Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(chiquitka @ 2012 02 27, 17:21)
Kaip faina bigsmile.gif Isivaizduoju kaip turetu buti smagu ir kartu labai baisu besiruosiant biggrin.gif Linkiu kuo didziausios sekmes 4u.gif
Nu jo, ir smagu, ir šiaip visko biggrin.gif

QUOTE(robobebras @ 2012 02 27, 18:27)
RG, maladiec smile.gif way2go
Sianks bigsmile.gif

QUOTE(pandre @ 2012 02 27, 19:27)
rG, sveikinu! Drasiai, sauniai, ryztingai! Maladiec!
Normaliai, čia drąsos nereik biggrin.gif Bet kaip gerai šiaip, kiek visko naujo kyla, kaip norisi geriau, sukiesi, galvoji, darai iš naujo, oi biggrin.gif

QUOTE(Jurzole @ 2012 02 27, 21:28)
Kaip smagu!  bigsmile.gif Sveikinu! Fotoreportazas is parodos bus?
Bus gal kažkoks smile.gif

QUOTE(erikamaja @ 2012 02 27, 23:45)
Rita, sveikinu, jau kraunuos lagaminus 4u.gif
Lauksiu biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2012 02 27, 20:51)
Aha, gerai yra tai, kad pati matai jog nelabai pavyko biggrin.gif  Per daug juodumos uzdeta, per didelis  kontrastas ir per sodrios ar kazkokios primakliavotos spalvos! Bet gerai, kad bandai biggrin.gif

QUOTE(Jurzole @ 2012 02 27, 21:32)
Spalvos labai nenaturaliai ryskios, ir visas veiksmas i viena sona nustumtas. Mopedas gerulis  smile.gif

Atradau Photoshopo dziaugsmus ir spalvotus pasaulius doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Dabar reik lavint aki, kad saika zinot doh.gif Aciu, kad padedat bigsmile.gif notworthy.gif
Atsakyti
Laba smile.gif Pas mane vėl krizė... Kažkaip paskutiniu metu niekas neįdomu.
Dar kompiuterį savo palikau po viešnagės savaitgalinės, o ten ir nuotraukos, ir PS, ir viskas. Prie vyro kompo prisėdu, tik tam kad nuo naujienų neatitrūkt ir akis paganyt smile.gif

rG, tu šaunuolė wub.gif

QUOTE(Jurzole @ 2012 02 27, 21:48)
Vakar uzejo noras pazaisti su PS. Siaip nemegstu teksturu, bet siuo atveju man lyg ir ziurisi... nors nesu visai tikra  unsure.gif  Noreciau jusu nuomones  4u.gif

Man nelabai. Atrodo kad įdėjai perfotografuotą jau atspausdintą nuotrauką blush2.gif

Perlenkta lazda sakyčiau rolleyes.gif

Pritariu smile.gif
Atsakyti
Dekui uz sveinimus 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena,

Temą seku jau seniai, bet vis nesiryžtu jungtis prie Jūsų. Namų darbus sau pasidariau jau po kokį 10 kartų doh.gif Visų esmė aiški, tik nežinau ar pataikysiu su estetiniu vaizdu. Taigi bandau jungtis į Jūsų būrį ir šiuo metu turbūt palaikysiu urtei484 kompaniją atliekant namų darbus ax.gif biggrin.gif

Mano 1ND
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ingrida.S @ 2012 02 28, 09:41)

Man tai tinka. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrida.S @ 2012 02 28, 10:41)
Laba diena,

Laba,

Sveika prisijungusi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 28 vasario 2012 - 10:01

"Eime, mano meile" - sakau Gabijai, kai ši eilinį kartą pridžiūna prie apdžiūvusio krūmo sudžiūvusių uogų pažiūrėti. "Aš - ne meilė, aš asilas!"- gaunu užtikrintą, be kompromisų atsakymą.
Čia apie tai, kad nesvarbu, kaip tu vadiniesi, svarbu, kaip jautiesi tuo būdamas.

user posted image
Atsakyti
Apie ND tai tyliu, kažkokia nesamonė paskutiniu metu su jais unsure.gif
Perlenkta lazda sakyčiau rolleyes.gif

Labai sutinku drinks_cheers.gif Del to ir uzskaitineju namu darbus, kuriu kitos neuzskaite del "netinkamo vaizdo" rolleyes.gif Ne ka tepadeda, bet... ax.gif

QUOTE(Refresh @ 2012 02 28, 08:36)
Man nelabai. Atrodo kad įdėjai perfotografuotą jau atspausdintą nuotrauką  blush2.gif

blush2.gif Dar vis matosi ta nuotrauka? doh.gif

QUOTE(Ingrida.S @ 2012 02 28, 09:41)
Mano 1ND

Uzskaitau.

QUOTE(Vi.Kri. @ 2012 02 28, 10:13)
Čia apie tai, kad nesvarbu, kaip tu vadiniesi, svarbu, kaip jautiesi tuo būdamas.

Grazu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrida.S @ 2012 02 28, 10:41)
Laba diena,
Mano 1ND

Man tinka

QUOTE(Vi.Kri. @ 2012 02 28, 11:13)
"Eime, mano meile" - sakau Gabijai, kai ši eilinį kartą pridžiūna prie apdžiūvusio krūmo sudžiūvusių uogų pažiūrėti. "Aš - ne meilė, aš asilas!"- gaunu užtikrintą, be kompromisų atsakymą.

Kaip grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi.Kri. @ 2012 02 28, 11:13)

ujej wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 28, 11:35)

blush2.gif Dar vis matosi ta nuotrauka? doh.gif

Matosi, matosi biggrin.gif
Atsakyti
Labas mielosios mokytojos biggrin.gif Ką gi,dedu savo šiandieninį ND4

user posted image

user posted image

user posted image

Nu jei blogai vėl,tai...... doh.gif lotuliukas.gif

Šiek tiek apkirpau nuotraukas(dėl fono)Žiūriu ne vienodai gavosi...Jei dėl to netiks-perdarysiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo urte484: 28 vasario 2012 - 10:50