Įkraunama...
Įkraunama...

Ukraina

QUOTE(georgiana @ 2010 07 13, 09:49)
vaziuoti zadam rugpjucio pradzioje jeigu tik planai nesugrius, nes sunku planuoti kol maziukas yra, is tiesu labai daug naudingos informacijos Jums gali suteikti Aruna is forumo 4u.gif o is tiesu visos 3 masinos bus uzkrautos keleiviais maximaliai biggrin.gif tad maistas tenai tikrai nera brangus, saltkrepsi manau bent viena 3-masinoms imsime, o maisto tikrai imsime minimaliai, daugiau gal vaikams kazka paimsime, o kada Jus planuojate vaziuoti ir gal jau planeli sudarete ax.gif

taip, mes liepos pabaigoj, na saltkrepsio neturim, arba pirksim arba nzn ... mes per BY vaziuosim, uzvaziuosim dar i Minska, ir i Kijeva, o paskui link Jaltos, tik neapsisprendizam per koki pasieni eit per BY--> UA, gal kas gali patart? siam momentui ( dirbu transporte, turiu tokia galimybe) LT --> BY ir by-->lt nera eiliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2010 07 13, 10:02)
taip, mes liepos pabaigoj, na saltkrepsio neturim, arba pirksim arba nzn ... mes per BY vaziuosim, uzvaziuosim dar i Minska, ir i Kijeva, o paskui link Jaltos, tik neapsisprendizam per koki pasieni eit per BY--> UA, gal kas gali patart? siam momentui ( dirbu transporte, turiu tokia galimybe) LT --> BY ir by-->lt nera eiliu  smile.gif

na mes planuojame vykti per lenkija nes musu grupelei taip pigiau o siaip imetu ka as skaiciau:
http://100dorog.ru/c...tories/3610235/
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2010 07 13, 08:48)
labai daug diskusiju apie tai, per BY ar PL vaziuoti  smile.gif turiu toki klausima is kelionines puses, o ka jus imat su savim is maisto?? ar reikalingas koks saltkrepsys? nes mano fantazija ties sumustiniu baigiasi  smile.gif

Saltkrepsys aplamai geras dalykas ir ne vienkartinis juk daiktas. Juk net paprasciausia gerima gali tureti salta visa diena. O maisto mes paprastai stojame pirkti Lenkijoje. Taciau i Ukraina neviska galima isivezti (nors mes problemu neturejome).
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2010 07 13, 08:48)
labai daug diskusiju apie tai, per BY ar PL vaziuoti  smile.gif turiu toki klausima is kelionines puses, o ka jus imat su savim is maisto?? ar reikalingas koks saltkrepsys? nes mano fantazija ties sumustiniu baigiasi  smile.gif

Mes vaziavom per BY.
O saltkrepsys reikalingas, mes turejom, neisivaizduoju, kaip be jo issiverstumeme.
Atsakyti
QUOTE(Vika 12 @ 2010 07 14, 16:56)
Mes vaziavom per BY.
O saltkrepsys reikalingas, mes turejom, neisivaizduoju, kaip be jo issiverstumeme.

gal galite aprasyti kelione smulkiau, o gal subforume ziureti apie Kryma g.gif , jei ten nerasete butu labai malonu jeigu cia aprasytumete, beje kiek papildomai BY viza kainavo? aciu ir lauksim ispudziu 4u.gif wub.gif
Atsakyti
jei teisingai suprantu tai is ukrainos galima issivezti 200 vnt. cigareciu, ir 2 l vyno ir 1 l stipraus gerimo?
http://www.customs.g...;cat_id=1093808
o ne 2 pokelius cigareciu ir 1 l alkoholio, kaip kazkas minejo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pragma @ 2010 07 15, 14:27)
jei teisingai suprantu tai is ukrainos galima issivezti 200 vnt. cigareciu, ir 2 l vyno ir 1 l stipraus gerimo?
http://www.customs.g...;cat_id=1093808
o ne 2 pokelius cigareciu ir 1 l alkoholio, kaip kazkas minejo blush2.gif

as taip pat nustebau kad galima 10 pakeliu siaip mums vietiniai pasakojo kad alaus pakuote cigareciu 2 pak dektines du litrus vyno tris litrus
Vaziuojam 24 arba 25 i kryma gal kas norit jungtis daugiau smagiau linksmiau
savaitei ekonomy klase be dideliu islaidu

HELP
[size=1]Gal kas esat vaziave per staravoitove muitine ??? bandysim mes vykt per ten ziema vaziavom per rava ruska kelias baisus po to sekanti karta kirtom siek tiek zemiau ir kelias taip pat baisus ir dar toliau gaunas taigi lauki info is anksto
dekui

Jei norite galite prisijungti vaziuojam is siaures lietuvos dvi seimos su busu pirma diena iki odesos pasimaudom pamiegam antra diena iki alustos ar kur panasiai ten jau nesvarbu penkias dienas pamirkstam drinks_cheers.gif ir namucio mirksiukas.gif
tiesa gal kas turit gerus zemelapius tomtom xl one navigacijai pas mane minimalus zemelapiai bet vis geriau negu nieko
Atsakyti
QUOTE(vaidas147 @ 2010 07 16, 13:39)
as taip pat nustebau kad galima 10 pakeliu siaip mums vietiniai pasakojo kad alaus pakuote cigareciu 2 pak dektines du litrus vyno tris litrus
Vaziuojam 24 arba 25 i kryma gal kas norit jungtis daugiau smagiau linksmiau
savaitei ekonomy klase be dideliu islaidu

mes 24 isvaziuojam, is Vilniaus, marsrutas : LT-> Minsk->Kiev->Jalta
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2010 07 16, 14:43)
mes 24 isvaziuojam, is Vilniaus, marsrutas : LT-> Minsk->Kiev->Jalta

Mes lekiam per lenkus verysad.gif gal net isvaziuojam 23 vakare na kaip nuotaika b us
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidas147: 16 liepos 2010 - 14:19
QUOTE(vaidas147 @ 2010 07 16, 15:13)
Mes lekiam per lenkus  verysad.gif gal net isvaziuojam 23 vakare na kaip nuotaika b us

sveiki, o sakykit vaziuojate pro Liublina ir tarkim neuzsuksite i Alusta, Sudaka, Jalta? kazkaip skaitinejau ne kokie atsiliepimai rusu saituose apie Odesa...na man is tikruju svarbi kiekvina nuomuone nes mes vykstame rugpjucio 4 diena, planavau vaziuoti Lenkija-Alusta, Sudakas, Jalta..na gal tai tik isoriski griauciai nelabai speju prisesti paplanuoti, gal Jus suidarete tikslesni marsruta, malonu butu sulaukti tikslesniu nuomoniu nes kolkas is 3-ju vaziuojanciu masiniuku dalis marsruto organizavimo tenka man, o as po trupineli bandau deliotis...kolkas sunkiai man tai pavyksta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2010 07 16, 20:50)
sveiki, o sakykit vaziuojate pro Liublina ir tarkim neuzsuksite i Alusta, Sudaka, Jalta? kazkaip skaitinejau ne kokie atsiliepimai rusu saituose apie Odesa...na man is tikruju svarbi kiekvina nuomuone nes mes vykstame rugpjucio 4 diena, planavau vaziuoti Lenkija-Alusta, Sudakas, Jalta..na gal tai tik isoriski griauciai nelabai speju prisesti paplanuoti, gal Jus suidarete tikslesni marsruta, malonu butu sulaukti tikslesniu nuomoniu nes kolkas is 3-ju vaziuojanciu masiniuku dalis marsruto organizavimo tenka man, o as po trupineli bandau deliotis...kolkas sunkiai man tai pavyksta doh.gif

Jeigu jau toks, tai tada Lenkija, Sudakas, Alušta, Jalta - kad nevažinėti pirmyn atgal tais pačiais keliais.
Pažiūrėkit internete Krymo žemėlapį ir dėliokitės pagal miestus ir norimas lankyti vietas.
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2010 07 16, 22:42)
Jeigu jau toks, tai tada Lenkija, Sudakas, Alušta, Jalta - kad nevažinėti pirmyn atgal tais pačiais keliais.
Pažiūrėkit internete Krymo žemėlapį ir dėliokitės pagal miestus ir norimas lankyti vietas.

Aruna tark zodi, kaip manai ar tokia delione imanoma su vaikais amzius 9-18 metu? gal Tu galetum is savo puses siek tiek padeti, Please 4u.gif
Atsakyti