Kaip žiūrisi? Pirmojoje norėjau pagauti akimirką kaip skleidžiasi žiedelis. Antrojoje man bent jau atrodo kad laivas išplaukia į tuos debesis.
QUOTE(urte484 @ 2012 02 28, 11:48)
Labas mielosios mokytojos Ką gi,dedu savo šiandieninį ND4
As uzskaitau
QUOTE(NinaAtina @ 2012 02 28, 11:54)
As uzskaitau
dėkui
Papildyta:
QUOTE(Ingrida.S @ 2012 02 28, 10:41)
palaikysiu urtei484 kompaniją atliekant namų darbus
ooooo,kompanjonė atsirado Sveika prisijungusi Linkiu tiek neužstriginėt,kaip aš Man tavo 1ND labai patiko
QUOTE(Ingrida.S @ 2012 02 28, 10:41)
Laba diena,
Temą seku jau seniai, bet vis nesiryžtu jungtis prie Jūsų. Namų darbus sau pasidariau jau po kokį 10 kartų Visų esmė aiški, tik nežinau ar pataikysiu su estetiniu vaizdu. Taigi bandau jungtis į Jūsų būrį ir šiuo metu turbūt palaikysiu urtei484 kompaniją atliekant namų darbus
Temą seku jau seniai, bet vis nesiryžtu jungtis prie Jūsų. Namų darbus sau pasidariau jau po kokį 10 kartų Visų esmė aiški, tik nežinau ar pataikysiu su estetiniu vaizdu. Taigi bandau jungtis į Jūsų būrį ir šiuo metu turbūt palaikysiu urtei484 kompaniją atliekant namų darbus
Tą rožės žiedelį parudavusį aš bučiau nuėmusi arba nusukusi ir tarp rožių didesnį atsumą palikusį. Bet šiaip tai fokusas matosi, pakankamai tvarkinga.
Dar rasčiau prie ko prikibti - pirmojoje lyg horizontas kreivokas, paskutinioji nukirsta (norisi matyti visą mandarino skiltelę, ji negražiai "apdorota", kabo kažkas ) be to, kreivai lyg tai apkirptos (dešinioji vertikali linija) nežinau nežinau
Papildyta:
QUOTE(Vi.Kri. @ 2012 02 28, 11:13)
man čia susidaro įspūdis, kad jos fone - didžiulis mėnulis. Belieka spėlioti, kaip buvo padaryta šioji nuotrauka.
Kas žiūrėjote savaitgalį tą live seminarą apie kūdikių fotografavimą, pasidalinkit, ką naujo, įdomaus, netikėto užfiksavote. Išgaravo man jis iš galvos, nepamačiau
Laba,
Vi.Kri, labai patiko foto, verčia ilgiau patyrinėt kas, kaip ir su kuo Krizenu iš asilo
QUOTE(Vi.Kri. @ 2012 02 28, 10:13)
"Eime, mano meile" - sakau Gabijai, kai ši eilinį kartą pridžiūna prie apdžiūvusio krūmo sudžiūvusių uogų pažiūrėti. "Aš - ne meilė, aš asilas!"- gaunu užtikrintą, be kompromisų atsakymą.
Čia apie tai, kad nesvarbu, kaip tu vadiniesi, svarbu, kaip jautiesi tuo būdamas.
Čia apie tai, kad nesvarbu, kaip tu vadiniesi, svarbu, kaip jautiesi tuo būdamas.
Vi.Kri, labai patiko foto, verčia ilgiau patyrinėt kas, kaip ir su kuo Krizenu iš asilo
QUOTE(Refresh @ 2012 02 28, 09:58)
Man tai tinka.
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 28, 10:35)
QUOTE(NinaAtina @ 2012 02 28, 10:40)
Man tinka
tai kaip ir turiu tris užskaitymus, einu gamint antrą, nes atsiverčiau tą kurį buvau pasiruošus ir pamačiau kelias klaideles, tai kad neapkraut Jūsų iš karto perdarysiu
QUOTE(urte484 @ 2012 02 28, 10:57)
ooooo,kompanjonė atsirado Sveika prisijungusi Linkiu tiek neužstriginėt,kaip aš Man tavo 1ND labai patiko
ačiū
QUOTE(R.i.R. @ 2012 02 28, 11:07)
Tą rožės žiedelį parudavusį aš bučiau nuėmusi arba nusukusi ir tarp rožių didesnį atsumą palikusį. Bet šiaip tai fokusas matosi, pakankamai tvarkinga.
nuėmiau kai pamačiau, bet kaip tyčia šitas bandymas buvo geriausias
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 28, 11:35)
Labai sutinku Del to ir uzskaitineju namu darbus, kuriu kitos neuzskaite del "netinkamo vaizdo" Ne ka tepadeda, bet...
Siaip tai pritariu....
O gal tada reiktu ideti pavyzdziu, bet tokiu geru pavyzdziu... Nes dabar merginos paziuri i visus kazkada ir senbuviu uzskaitytus darbus (sukabintus nelygintus virtuvinius ranksluoscius, kaip fona, paskui visokias keramikines varles, baisius vazonus ir anasu geri), ir nesupranta, kodel taip staiga pasikeite viskas....
ej, senbuves - padarykyte po tobula varianta ND, idekime nuoroda naujokams, kad zinotu, jog turi bent jau 50% estetikos pasiekti (nes negalima is pradinuko reikalauti to paties, kaip ir is abituriento )
Šiek tiek apkirpau nuotraukas(dėl fono)Žiūriu ne vienodai gavosi...Jei dėl to netiks-perdarysiu
Šiek tiek apkirpau nuotraukas(dėl fono)Žiūriu ne vienodai gavosi...Jei dėl to netiks-perdarysiu
O kodel neparasau parametru, kokiais fotografavai?
QUOTE(Whatever? @ 2012 02 28, 12:41)
Net nežinau,kiek mačiau,paskutiniu metu merginos nerašė
QUOTE(R.i.R. @ 2012 02 28, 12:07)
]
man čia susidaro įspūdis, kad jos fone - didžiulis mėnulis. Belieka spėlioti, kaip buvo padaryta šioji nuotrauka.
oij, kaip gerai! nes toks įspūdis ir turėjo būti
nespėliok, čia viskas labai paprasta - tas apvalus yra šviesos sklaidytuvas, už jo prožektorius. o vaiko pozą tai gaudžiau du vakarus
QUOTE(urte484 @ 2012 02 28, 12:49)
Net nežinau,kiek mačiau,paskutiniu metu merginos nerašė
Jei pati supratai, kokia ND 4 esme, tai as linkusi uzskaityti Kabintis galima, bet velgi....
Tu seniai turi fotokamera? seniai bandai fotografuoti ?
Papildyta:
Vi.Kri, nereali nuotrauka... Labai labai patiko
QUOTE(Vi.Kri. @ 2012 02 28, 10:13)
"Eime, mano meile" - sakau Gabijai, kai ši eilinį kartą pridžiūna prie apdžiūvusio krūmo sudžiūvusių uogų pažiūrėti. "Aš - ne meilė, aš asilas!"- gaunu užtikrintą, be kompromisų atsakymą.
čia apie mane. man labai patiko
QUOTE(Whatever? @ 2012 02 28, 11:41)
Siaip tai pritariu....
O gal tada reiktu ideti pavyzdziu, bet tokiu geru pavyzdziu... Nes dabar merginos paziuri i visus kazkada ir senbuviu uzskaitytus darbus (sukabintus nelygintus virtuvinius ranksluoscius, kaip fona, paskui visokias keramikines varles, baisius vazonus ir anasu geri), ir nesupranta, kodel taip staiga pasikeite viskas....
ej, senbuves - padarykyte po tobula varianta ND, idekime nuoroda naujokams, kad zinotu, jog turi bent jau 50% estetikos pasiekti (nes negalima is pradinuko reikalauti to paties, kaip ir is abituriento )
pirmame temos puslapyje tokie yra sudėti. ir ne senbuvių daryti, o atėjusių naujų žmonių.
o kad keičiasi viskas, tai nesuprantu, kodėl nesuprantama. tai gal ir telefonų atsisakykime, nes anksčiau buvo kitaip, dabar mokinkis tuos mygtukus spaudyt, jadrytvaijrūtos; negana to, per metus vis sudėtingesni modeliai pasirodo
gyvenimas keičiasi, reikalavimai didėja, tempas spartėja, but life still goes on. ar pykti, kad mano laikais mokykloje tik vieną užsienio kalbą reikėjo mokintis, o mano vaikui teks dvi?
o jei rimtai tai, kad didėja reikalavimai, yra gerai ne reikalaujantiems, o tiems, iš kurių reikalaujama, tik svarbu atsisakyti pradinės mokyklos mentaliteto, kad mokytojai blogi, NES reikalauja. kai baigsit pradinę (na, gal vidurinę), suprasit, kaip gerai, jog subines tarkavom. atsiprašau už "subines"
svarbiausia, kad visiems būtų taikomi vienodi standartai, kas šioje temoje vis dar nėra pasiekta. na, kaip PMS'o sukeliami nuotaikų šuoliai - vieną dieną taikomi vienodai, kitą dieną nevienodai. Susitvarkys gal