QUOTE(Ainoa @ 2012 02 19, 22:00)
na va, pabandysiu ir as idet kas gavosi is auto bandymu
zinau, kad suspausta ir neklauskit kokia logika, nes nzn kaip visada minti pradzioj turejau visai kitokia, bet aisku nesigavo
zinau, kad suspausta ir neklauskit kokia logika, nes nzn kaip visada minti pradzioj turejau visai kitokia, bet aisku nesigavo
na geltona tai per daug, bet mano manymu idomi poza, ir cia man neatrodo, kad suspausta, o kad bandyta tycia toks "apkarpymas". manau, kad visai nieko. merginos dailiai koja atrodo, ishraishka ok. na tik apdirbimas nepatinka, bet cia jau skonio reikalas.
QUOTE(eglliux @ 2012 02 19, 22:12)
merginos kaip tokia foto?
per melyna. komponavimas nuobodus. manau geriau ziuretusi jb, va imat Jurzole uz pavyzdi, jb geles irgi "kalba". o tas melynumas labai nenaturaliai atrodo.
QUOTE(rG @ 2012 02 20, 00:28)
Pasidžiaugimui, to visada ieškojau atspindžiuose, net jei niekas ir nesupras, man salduAr matot moterį? Šiaip ją įmanoma paryškinti... Bet ar reikia
per pilka. per tamsu. moters nematau :/
pamaciau. veida. bet jei nebutum pasakius, kazin.. praskrolinciau ir tiek. manes si foto neuzkabina.
QUOTE(rG @ 2012 02 20, 00:46)
Tau dabar ta stadija, kada kimbi prie nesąmonių, viskas čia ok, prisipažinsiu, man tokios nuotraukos nusibodusios, neįdomu visai, bet tą pamiršus, tai tikrai viskas gerai. Nusiramink. Jaučiu, kad labai graužies pastaruoju metu.
bet modelis tai gerulis. ir apranga labai good.
QUOTE(Ainoa @ 2012 02 20, 01:05)
o cia dar is auto dienos tas pats geltonumas ir nervuoja, kad ant stiklines matosi trikojo atspindys
man sita irgi nieko. mazhiau geltonumo. idomi kompozicija. kol nepasakei - nemaciau taureje trikojo atspindzio