Įkraunama...
Įkraunama...

Ukraina

QUOTE(georgiana @ 2010 07 16, 20:50)
sveiki, o sakykit vaziuojate pro Liublina ir tarkim neuzsuksite i Alusta, Sudaka, Jalta? kazkaip skaitinejau ne kokie atsiliepimai rusu saituose apie Odesa...na man is tikruju svarbi kiekvina nuomuone nes mes vykstame rugpjucio 4 diena, planavau vaziuoti Lenkija-Alusta, Sudakas, Jalta..na gal tai tik isoriski griauciai nelabai speju prisesti paplanuoti, gal Jus suidarete tikslesni marsruta, malonu butu sulaukti tikslesniu nuomoniu nes kolkas is 3-ju vaziuojanciu masiniuku dalis marsruto organizavimo tenka man, o as po trupineli bandau deliotis...kolkas sunkiai man tai pavyksta doh.gif

Mes vaziuojame iki odesos todel kad fiziskai be nakvynes nepasiseks toliau nuvaziuot o kadangi pagridinis tikslas jura tai kodel ne prie juros ir nesvarbu ar arciau krymo ar toliau ar arciau odesos ar toliau o po to jau sieksim kryma
sutoje pirmai nakvynei ir jau pasimegausim jura ir pailsesim nes kiek teko vaziuot jei sustoji tik nakvynei kitos dienos per pietus jau nebe labai matai kelia smile.gif
Atsakyti
Sveiki.Mes irgi jau išlekiam po 2 savaičių link Odesos, važiuojam per PL.Kas važiavo šiemet įdomu kaip eilės Rava-Ruskoje muitinėje?
Atsakyti
QUOTE(viktner @ 2010 07 17, 11:16)
Sveiki.Mes irgi jau išlekiam po 2 savaičių link Odesos, važiuojam per PL.Kas važiavo šiemet įdomu kaip eilės Rava-Ruskoje muitinėje?

siaubingas kelias rava ruska bent iki lvovo mes grizim rugpjucio 1 tai parasysiu kaip sekes mes galvojam kirst siena auksciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2010 07 16, 23:34)
Aruna tark zodi, kaip manai ar tokia delione imanoma su vaikais amzius 9-18 metu? gal Tu galetum is savo puses siek tiek padeti, Please 4u.gif

Mano akim žiūrint, tai tokio amžiaus vaikai jau net labai dideli ir jokių problemų neturėtų būti. Aišku, sprendžiu pagal save, bet mūsų nuo pat gimimo kelionėse, tai niekada jokių problemų neturėjom, nesvarbu į kokio ilgumo kelionę bevažiuotumėm.
Žinoma, jeigu tai kompiuteriniai vaikai, tada gali būti pazirzėjimų, bet manyčiau kad tokiu atveju labai sveika galvas pavėdint ir pamatyti gyvai kas darosi pasaulyje biggrin.gif
O kokiam laikui važiuojat?
Atsakyti
QUOTE(vaidas147 @ 2010 07 17, 12:19)
siaubingas kelias rava ruska bent iki lvovo mes grizim rugpjucio 1 tai parasysiu kaip sekes mes galvojam kirst siena auksciau smile.gif

Mes jau liepos 30d. išvažiuosim.Kad kelias iki Lvovo super baisus tai žinau mintinai, mane labai domina pasienis.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktner: 17 liepos 2010 - 14:06
Mes išvažiuojame 25 diena.vykstam su traukinių, todėl kompanijos nesiulome. biggrin.gif Ilsesimes kurorte Zatoka.Tai apie 70 km nuo Odesos link Rumunijos.Jei kas norite susitikti svetimoje žemėje-rašykite. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(šlamutis @ 2010 07 18, 20:27)
Mes išvažiuojame 25 diena.vykstam su traukinių, todėl kompanijos nesiulome. biggrin.gif Ilsesimes kurorte Zatoka.Tai apie 70 km nuo Odesos link Rumunijos.Jei kas norite susitikti svetimoje žemėje-rašykite. biggrin.gif  biggrin.gif

Tai būsim visai netoli.... Man Zatokoje nepatiko, labai nešvarus pliažas buvo.
Atsakyti
Liepos pabaigoje keliausiu į Ukrainą smile.gif gal kas galit patarti , ką būtų galima pamatyti ir aplankyti Lvove bigsmile.gif
Atsakyti
Mano draugė dabar yra Ukrainoje su Ditmos agentūra ir Lvovas taip pat įtrauktas į maršrutą, tai va jau trečia diena kaip rašo man ir aikčioja bigsmile.gif kaip ten smagu ir kad nepakartojami vaizdai... Tai aš irgi susigundžiau ir ketinu pasidomėti tos agentūros siūlomomis kelionėmis 4u.gif jetus kaip traukia mane tokie kraštai, o be palydos vienai traukt nesiryžtu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(viktner @ 2010 07 18, 21:32)
Tai būsim visai netoli.... Man Zatokoje nepatiko, labai nešvarus pliažas buvo.

Na, kiek pamenu, jus ilsėjotes apie 30 km nuo Zatokos.Primorskoje, taip?Zatoka ilga-tiesiasi keliasdešimt km ir ten visokiu pliažu yra-kaip išlaižytu, taip ir nešvarių.Visokiu matiem.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šlamutis: 20 liepos 2010 - 19:14
QUOTE(šlamutis @ 2010 07 20, 21:12)
Na, kiek pamenu, jus ilsėjotes apie 30 km nuo Zatokos.Primorskoje, taip?Zatoka ilga-tiesiasi keliasdešimt km ir ten visokiu pliažu yra-kaip išlaižytu, taip ir nešvarių.Visokiu matiem.

taip, mes 30km nuo Zatokos Kurortnoe miestelyje thumbup.gif
Atsakyti
Mes Ukrainoj turim giminaičių, tai važiuojam beveik kiekvienais metais.. Važiuojam savo transportu per BY, bet kyla pagunda važiuot per PL. Kas važiavot gal galėtumėt patarti kaip geriau apsimoka važiuot iki Kijevo? Ar per BY ar per PL? Tiksliai žinau, kad važiuojant per BY yra reikalinga visa, o jei važiuoji su kito asmens vardu registruota mašina, tai reikalinga notaro patvirtinta panaudos sutartis su vertimu į rusų kalbą (vertimas irgi turi būti patvirtintas notaro).
Atsakyti