Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Labas smile.gif
Siandien norejosi labai fotografuoti, tai bandziau Saules portretukus padaryti smile.gif Ar nors kiek verta demesio? blush2.gif Ar labai kliuna tas melynas plauku lankelis? blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
GiedreB -> man patiko tavo varveklis smile.gif gražiai fonas išplautas smile.gif

Gintarija86 kažkaip per daug erdvės kraštuose, kvadratas turėtų geriau atrodyti [mano nuomone] smile.gif Lankelis rėžia akį, kitos spalvos gražios smile.gif manau, be lankelio gražiau atrodytų, jis kiek per didelis atrodo smile.gif
Atsakyti

QUOTE(Gintarija86 @ 2012 02 20, 19:08)
Labas smile.gif
Siandien norejosi labai fotografuoti, tai bandziau Saules portretukus padaryti smile.gif Ar nors kiek verta demesio?  blush2.gif  Ar labai kliuna tas melynas plauku lankelis?  blush2.gif

lankelis man nekliūna. Pirma foto miela. Nors stenkis necentruoti akučių. O šiaip ir spalvos tokios tinka šiai mergaitei.
Jb variantas man nepatinka.Vertimas į jb, kažkas rankoje..
Atsakyti
QUOTE(Gintarija86 @ 2012 02 20, 17:08)
Labas smile.gif
Siandien norejosi labai fotografuoti, tai bandziau Saules portretukus padaryti smile.gif Ar nors kiek verta demesio?  blush2.gif  Ar labai kliuna tas melynas plauku lankelis?  blush2.gif
fedd9c_z.jpg[/img][/url]

man tai zaliuoja veidukas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Idda @ 2012 02 20, 12:38)
užskaitau  4u.gif

yes thumbup.gif
jau du smile.gif

QUOTE(Smilguna @ 2012 02 20, 13:41)
Kristalines patiko mergytė jb, tikrai žymiai geriau nei spalvota. Faina mergytės išraiška, puikus kadras į šeimos albumą.

aciu 4u.gif

QUOTE(Zirzė @ 2012 02 20, 15:04)
atnesu savaitgalio kadra ax.gif

kokia grazi mergina smile.gif

QUOTE(chiquitka @ 2012 02 20, 15:37)

kristalines, as tavo ND uzskaityciau irgi, tik dar zalia esu, tai nzn ar mano balsas skaitosi  smile.gif

manau, kad skaitosi... rolleyes.gif
senbuves, tarkite zodi smile.gif

QUOTE(GiedreB @ 2012 02 20, 15:37)
Na, tiesiog varveklis, nieko mandro  blush2.gif

varveklis kaip varveklis, bet fonas koks bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarija86 @ 2012 02 20, 18:08)
Labas smile.gif

http://farm8.staticf...66bfedd9c_z.jpg[/img][/url]

čia mamka turbūt vaikui saldainį įkišo kad pasedėtų ramiai ? ax.gif man graži pirma, 4u.gif tik gal tą tokį mėlynumą nuo veidelio nuimčiau ax.gif
Atsakyti
na va, paskutinis nd.
wb dirbtiniam apšvietime.

auto
user posted image
lemputė
user posted image
custom
user posted image

tinka? smile.gif
Atsakyti
Zirzė
gražus kadras, jau rašiau kad veidas per šviesus, bet ji patamsinus visa kita patinka smile.gif
man paskutiniu metu zirzė ir pandre labai daug gražių kadrų atneša wub.gif

Gintarija86 ir man žaliuoja pirmoj foto veidukas, faina sesija buvo leliuko

Aš turbūt pradingsiu kuriam laikui, nes nuo kitos savatės gryštu į darba, tai bus matyt kaip ka aš čia suspėsiu. Jei pasigesis smagu mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

Akytės man abiejose foto labai gražios.
Pirmai gal geriau tiktų kvadratas, nes dabar daug vietos šonuose lieka ir tuo pačiu mergytė viduriuke. Spalvos šiltos. Lankelis man netrukdo.
Antroj visai man gražus tas jb, tik va čia norėtųsi daugiau erdvės.
Atsakyti
Labas smile.gif

kokia grazi mergyte rolleyes.gif
lankelis issiskiria, bet man tai nemaiso visai smile.gif kaip ir kazkuri minejo, man taip pat siek tiek veidukas zaliuoja rolleyes.gif

QUOTE(vienintelė @ 2012 02 20, 20:40)
Zirzė
gražus kadras, jau rašiau kad veidas per šviesus, bet ji patamsinus visa kita patinka smile.gif
man paskutiniu metu zirzė ir pandre labai daug gražių kadrų atneša wub.gif

kaip sirdele glosto tokie zodziai oro_buckis.gif jau patamsinau veiduka ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Lietava @ 2012 02 20, 20:33)
na va, paskutinis nd.

tinka?  smile.gif

man atrodo, kur customs fokusa pametei g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 20 vasario 2012 - 19:53
QUOTE(Lietava @ 2012 02 20, 19:33)
na va, paskutinis nd.

tinka?  smile.gif

su white balansu susitvarkei, bet fokuso nerasta, ir pereksponuota.. neužskaitau
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 02 20, 21:19)
su white balansu susitvarkei, bet fokuso nerasta, ir pereksponuota.. neužskaitau

aš ir ne
Atsakyti