QUOTE(sayonara @ 2012 02 28, 13:04)
na ko jau buvai prirašius ir ištrynei?
Nepatikesi turbut, bet - visiskai nieko
Taisiau atsakyma Urtei, nes vietoj ND parasiau WB - o pataisiusi pagalvojau, 99% sansas, kad pataisymas bus ne taip suprastas. Bet tikrai nieko tau nerasiau, nes taikingai nusiteikus buvau, ir kazkaip pralinksmino tavo pareiskimas apie burnu ausinima
QUOTE(sayonara @ 2012 02 28, 13:24)
ir reikalaujama ne ypatingos, o e l e m e n t a r i o s estetikos
QUOTE(erikamaja @ 2012 02 28, 13:47)
Tačiau paskutiniu metu gaunasi taip - fotkinkit knygas, visom dzin, tada obuolius, ne ne tokius, negerai, eik į lauką, oi ne, šabakštynas, o blyn ...kupranugaris, nu čia tai vobšė, nuimk, nuvalyk, tada padėk...
Vienos praleidžiamos, kitos darys iki be galybės kol įtiks, visoms neįtiksi, nes tarkim man sraigės labai gražu, aš užsimanau, kad fotkintumėt sraiges , ok.
Yvettė jų nemyli, ateis ir neužskaitys. Kaip tada?
Nu vat, dviejose zinutese visa esme - turetu buti reikalaujama elementarios estetikos, o is tiesu reikalaujama, kad butu kazkas "grazaus", ir tada gaunasi nesamone, nes nebeaisku, ko norima. Man tai visko virsune buvo, kai kazkas norejo neuzskaityti dezutes su karoliais nuotraukos, nes pagrindas baltas buvo, todel atrode, lyg ta dezute ir karoliai ore kabotu. Nors man pvz kaip tik del to idomiai ziurejosi... va ir vertink tada pagal tokius kriterijus