QUOTE(Ingrida.S @ 2012 02 28, 09:41)
užskaitau, jei bereikia
QUOTE(Vi.Kri. @ 2012 02 28, 10:13)
be žodžių
QUOTE(urte484 @ 2012 02 28, 10:48)
Labas mielosios mokytojos
Ką gi,dedu savo šiandieninį ND4
užskaitau
QUOTE(Whatever? @ 2012 02 28, 11:41)
Siaip tai pritariu....
O gal tada reiktu ideti pavyzdziu, bet tokiu geru pavyzdziu... Nes dabar merginos paziuri i visus kazkada ir senbuviu uzskaitytus darbus (sukabintus nelygintus virtuvinius ranksluoscius, kaip fona, paskui visokias keramikines varles, baisius vazonus ir anasu geri), ir nesupranta, kodel taip staiga pasikeite viskas....
ej, senbuves - padarykyte po tobula varianta ND, idekime nuoroda naujokams, kad zinotu, jog turi bent jau 50% estetikos pasiekti (nes negalima is pradinuko reikalauti to paties, kaip ir is abituriento )
O kodel neparasau parametru, kokiais fotografavai?
nors ne senbuvė, jei niekas nesutrukdys pabandysiu padaryt iš naujo ND, su paaiškinimais, jei kas skaitys. Kažkas siūlė man daryt
Nors esu apsikasus iki ausų darbiniais ir naminiais reikalais
Greit nepažadu.
QUOTE(urte484 @ 2012 02 28, 12:09)
Turiu klausimą-Kaip tiksliai nufotografuoti tą nelemtą baltą lapą(čia dėl rankinio WB nustatymo)Nu jis man kažkoks mėlynas gaunasi ir nors tu ką
AR SKAITOT, KAS PARAŠYTA ar jau nėr parašymo
(čia aš jau šaukiu, tikriausiai PMS, iš anksto atsiprašau). Tas baltas daiktas ar lapas, kurio nuotrauką naudosit kaip CUSTOM WB ir neturi būt baltas. Jis turi būt mėlynas, pilkas, oranžinis, gelsvas priklausomai nuo to kokioj aplinkoj fofografuosit. Esmė ta, kad kvailam, brangiam savo fotoaparatui ta vizualiai ne balta nuotrauka parodote:
Va šita spalva yra balta. Ir jis susigėdęs kitose nuotraukose darytose toje aplinkoje baltą ir rodyd baltą, o ne melsvą, gelsvą ar dar kokią. Jei savo kvailam, brangiam fotoaparatui nurodysite neteisingai, tai ir kitose foto balta bus ne balta.
Taika
Daugiau jau nebežinau kaip aiškiau beišdėstyti. Man šitas ND lengviausias buvo, ne iš karto dašilo, ko reikia