Laba,
веро, gėlytė gal ir neypatinga, bet fonas sužavėjo, mėgstu tokias spalvas
rG, patiko Tavoji foto, paslaptinga tokia ir įdomi viskuom
ir pandres foto užkabino savo paprastumu
QUOTE(St.Sofi @ 2012 02 20, 12:12)
labai pilkos/tamsios nuotraukos
QUOTE(Zirzė @ 2012 02 20, 09:16)
labai pilkos/tamsios nuotraukos
Supratau, tvarkysiu
QUOTE(St.Sofi @ 2012 02 20, 12:25)
Supratau, tvarkysiu
Parodyk būtinai, kai pašviesinsi. Labai įdomu būtų pamatyti.
Laba,
Ainoa --> Man labai auto patiko.
Neiste --> tavo nuotraukos man irgi patiko.
RG --> patinka man tokie, su užslėptais. Žiūrėk, žiūrėk ir neatsibos.
Ech, nebūtų jūsų, padžiaučiau kamerą spintoj ir pamirščiau, o dabar vis rankos niežti, ypač kai toks oras. Gaila, darbe tenka kiurksoti.
QUOTE(chiquitka @ 2012 02 19, 23:10)
O cia mano pirmasis paprastutis auto bandymas.
kokia grazi Tu lauksim daugiau bandymu.
QUOTE(Yvette @ 2012 02 19, 23:14)
Kristaline, ir tavo ND ok
aciu.
gal dar pora zmoniu noretu uzskaityti, nes panasu, kad jau iki gyvenimo galo uzsterigau su tuo ND
QUOTE(rG @ 2012 02 19, 23:28)
Ar matot moterį? Šiaip ją įmanoma paryškinti... Bet ar reikia
geras!
QUOTE(noisy-B @ 2012 02 19, 23:45)
Čia dar keletas.
modelis tai nerealus ir foto tikrai grazios. Aiskios, ryskios, tvarkingos. Ir as taip noriu ismokt
QUOTE(Ainoa @ 2012 02 20, 00:05)
o cia dar is auto dienos
fainai. silta
QUOTE(Žydraakė @ 2012 02 20, 14:28)
Man tai nei viena
Laba diena
užskaitau
užskaitau
nu labai man patiko šita fotosesija, ir modeliukas liuks ir foto gražios
Papildyta:
labai gražios spalvos taip pavasariška , tik man atrodo kad krypsta į dešinę nuotrauka, gal dėl vienos rankovės
QUOTE(Lietava @ 2012 02 19, 22:25)
kadangi anoj temoj nesulaukiau nei vieno komentaro, keliu wb namų darbą natūraliam apšvietime dar kartą:
ačiū, kas pastebės ir įvertins
ačiū, kas pastebės ir įvertins
užskaitau
QUOTE(kristalines @ 2012 02 19, 22:27)
užskaitau
QUOTE(noisy-B @ 2012 02 19, 23:45)
Čia dar keletas.
nu labai man patiko šita fotosesija, ir modeliukas liuks ir foto gražios
Papildyta:
QUOTE(Ainoa @ 2012 02 20, 00:05)
o cia dar is auto dienos tas pats geltonumas ir nervuoja, kad ant stiklines matosi trikojo atspindys
labai gražios spalvos taip pavasariška , tik man atrodo kad krypsta į dešinę nuotrauka, gal dėl vienos rankovės
QUOTE(rG @ 2012 02 20, 00:46)
Jaučiu, kad labai graužies pastaruoju metu.
Taip, kažkaip minčių 0... iš vis be fantazijos aš
QUOTE(kristukass)
Man lbai gražu Ačiū, matyt susitiksiu dar kartą su modeliuku, kai pašils
Ainoa -> Malonu girdėti, nesitikėjau, kad patiks iš vis kam nors, apakau, kai persikėliau foto į pc, nes kas 2 foto nefokuse [nusipirkau naują canon 50mm 1,4, testavau, vos neverkiau, kai persikėliau į pc, kitą dieną fotografavau, lyg ir nieko su fokusu, tai apsiraminau.
O man patinka tas geltonumas ir pati foto, ir auto patiko, šaunuolė
вероника -> Man patinka visai, žinok, tik gal sukčiau, kad kaip įstrižainė eitų.
Whatever? -> Ačiū labai, labiausiai dėl spalvų nerimavau ir dėl šviesumo, kontrasto, nes mano laptopo monitorius nesukalibruotas vis dar, tai grybauju dažnai ir šiaip, pavydžiu Kristukui, kaip išmoko tvarkytis su spalvom, bo man dar miškas, vis nepataikau su curves, bandau, ale nieko gero nesigauna, neperprantu.
St.Sofi -> pritariu zirzei
kristalines -> dėkui, labiausiai dėl to ir nerimavau...
Žydraakė -> Malonu girdėti, reiškias nereik man taip nurašyti šitos fotoseijos, kad ir be "įdėjos". Šian pasisklonau kitą laptopą [mano išvežė], tai man labai šviesiai viską rodo Todėl man viskas susilieja, tik matosi žiedai, tai nežinau kaip iš tikrųjų yra. Labiau nespalvota patiko.
Idda -> ačiū
Sveikos, vis pribėgdama paskaitau, bet parašyt nėra kada. Dabar radau minutėlę, tai nusprendžiau pagaliau parašyti. Dar pradedu nuo praeitos temos galo.. Smagu, kad pastebėjot mano auto, dėkui už komentarus. Trumpai, kas labiausiai užsifiksavo:
Kristalines patiko mergytė jb, tikrai žymiai geriau nei spalvota. Faina mergytės išraiška, puikus kadras į šeimos albumą.
Ka gražus kadras. Fainas tas "skėtis", gražios spalvos, man patiko.
Pandrė įdomi kompozicija, gražios išraiškingos vaikučio akys, privertė ilgiau stabtelėt ir pažiūrėt į foto. Mano nuomone, toks kadras puikiai tiktų kokios knygutės įliustracijai, nes tikrai "kabina"...
Noisy-B nerealus modelis, labai graži mergina. Patinka spalvos ir keliai man nemaišo, tik būčiau numovus pirštines, arba dėjus kitos spalvos. Man baltos čia visai nesižiūri, nesiderina prie bendro stiliaus.
Chiquitka esat labai simpatiška moteris, romantiškų bruožų. Sutinku su merginų komentarais dėl jb ir triukšmo. Bet, manau, su laiku foto kokybė tik gerės, lauksim daugiau auto
Kristalines patiko mergytė jb, tikrai žymiai geriau nei spalvota. Faina mergytės išraiška, puikus kadras į šeimos albumą.
Ka gražus kadras. Fainas tas "skėtis", gražios spalvos, man patiko.
Pandrė įdomi kompozicija, gražios išraiškingos vaikučio akys, privertė ilgiau stabtelėt ir pažiūrėt į foto. Mano nuomone, toks kadras puikiai tiktų kokios knygutės įliustracijai, nes tikrai "kabina"...
Noisy-B nerealus modelis, labai graži mergina. Patinka spalvos ir keliai man nemaišo, tik būčiau numovus pirštines, arba dėjus kitos spalvos. Man baltos čia visai nesižiūri, nesiderina prie bendro stiliaus.
Chiquitka esat labai simpatiška moteris, romantiškų bruožų. Sutinku su merginų komentarais dėl jb ir triukšmo. Bet, manau, su laiku foto kokybė tik gerės, lauksim daugiau auto
antra grupė Raimondos eilė