Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(pandre @ 2012 02 19, 19:24)
Gerai, Yvettes prasymu, keliu vel i nauja tema.

Super !!!

nu va po savaitgalio siaip ne taip pasivyjau smile.gif
Bet jau del zaidimo tai kinkos dreba biggrin.gif Labai faini visu pratesimai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 02 19, 22:12)
kelėnius
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Pasidžiaugimui, to visada ieškojau atspindžiuose, net jei niekas ir nesupras, man saldu wub.gif
user posted image
Ar matot moterį? Šiaip ją įmanoma paryškinti... Bet ar reikia g.gif

Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 02 19, 23:28)
Ar matot moterį? Šiaip ją įmanoma paryškinti... Bet ar reikia  g.gif

Man moteris i Mona Liza panasi bigsmile.gif

PS: Mergaites, pakomentuokit prasau mano auto. Zinau, kad nieko blatno, bet baisiai reikia patarimu kaip judeti i prieki blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chiquitka: 19 vasario 2012 - 23:34
Bandžiau kelius taisyti, tai nesigavo, klonuoti nėra iš ko [bent jau man taip pasirodė po bandymų, tamsinti tragedija iš vis gaunasi, tai matyt taip ir liks] :/

Čia dar keletas.
user posted image
Bandžiau kelėnius tvarkyti, sakau, gal ne taip krenta į akis, nors nežinau, dbr tik ten ir težiūriu doh.gif o prieš tai man nekrito į akis visai...

user posted image

user posted image

http://www.flickr.co...ith/6905275423/ - daugiau foto ir gal kam patogiau flick'e komentuoti smile.gif

Papildyta:
QUOTE(rG @ 2012 02 20, 00:28)

Kaip fainai, matau, įdomiai atrodo.
Papildyta:
QUOTE(chiquitka @ 2012 02 20, 00:10)

Kokia graži panelė smile.gif Smagu susipažinti smile.gif Kaip jau minėjai - per pilka ir labai daug triukšmų man...
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 02 19, 23:43)

Tau dabar ta stadija, kada kimbi prie nesąmonių, viskas čia ok, prisipažinsiu, man tokios nuotraukos nusibodusios, neįdomu visai, bet tą pamiršus, tai tikrai viskas gerai. Nusiramink. Jaučiu, kad labai graužies pastaruoju metu.
Atsakyti
Noisy, antra ir trecia. wub.gif Ziauria modelio pavydziu tau. biggrin.gif cool.gif

Kaip???

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 20 vasario 2012 - 00:12
QUOTE(rG @ 2012 02 19, 23:28)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Pasidžiaugimui, to visada ieškojau atspindžiuose, net jei niekas ir nesupras, man saldu  wub.gif
http://farm8.staticf...782ff3f86_z.jpg

o geras, nemaciau, kol nepaskaiciau doh.gif

QUOTE(noisy-B @ 2012 02 19, 23:45)
Bandžiau kelius taisyti, tai nesigavo, klonuoti nėra iš ko [bent jau man taip pasirodė po bandymų, tamsinti tragedija iš vis gaunasi, tai matyt taip ir liks] :/

Čia dar keletas.
Bandžiau kelėnius tvarkyti, sakau, gal ne taip krenta į akis, nors nežinau, dbr tik ten ir težiūriu  doh.gif o prieš tai man nekrito į akis visai...

http://farm8.staticf...a97dfb47e_z.jpg
]http://farm8.staticflickr.com/7198/6905272599_cf51df0897_z.jpg

antra ir trecia labai grazios bigsmile.gif ir va raudonas lupdazis cia man tinka ir net labai patinka biggrin.gif

Chiquitka
grazi mergina esi, lauksiu dar auto mirksiukas.gif

o cia dar is auto dienos smile.gif tas pats geltonumas blush2.gif ir nervuoja, kad ant stiklines matosi trikojo atspindys smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ainoa: 20 vasario 2012 - 00:05
QUOTE(rG @ 2012 02 20, 01:28)

Kol neperskaiciau, nepamaciau smile.gif Idomiai 4u.gif
Atsakyti
O cia mano pirmasis paprastutis auto bandymas.

Malonu susipažinti smile.gif 4u.gif Veidas labai pilkas, kaip ir pati pastebėjai... Ir mano galva, tamsoka nuotrauka, o šviesinti nebeišeis, nes ir taip daug triukšmo... nors pati kompozicija visai nieko smile.gif
Atsakyti
Labas rytas:)

O kaip jums sita gelyte? Labai paprasta ir neidomi? user posted image
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 02 20, 00:28)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Pasidžiaugimui, to visada ieškojau atspindžiuose, net jei niekas ir nesupras, man saldu  wub.gif

Siaip nemaciau, kol nepasakei...
Man ir be tos moters patinka smile.gif
[quote=веро
,2012 02 20, 10:39]

O kaip jums sita gelyte? Labai paprasta ir neidomi?
[/quote
Kazkodel nelabai akis uzkliuvo, ta zalia spalva keista, gal per smulkus tas dobilelis...
Atsakyti
O cia mano pirmasis paprastutis auto bandymas. Zinau, kad baisiai pilkas, bet padidinus kontrasta ir kitus nustatymus, kadangi nuotraukose daug triuksmo oda iseina kaip purvina. O kadangi su PS dar nedraugauju, tai graziai sutvarkyti nemoku  unsure.gif

Labai svelniu bruozu moteris esi 4u.gif 4u.gif
Nuotrauka tai nelabai, bet tai ismokstama mirksiukas.gif

QUOTE(noisy-B @ 2012 02 20, 00:45)

Labai grazus modelis... Is kur tu ir gauni tokiu bigsmile.gif bigsmile.gif
Labiausiai man trecia patiko...
Grazios, svarios, tvarkingos nuotraukos 4u.gif

QUOTE(kristukass @ 2012 02 20, 00:48)
Noisy, antra ir trecia.  wub.gif  Ziauria modelio pavydziu tau.  biggrin.gif  cool.gif

Kaip???

man zavu

QUOTE(веро
@ 2012 02 20, 10:39)

O kaip jums sita gelyte? Labai paprasta ir neidomi?

Paprasta vasarine gelyte smile.gif.. Tik nezinau, ar man tokios 'zaliuojancios' spalvos patinka...

RG matau moteri, kai parasei smile.gif

Atsakyti