Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ainoa @ 2012 02 19, 22:00)
na va, pabandysiu ir as idet kas gavosi is auto bandymu  ax.gif
zinau, kad suspausta ir neklauskit kokia logika, nes nzn  biggrin.gif kaip visada minti pradzioj turejau visai kitokia, bet aisku nesigavo  doh.gif

na geltona tai per daug, bet mano manymu idomi poza, ir cia man neatrodo, kad suspausta, o kad bandyta tycia toks "apkarpymas". manau, kad visai nieko. merginos dailiai koja atrodo, ishraishka ok. na tik apdirbimas nepatinka, bet cia jau skonio reikalas.
QUOTE(eglliux @ 2012 02 19, 22:12)
merginos kaip tokia foto?

per melyna. komponavimas nuobodus. manau geriau ziuretusi jb, va imat Jurzole uz pavyzdi, jb geles irgi "kalba". o tas melynumas labai nenaturaliai atrodo.
QUOTE(rG @ 2012 02 20, 00:28)
Pasidžiaugimui, to visada ieškojau atspindžiuose, net jei niekas ir nesupras, man salduAr matot moterį? Šiaip ją įmanoma paryškinti... Bet ar reikia  g.gif

per pilka. per tamsu. moters nematau :/
pamaciau. veida. bet jei nebutum pasakius, kazin.. praskrolinciau ir tiek. manes si foto neuzkabina.
QUOTE(rG @ 2012 02 20, 00:46)
Tau dabar ta stadija, kada kimbi prie nesąmonių, viskas čia ok, prisipažinsiu, man tokios nuotraukos nusibodusios, neįdomu visai, bet tą pamiršus, tai tikrai viskas gerai. Nusiramink. Jaučiu, kad labai graužies pastaruoju metu.

drinks_cheers.gif
bet modelis tai gerulis. ir apranga labai good.
QUOTE(Ainoa @ 2012 02 20, 01:05)

o cia dar is auto dienos  smile.gif tas pats geltonumas  blush2.gif ir nervuoja, kad ant stiklines matosi trikojo atspindys  smile.gif

man sita irgi nieko. mazhiau geltonumo. idomi kompozicija. kol nepasakei - nemaciau taureje trikojo atspindzio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maggie: 20 vasario 2012 - 14:11
atnesu savaitgalio kadra ax.gif
nors ir esu tikra del sios nuotraukos, bet sirdis spurda cia ja dedant biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Antros grupes gladioles pratesimas - nerealus lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 02 20, 16:04)
nors ir esu tikra del sios nuotraukos, bet sirdis spurda cia ja dedant biggrin.gif

Zinok gerai ziurisi...tokios saltos ziemiskos spalvos! Liuks!

Nosy.B, nu koks pas tave modeliukas! Grozybe merginos! Uzfotkinciau negyvai tokia. O tavo nuotraukos irgi geros! Svarios, ryskios, sviesios! Idejos ateis po technikos perpratimo, ka puikiai mokaisi mirksiukas.gif
p.s. dar sykeli aciu uz komentarus ir liaupses mano bernuzelio akyciu portretukui. Esu laiminga ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandre: 20 vasario 2012 - 15:37
Ainoa, GiedreB, веро, Whatever, kristalines, Smilguna, merginos jus mane i raudoni ivaret. Aciu, tikrai nesitikejau blush2.gif Kitas auto tikiuosi bus geresnis 4u.gif

веро man gelyte patiko, nepatiko ta zalia spalva, kazkokia nelabai naturali atrodo 4u.gif
kristalines, as tavo ND uzskaityciau irgi, tik dar zalia esu, tai nzn ar mano balsas skaitosi smile.gif
Noisy-B, nu tikrai grazus modelis tavo ir nuotraukos patiko. As buciau tokias nuotraukas gavusi labai laiminga mirksiukas.gif
Zirzė, Be reikalo spaude, bent jau man labai patiko. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chiquitka: 20 vasario 2012 - 15:39
ilgai truko, kol peržvelgiau viską, kas per savaitgalį prikalbėta smile.gif
Mačiau daug gražių nuotrukų, ir leliukų, ir auto, ir kitokių, bet jau visų nebeatsimenu, tai nebekomentuosiu... smile.gif
QUOTE(Zirzė @ 2012 02 20, 16:04)

[img]http://farm8.staticflickr.com/7198/6909352065_a4ea01039f.jpg[/img

foto šviesi, tas šviesumas ir spalvos dera prie merginos tyro veido smile.gif Man gražu, nors gal erdvės kažkiek trūksta...smile.gif

aš irgi prisiduodu, pasirodau , kad savaigalį dyka nesėdėjau, mano iš visų pusių išfotografuotas objektas:) Na, tiesiog varveklis, nieko mandro blush2.gif
user posted image
o čia žiemos žiedas smile.gif
user posted image
Atsakyti
Bet tai kokia gera gladioles foto zaidimui bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2012 02 03, 16:23)
..be to lb daznai nutinka, kad panasios idejos gimsta skirtingu zmoniu galvose...man taip daznai buna, nufotkinu, palieku netvarkiusi, o po to ziu...kazkas kitas jau tokio tipo nuotrauka idejo...na, ir ka...niekas nuo nieko nenusiziurejo, o keikvienam taip isejo...kad ir dabar, minutele atgal..dariausi auto...ant palanges...ne neabejoju, kad kol issiryskinsiu juosteles (turiu ir su skaitmena kelias, bet noriu juosta pamatyti) tai praeis kokios kelios savaites ir jau tokiu bus visur...ju jau yra visur...as tikrai nesu originaliu minciu ir ideju generatore...bet, tikrai del to nesoksiu pro ta langa, ant kurio fotografavaus,i lauk...nu ir dzin...as gi kitaip nufotografuosiu....savaip...ot i vsio...

Civilizaciju istorijos tyrimuose pastebeta, kad skirtingose pasaulio vietose panasus isradimai "gime" panasiu laiku (lyg Andrijauskas irgi apie tai rase, gaila Lietuvoj ta knyga, noriu vel perskaityti, o ir konspektu neturiu cia, tai nepasakysiu kas tiksliai). Aisku cia mastai mazesni, o ir kontaktas yra, tai gal ir aplinkiniai veiksniai itakoja nesamoningai tai ka sugalvoji, bet gal tai ir yra tavo "pribrendimas" eiti pirmyn...

QUOTE(gotte @ 2012 02 10, 10:05)
aš čia UK susiduriu su tokiu dalyku, kad visi labai bijo šunų..

QUOTE(gotte @ 2012 02 15, 12:05)
...užpuolė mano šunį stafas...kas nežino, tai tas kovinis...

Va del to ir bijo, nes neaisku ka padarys, kiek spaudoj/ TV pasakojama apie sukandziotus vaikus unsure.gif ir sakoma, kad tie koviniai ar maisyti neprognozuojami, neisprovokuoti gali uzpulti unsure.gif as irgi pradedu bijot tokiu.

Pandre, tavo vaikiuko nuotrauka labai patiko 4u.gif

Jurzole, geles- sokejos labai patiko

Zirze, akys svyti unsure.gif nepatinka man taip, per daug isryskinai.

As vejuosi jus ir vejuosi ax.gif tik neprisesk ir vel pora temu reikia skaityti.
Apturejau pirmas vestuves, buvo tamsu ir daug skubejimo, tai bandau pereiti i PS, raw daug daugiau eina padaryti nei su Canon programa blush2.gif tai daug bandymu ir klystkeliu tongue.gif

Idedu jau rodyta savo maziaus nuotrauka, perdariau JB su PS, man lyg geriau atrodo, bet kaip visada savo darbuose sunkiau pamatyti trukumus. Laukiu kritikos.
user posted image

Cia ankstesnis variantas.
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2012 02 20, 16:27)
ankstesnis variantas.

man ankstesnis variantas labiau patiko
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2012 02 20, 16:27)
Civilizaciju istorijos tyrimuose pastebeta, kad skirtingose pasaulio vietose panasus isradimai "gime" panasiu laiku (lyg Andrijauskas irgi apie tai rase, gaila Lietuvoj ta knyga, noriu vel perskaityti, o ir konspektu neturiu cia, tai nepasakysiu kas tiksliai).
"Grožis menas"? Nieko.
Tiesiog visa tai sąlygoja aplinkybės, o tvyranti ore kolektyvinė idėja visada yra, tik ją pasigriebi arba ne, o kitu laiku ji jau bus kitaip pateikta. Apie tai ir pan. Borges "Babelio biblioteka".
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 02 20, 11:55)
Ainoa --> Man labai auto patiko.

aciu, labai malonu 4u.gif

QUOTE(Idda @ 2012 02 20, 12:38)
labai gražios spalvos  4u.gif  taip pavasariška  wub.gif  , tik man atrodo kad krypsta į dešinę nuotrauka, gal dėl vienos rankovės  g.gif

gal ir krypsta kazkiek smile.gif smagu, kad patiko 4u.gif

QUOTE(noisy-B @ 2012 02 20, 13:01)
Ainoa -> Malonu girdėti, nesitikėjau, kad patiks iš vis kam nors, apakau, kai persikėliau foto į pc, nes kas 2 foto nefokuse [nusipirkau naują canon 50mm 1,4, testavau, vos neverkiau, kai persikėliau į pc, kitą dieną fotografavau, lyg ir nieko su fokusu, tai apsiraminau.

O man patinka tas geltonumas ir pati foto, ir auto patiko, šaunuolė smile.gif

gal reikia laiko biski priprast prie objektyvo, o su kokiu ankciau fotografavai?

na va ir man patiko tas geltonumas, bet cia matyt grynai skonio reikalas smile.gif labai aciu, kad pastebejai smile.gif

QUOTE(Maggie @ 2012 02 20, 14:10)
na geltona tai per daug, bet mano manymu idomi poza, ir cia man neatrodo, kad suspausta, o kad bandyta tycia toks "apkarpymas". manau, kad visai nieko. merginos dailiai koja atrodo, ishraishka ok. na tik apdirbimas nepatinka, bet cia jau skonio reikalas.

man sita irgi nieko. mazhiau geltonumo. idomi kompozicija. kol nepasakei - nemaciau taureje trikojo atspindzio biggrin.gif

thumbup.gif kaip dziaugiuosi, kad ir senbuves pastebejo, labai daug man tai reiskia, butinai bandysiu dar, gal ir as kokia diena pagaliau pradesiu padaryti, tai ka sugalvoju, o ne tai kas sugalvojus ideja ir jai nesigavus gaunasi doh.gif

QUOTE(Zirzė @ 2012 02 20, 15:04)

http://farm8.staticf..._a4ea01039f.jpg

man, tai labai patinka, spalvos, skaidrumas, svarumas, mergina labai grazi ir is kur jus tokiu graziu gaunat biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2012 02 20, 16:37)
Zinok gerai ziurisi...tokios saltos ziemiskos spalvos! Liuks!

QUOTE(chiquitka @ 2012 02 20, 16:37)
Zirzė, Be reikalo spaude, bent jau man labai patiko.  mirksiukas.gif

dekui rolleyes.gif

QUOTE(GiedreB @ 2012 02 20, 16:37)
foto šviesi,  tas šviesumas ir spalvos dera prie merginos tyro veido smile.gif Man gražu, nors gal erdvės kažkiek trūksta...smile.gif

sakai suspausta? ziuriu ir galvoju db, suspausta ar ne biggrin.gif

QUOTE(Rico @ 2012 02 20, 17:27)
Zirze, akys svyti  unsure.gif nepatinka man taip, per daug isryskinai.

akims atskirai nieko nedariau, cia net sharpo nedejau, galbut cia nuo viso veido tas svytejimas toks

QUOTE(Ainoa @ 2012 02 20, 18:30)
man, tai labai patinka, spalvos, skaidrumas, svarumas, mergina labai grazi ir is kur jus tokiu graziu gaunat  biggrin.gif

aciu ax.gif cia mano pusesere ax.gif
Atsakyti