Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Laba,

веро, gėlytė gal ir neypatinga, bet fonas sužavėjo, mėgstu tokias spalvas rolleyes.gif

rG, patiko Tavoji foto, paslaptinga tokia ir įdomi viskuom smile.gif

ir pandres foto užkabino savo paprastumu thumb_yello.gif
Atsakyti
Sveikos,
Smagiai praleidau rytą žiūrinėdama jūsų nuotraukas! Ypatingai sužavėjo Jurzole bigsmile.gif Visos saunuolės, nes tikrai buvo i ką pažiūrėti! 4u.gif
Po tokių nuotraukų nežinau ar savo dėti... ai tiek jau to blush2.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Nemoku aš gamtos paveiksluot... bet labai smagiai su sunum žaidėm biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo St.Sofi: 20 vasario 2012 - 11:13
QUOTE(St.Sofi @ 2012 02 20, 12:12)
]

Nemoku aš gamtos paveiksluot... bet labai smagiai su sunum žaidėm  biggrin.gif

labai pilkos/tamsios nuotraukos
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 02 20, 09:16)
labai pilkos/tamsios nuotraukos

Supratau, tvarkysiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(St.Sofi @ 2012 02 20, 12:25)
Supratau, tvarkysiu   rolleyes.gif

Parodyk būtinai, kai pašviesinsi. Labai įdomu būtų pamatyti.

Laba,

Ainoa --> Man labai auto patiko.
Neiste --> tavo nuotraukos man irgi patiko.
RG --> patinka man tokie, su užslėptais. Žiūrėk, žiūrėk ir neatsibos.

Ech, nebūtų jūsų, padžiaučiau kamerą spintoj ir pamirščiau, o dabar vis rankos niežti, ypač kai toks oras. Gaila, darbe tenka kiurksoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 20 vasario 2012 - 11:56
QUOTE(chiquitka @ 2012 02 19, 23:10)
O cia mano pirmasis paprastutis auto bandymas.

kokia grazi Tu smile.gif lauksim daugiau bandymu.

QUOTE(Yvette @ 2012 02 19, 23:14)
Kristaline, ir tavo ND ok

aciu. bigsmile.gif
gal dar pora zmoniu noretu uzskaityti, nes panasu, kad jau iki gyvenimo galo uzsterigau su tuo ND unsure.gif

QUOTE(rG @ 2012 02 19, 23:28)
Ar matot moterį? Šiaip ją įmanoma paryškinti... Bet ar reikia  g.gif

geras!

QUOTE(noisy-B @ 2012 02 19, 23:45)
Čia dar keletas.

modelis tai nerealus wub.gif ir foto tikrai grazios. Aiskios, ryskios, tvarkingos. Ir as taip noriu ismokt bigsmile.gif biggrin.gif

QUOTE(Ainoa @ 2012 02 20, 00:05)
o cia dar is auto dienos  smile.gif

fainai. silta wub.gif
Atsakyti
laba,
Kol susiradau temą, turiu įtarimą, kad kelias praleidau rolleyes.gif
Kaip sekasi žiemą fotografuoti? Kaip tik noisy-B užmačiau foto su mergina, man patiko:) Man tai vis sniego spalvą sunkiai sekasi perteikti, žaidžiu tada su jb...

user posted image

Kairėj pusėj spalvota, diena buvo be saulės, dešinėj jb. Kuri geriau?
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2012 02 20, 14:28)

Man tai nei viena blush2.gif
Atsakyti
Laba diena ax.gif

QUOTE(Lietava @ 2012 02 19, 22:25)
kadangi anoj temoj nesulaukiau nei vieno komentaro, keliu wb namų darbą natūraliam apšvietime dar kartą:
ačiū, kas pastebės ir įvertins smile.gif

užskaitau 4u.gif

QUOTE(kristalines @ 2012 02 19, 22:27)
O as vel pakvarsinsiu galvas su ND5. Dirbtine sviesa:
auto, lempute, rankinis

užskaitau 4u.gif

QUOTE(noisy-B @ 2012 02 19, 23:45)
Čia dar keletas.

nu labai man patiko šita fotosesija, ir modeliukas liuks ir foto gražios 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ainoa @ 2012 02 20, 00:05)
o cia dar is auto dienos  smile.gif tas pats geltonumas  blush2.gif ir nervuoja, kad ant stiklines matosi trikojo atspindys  smile.gif

labai gražios spalvos 4u.gif taip pavasariška wub.gif , tik man atrodo kad krypsta į dešinę nuotrauka, gal dėl vienos rankovės g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Idda: 20 vasario 2012 - 12:41
QUOTE(rG @ 2012 02 20, 00:46)
Jaučiu, kad labai graužies pastaruoju metu.

Taip, kažkaip minčių 0... iš vis be fantazijos aš biggrin.gif

QUOTE(kristukass)

Man lbai gražu smile.gif Ačiū, matyt susitiksiu dar kartą su modeliuku, kai pašils ax.gif

Ainoa -> Malonu girdėti, nesitikėjau, kad patiks iš vis kam nors, apakau, kai persikėliau foto į pc, nes kas 2 foto nefokuse [nusipirkau naują canon 50mm 1,4, testavau, vos neverkiau, kai persikėliau į pc, kitą dieną fotografavau, lyg ir nieko su fokusu, tai apsiraminau.
O man patinka tas geltonumas ir pati foto, ir auto patiko, šaunuolė smile.gif

вероника -> Man patinka visai, žinok, tik gal sukčiau, kad kaip įstrižainė eitų.

Whatever? -> Ačiū labai, labiausiai dėl spalvų nerimavau ir dėl šviesumo, kontrasto, nes mano laptopo monitorius nesukalibruotas vis dar, tai grybauju dažnai ir šiaip, pavydžiu Kristukui, kaip išmoko tvarkytis su spalvom, bo man dar miškas, vis nepataikau su curves, bandau, ale nieko gero nesigauna, neperprantu.

St.Sofi -> pritariu zirzei smile.gif

kristalines -> dėkui, labiausiai dėl to ir nerimavau...

Žydraakė -> Malonu girdėti, reiškias nereik man taip nurašyti šitos fotoseijos, kad ir be "įdėjos". Šian pasisklonau kitą laptopą [mano išvežė], tai man labai šviesiai viską rodo smile.gif Todėl man viskas susilieja, tik matosi žiedai, tai nežinau kaip iš tikrųjų yra. Labiau nespalvota patiko.

Idda -> ačiū blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 20 vasario 2012 - 13:02
Sveikos, vis pribėgdama paskaitau, bet parašyt nėra kada. Dabar radau minutėlę, tai nusprendžiau pagaliau parašyti. Dar pradedu nuo praeitos temos galo.. blush2.gif Smagu, kad pastebėjot mano auto, dėkui už komentarus. Trumpai, kas labiausiai užsifiksavo:
Kristalines patiko mergytė jb, tikrai žymiai geriau nei spalvota. Faina mergytės išraiška, puikus kadras į šeimos albumą.
Ka gražus kadras. Fainas tas "skėtis", gražios spalvos, man patiko.
Pandrė įdomi kompozicija, gražios išraiškingos vaikučio akys, privertė ilgiau stabtelėt ir pažiūrėt į foto. Mano nuomone, toks kadras puikiai tiktų kokios knygutės įliustracijai, nes tikrai "kabina"...
Noisy-B nerealus modelis, labai graži mergina. Patinka spalvos ir keliai man nemaišo, tik būčiau numovus pirštines, arba dėjus kitos spalvos. Man baltos čia visai nesižiūri, nesiderina prie bendro stiliaus.
Chiquitka esat labai simpatiška moteris, romantiškų bruožų. Sutinku su merginų komentarais dėl jb ir triukšmo. Bet, manau, su laiku foto kokybė tik gerės, lauksim daugiau auto mirksiukas.gif
Atsakyti
antra grupė Raimondos eilė smile.gif
Atsakyti