Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau, 27 tema

QUOTE(Ugniažolė @ 2012 03 30, 21:08)
margaites pagelbekit  4u.gif , sugalvojom ryt palekt iki Suvalku ir tuo paciu mesine aplankyt, beda ta, kad neturim zlotu (tikiuos pasieny pasikeist). Kazkada skaiciau, kad mesineje galima svilintu kiauliu nusipirkt, kazin kokia kaina ir ar vis dar galima atsiskaityti mesinej litais, jei taip, kokia svilintos skerdienos kaina litais? Aciu.

Uz puskiauli galima ir litais atsiskaityti,o parduotuveje tik zl.Jei nuo Marijampoles puses vaziuosit galit furu aikstuteje issikeisti,ten mums geriausias kursas buna.O svilintu kiauliuku retai buna,mes paskambine pries pora dienu uzsisakom.
Papildyta:
Dar pasidalinsiu vakar dienos kainomis;
kauflandas:karaliski miltai 1.29zl,midgolai 0.5kg 11,69zl.vista ciut virs 6zl. ale rududu apie 4 zl.
lidl:
persiku puseles konservuotos 800g 3.79 zl (pas mus jau apie 6lt),dziovinti pomidorai aliejuje 4.99zl, apelsinu sultys 100% 2,66(liux)tualetinis popierius 8vnt. dvisluoksnis 4.99(kvepiantis),vynas rotwein 1.5ltr 10.99zl(tetrapake)
Atsakyti
Gal galit kas pasakyti, koks yra centras ar parduotuve suvalkuose, kad galima butu nusipirkti plyteliu voniai? Sake dabar yra kazkoks prie Kauflando? Gal kas pavadinima zinot? ir idomu kokiom dienom kokios darbo valandos?
Atsakyti
QUOTE(Sigitano @ 2012 03 30, 23:44)
Gal galit kas pasakyti, koks yra centras ar parduotuve suvalkuose, kad galima butu nusipirkti plyteliu voniai? Sake dabar yra kazkoks prie Kauflando? Gal kas pavadinima zinot? ir idomu kokiom dienom kokios darbo valandos?

http://www.obi.pl/pl...alki/index.html OBI netoli kauflando, o salia kauflando toje pacioje aiksteleje yra STOBUD.
Atsakyti
sveiki,gal kas uzmate kokia kaina versienos,visciuku file ir blauzdeliu.Kur pigiau pirkt at turguj ar Kauflende. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jamam @ 2012 03 31, 14:01)
sveiki,gal kas uzmate kokia kaina versienos,visciuku file ir blauzdeliu.Kur pigiau pirkt at turguj ar Kauflende. ax.gif

Antradienio kainos : viščiukų krūtinėlės filė turguje 14,5 zl. ketvirčiai: 5,2zl kitko nepirkau, tai nekreipiau dėmesio, tiesa, Kauflande ketvirčiai buvo 4,99, bet turguje žymiai gražesni smile.gif kursas buvo 1,18 neteko matyt kitokio nei pasieny, nei Suvalkuose
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal zinot, kada nuolaidos prasideda H&M prduotuvej Suwalkuose?
Kada verta vaziuot apsipirkt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2012 04 01, 09:49)
Sveikos  4u.gif
Gal zinot, kada nuolaidos prasideda H&M prduotuvej Suwalkuose?
Kada verta vaziuot apsipirkt  blush2.gif

mane taip pat sitas reikalas domina 4u.gif
bet skaiciau kitame forume, kad sausi ir rugpjuti tik buna verysad.gif
siaip yra keli nukainuoti (ar brokuoti) rubai sukabinti atskirai, bet tai ne tas pats, kad ispardavimai doh.gif
Atsakyti
Gal galit kas pasakyt ar yra buitines technikos parduotuviu suvalkuose?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(babis @ 2012 04 01, 11:33)
Gal galit kas pasakyt ar yra buitines technikos parduotuviu suvalkuose?
Aciu 4u.gif

O gal kas siuntesi?
Atsakyti
QUOTE(kimalaugno @ 2012 03 24, 23:10)
galiu iš patirties palyginti vyriškų batų kainą, kadangi ieškome batelių 46išmieros prie kostiumo, Lietuvoje per didžiausias akcijas galima kažką rasti už 100lt padoraus, o Lenkijoje turguje mokėjome 60zlt ir pasirinkimo buvo.
Lietuvoje draugė pirko švarkelį už 120lt,o tokį patį mačiau turguje už 55zlt.
Tad čia jau akivaizdu, ar apsimoka ar ne? ;-)

labutis,nesenai buvau suvalkuose,tai turgaus kur prekiaujama drabuziais neradau.gal galetumet ikelti adresa?vaziavom pagal navigacija.
Atsakyti
QUOTE(_Alba_ @ 2012 04 01, 10:41)
mane taip pat sitas reikalas domina  4u.gif
bet skaiciau kitame forume, kad sausi ir rugpjuti tik buna  verysad.gif
siaip yra keli nukainuoti (ar brokuoti) rubai sukabinti atskirai, bet tai ne tas pats, kad ispardavimai  doh.gif

Tada reikes vaziuoti rugpjuti, tik reikia suzinoti tikslia data biggrin.gif nes buna prasluoti dydziai. Man labai patinka treningines kelnes vyresneliui i darza, mazajam bodikai thumbup.gif
Nors ir be nuolaidu kainos gen geros ir kokybe normali ax.gif

Kai nuvaziuosim - parasysiu atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2012 04 01, 15:54)
Tada reikes vaziuoti rugpjuti, tik reikia suzinoti tikslia data  biggrin.gif nes buna prasluoti dydziai. Man labai patinka treningines kelnes vyresneliui i darza, mazajam bodikai  thumbup.gif
Nors ir be nuolaidu kainos gen geros ir kokybe normali  ax.gif

Kai nuvaziuosim - parasysiu atsiliepimus  4u.gif

Buvo sausį nemažos, bet vietiniai pirkejai gana greitai viską išgraibsto doh.gif Tad ant jų pataikyti gan sunku g.gif Reik tikrint kas savaitę doh.gif Kadangi parduotuvė nedidelė tai prekes pagauti gan sunku, pagavau tik striukę sūnui žieminę už 20lt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Kaira @ 2012 03 30, 15:27)
nu keista  g.gif ar dar kas nors pastebėjo, kad LlDL labai brangi pardė? man kaip tik ji atrodė normali, dar Kauflande kai kas brangiau  unsure.gif

Žiūrint iš kur važiuoji g.gif Jei iš Vilniaus tai manu, kad tikrai nepigi schmoll.gif Arba reikia pirkti fūrom biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(MELDA @ 2012 03 27, 20:36)
mane domina židiniai, kažin, ar yra vežusių, ar apsimoka?

Pigiau, bent ant kurso tai tikrai rolleyes.gif
Atsakyti