Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2012 02 28, 16:13)
tai pakaitom raganaujam, nebent susivienodintų, kaip paprastai būna bobiškam kolektyve, tada vėl drakė dėl raganos rolės, vėl blogai.

Na tada as uzsuksiu biggrin.gif
Atsakyti
Na aš šabakštynų ND nespėjau užskaityti, nes tądien buvau pavargusi nuo visų ND. Šiaip jie tiko, nežinau kodėl nepraėjo.
Nežinau kaip Urte pati jaučiasi, bet turėtų džiaugtis patyliukais, nes šiandienos ND spėjau greit pamatyti, taigi koks skirtumas nuo vakar dienos foto. Nemanau, kad perdaug reikalaujama, reikalaujama tiek, kiek žmogus gali.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 28 vasario 2012 - 16:22
Aš irgi noriu paaikčiot dėl Vi.Kri nuotraukos ... Tiesiog nerealiai!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 02 28, 16:22)
Na aš šabakštynų ND nespėjau užskaityti, nes tądien buvau pavargusi nuo visų ND. Šiaip jie tiko, nežinau kodėl nepraėjo.
Nežinau kaip Urte pati jaučiasi, bet turėtų džiaugtis patyliukais, nes šiandienos ND spėjau greit pamatyti, taigi koks skirtumas nuo vakar dienos foto. Nemanau, kad perdaug reikalaujama, reikalaujama tiek, kiek žmogus gali.

Nesusikalbam. Aš pvz. už tai, kad reikalukim. Kad nd būtų estetiški, tiesiu horizontu, teisingai išexponuoti ( ne per tamsūs biggrin.gif )
Tačiau paskutiniu metu jie man panašėja į - nueik nežinia kur, atnešk nežinią ką.
Nu parašėm - nefotogrfuoti žaislų, ir ačiū D. nebėr pobaisių paršelių.
Tačiau neparašėm, kad mūsų skoniai išlavinti ir statulėlių už vieną eurą nelaikome meno vertybė. Ir tikiu, kad žmogus nešęs ją į fotografiją laiko ją gražia, tikiu, kad ir namie ji stovi garbingoje vietoje. Tai kaip tada...kai atneštas besmegenis ar kitas sniego senis, suvaromas į miltus, atseit neneškit čia kičo. Nu velnias, čia mano galva jau ir absurdas.
Reiktų tada surašyt arba pageidajamus objektus, arba mūsų akiai nepriimtinus.
Nes nu kitaip, tai ką aš žinau.
Vsio, nebesiplėtosiu.
Nutariau numest 10 kg, pirmą kart gyvenime laikausi dietos, graužiu salotos lapus, žinau, kad pasimaišė, ale yra kaip yra. Esu nelaiminga ir bisiai alkana biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 02 28, 13:04)
na ko jau buvai prirašius ir ištrynei? smile.gif

lotuliukas.gif Nepatikesi turbut, bet - visiskai nieko mirksiukas.gif Taisiau atsakyma Urtei, nes vietoj ND parasiau WB - o pataisiusi pagalvojau, 99% sansas, kad pataisymas bus ne taip suprastas. Bet tikrai nieko tau nerasiau, nes taikingai nusiteikus buvau, ir kazkaip pralinksmino tavo pareiskimas apie burnu ausinima smile.gif

QUOTE(sayonara @ 2012 02 28, 13:24)
ir reikalaujama ne ypatingos, o  e l e m e n t a r i o s estetikos

QUOTE(erikamaja @ 2012 02 28, 13:47)
Tačiau paskutiniu metu gaunasi taip - fotkinkit knygas, visom dzin, tada obuolius, ne ne tokius, negerai, eik į lauką, oi ne, šabakštynas, o blyn ...kupranugaris, nu čia tai vobšė, nuimk, nuvalyk, tada padėk...
Vienos praleidžiamos, kitos darys iki be galybės kol įtiks, visoms neįtiksi, nes tarkim man sraigės labai gražu, aš užsimanau, kad fotkintumėt sraiges , ok.
Yvettė jų nemyli, ateis ir neužskaitys. Kaip tada?

Nu vat, dviejose zinutese visa esme - turetu buti reikalaujama elementarios estetikos, o is tiesu reikalaujama, kad butu kazkas "grazaus", ir tada gaunasi nesamone, nes nebeaisku, ko norima. Man tai visko virsune buvo, kai kazkas norejo neuzskaityti dezutes su karoliais nuotraukos, nes pagrindas baltas buvo, todel atrode, lyg ta dezute ir karoliai ore kabotu. Nors man pvz kaip tik del to idomiai ziurejosi... va ir vertink tada pagal tokius kriterijus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 02 28, 17:54)

Vsio, nebesiplėtosiu.
Nutariau numest 10 kg, pirmą kart gyvenime laikausi dietos, graužiu salotos lapus, žinau, kad pasimaišė, ale yra kaip yra. Esu nelaiminga ir bisiai alkana biggrin.gif

Kažkaip man susidaro toks įspūdis,kad visą šitą diskusijų makalynę-sukėliau aš unsure.gif

erikamaja,jei jau nusprendei laikytis dietos,tikiuos nekankinsi savęs vien salotų lapais biggrin.gif Valgyk viską,tik mažink porcijas-rinkis sveikesnius produktus,tik jokiu būdu nebadauk unsure.gif Rezultatas ateis lėčiau,bet užtikrintai.Turiu pavyzdį su savo bendradarbe-numetė greit,bet priaugo vėliau dvigubai doh.gif
Atsakyti
Ko Jūs daba raudat nesuprantu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(urte484 @ 2012 02 28, 17:06)
Kažkaip man susidaro toks įspūdis,kad visą šitą diskusijų makalynę-sukėliau aš unsure.gif
erikamaja,jei jau nusprendei laikytis dietos,tikiuos nekankinsi savęs vien salotų lapais  biggrin.gif Valgyk viską,tik mažink porcijas-rinkis sveikesnius produktus,tik jokiu būdu nebadauk unsure.gif Rezultatas ateis lėčiau,bet užtikrintai.Turiu pavyzdį su savo bendradarbe-numetė greit,bet priaugo vėliau dvigubai doh.gif

Nepergyvenk, cia diskusijos bangom eina mirksiukas.gif Tu dar labai kantri naujoke, kitai butu jau seniai kantrybes pritruke, o tu tiesiog darai is naujo. Ir mokaisi smile.gif

Del dietos tai pritariu. As irgi dietinuosi, bet salotu lapu negrauziu, nes zinau, kad neistverciau ilgai rolleyes.gif
Atsakyti
Aš tai nesidietinu ir esu labai graži biggrin.gif Ir dar būsiu biggrin.gif Kurį laiką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(urte484 @ 2012 02 28, 17:06)

Tikrai ne Tu. Sutapimas. Šiaip jei visos būtų tokios kaip Tu, nebereiktų aušint burnos biggrin.gif
Stebiuosi kantrybe, džiaugiuosi, kad nori šmokt ir girdi.
Dėl salotos lapų juokavau, valgau normaliai, tik labai noriu picos su ančūūūūūūūviais biggrin.gif Nekokia iš manęs dietininkė, nes esu ėdri. Na, bet matysim biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti