gerai. Mes darėmės neskubias vizas - 75lt. Čia Vilniuje.
Atsakyti
QUOTE(kicius @ 2010 07 28, 17:51)
Per firmą, užpildo viską patys, nereikia sukt smegenų ir viskas būna gerai. Mes darėmės neskubias vizas - 75lt. Čia Vilniuje.

Klaipėdoje neskubi viza per 8d.d 95lt, o vaikui per 3d.d 40lt.
Atsakyti
Sveiki taip ir nesulaukiu jusu pasakojimu Gal dar negryzot?

Noriu ziaurei vaziuoti i Ukraina Rugseji MB atostogauja tai lektume pradzioje Masina

Kiek km iki Odesos nuo Lietuvos Vis gincijames ir vienas kitam nenusiliaidziam as sakau kad 1600km ? Ar taip?
Per kiek laiko pasieki Odesa? g.gif Na per para ar panasei?
Ir Kiek laiko ir km iki Jaltos Aluskos ar panasei
Pirmas kartas butu mums Gal ka galite patarti ? blush2.gif
Pro kur ir kur geriause vaziuoti kiek tureti pinigu Kaip pilates kura ? Na smulkiau padeti zaliems biggrin.gif Nebukite tikri lietuvei pasakykite ka blush2.gif mirksiukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2010 08 18, 16:58)
Sveiki taip ir nesulaukiu jusu pasakojimu Gal dar negryzot?

Noriu ziaurei vaziuoti i Ukraina Rugseji MB atostogauja tai lektume pradzioje Masina

Kiek km iki Odesos nuo Lietuvos Vis gincijames ir vienas kitam nenusiliaidziam as sakau kad 1600km ? Ar taip?
Per kiek laiko pasieki Odesa?  g.gif Na per para ar panasei?
Ir Kiek laiko ir km iki Jaltos Aluskos ar panasei
Pirmas kartas butu mums Gal ka galite patarti ? blush2.gif
Pro kur  ir kur geriause vaziuoti kiek tureti pinigu Kaip pilates kura ? Na smulkiau padeti zaliems  biggrin.gif Nebukite tikri lietuvei pasakykite ka  blush2.gif  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Mes vaziuojam kiekvienais metais i sudaka, km gaunasi apie 1800, vaziuojam per Baltarusija, savo masina. Kura geriausia piltis ne Lietuvoje, bijau pamelauoti bet pries menesi pas baltarusis kainavo ar 86 ar 96 amerikos centai. Vaziuojam pro Minska, Bobruiska, tada link Kalinkovici, Choiniki, link Bragin, nedidelis miestelis Saviči, siena kertam pasienio punkte Kamarin, uztrunka apie 20 min pas baltarusus ir panasiai pas ukrainiecius. Eiliu ten nebuna. Siaip reiktu zemelapi paziureti kur vaziuoti. Ivaziuojam i Ukraina tada Černygovas, Kijevas, Žaškiv (lieka kairėjė)kryptis Odesa, nuo Kijevo visada yra rodyklė į Odesa, kiek km nepasakysiu. Kuras kainuoja panasiai kaip ir Baltarusijoje. Ant Baltarusijos sienos reikia turėti dolerių man atrodo 5 ten kazkokius popierius masinos tvarkantis reikia susimok4ti. Baltarusai reikalauja sveikatos draudimo butinai. Tranzitines vizos kainuoja 15 euru suaugusiems.
Jei dar kils konkreciu klausimu klausk, atsakysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Reenata @ 2010 08 18, 19:27)
Mes vaziuojam kiekvienais metais i sudaka, km gaunasi apie 1800, vaziuojam per Baltarusija, savo masina. Kura geriausia piltis ne Lietuvoje, bijau pamelauoti bet pries menesi pas baltarusis kainavo ar 86 ar 96 amerikos centai. Vaziuojam pro Minska, Bobruiska, tada link Kalinkovici, Choiniki, link Bragin, nedidelis miestelis Saviči, siena kertam pasienio punkte Kamarin, uztrunka apie 20 min pas baltarusus ir panasiai pas ukrainiecius. Eiliu ten nebuna. Siaip reiktu zemelapi paziureti kur vaziuoti. Ivaziuojam i Ukraina tada Černygovas, Kijevas, Žaškiv (lieka kairėjė)kryptis Odesa, nuo Kijevo visada yra rodyklė į Odesa, kiek km nepasakysiu. Kuras kainuoja panasiai kaip ir Baltarusijoje. Ant Baltarusijos sienos reikia turėti dolerių man atrodo 5 ten kazkokius popierius masinos tvarkantis reikia susimok4ti. Baltarusai reikalauja sveikatos draudimo butinai. Tranzitines vizos kainuoja 15 euru suaugusiems.
Jei dar kils konkreciu klausimu klausk, atsakysiu smile.gif

Oi aciu uz isamu paaiskinima Kaip MB parodziau kiek km uz galvos susieme lotuliukas.gif Ir dabar sprendzia ar vaziuoti masina ar traukiniu tai va dabar ir pasimeciau verysad.gif
Vienam vairuoti butu truputi gal sunku g.gif toki kelia Na tiesiog taip noriu ir nezinau ka daryti O Kaip pagalvoju jei be masinos ten vaziuoti tai nieko gero nepamatysim g.gif Noretusi ten, ten nuvaziuoti O kad nuvaziuoti ir guleti tik prie juros as nenoriu man dar smelis nebyra is ši...... Kaip mano MB seneliui lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gosas: 18 rugpjūčio 2010 - 20:05