QUOTE(sayonara @ 2012 02 27, 21:30)
aš neturiu atstovo spaudai, kalbu pati už save..
visiškai nejuokavau. tokia buvo idėja,apie tai (graužtukus) vyko pokalbis, tik štai bandymas nepavyko - parudavo obuolys ir buvo negražus graužtukas. norėjosi tik pasakyti, kad gerai apgalvojus net pačius nefotogeniškiausius daiktus galime paversti fotogeniškais.
tikėjausi pamatyti
tokį graužtuką
jeigu turi canon'ą ir bent jau kurį laiką neketini jo keisti į kitą skaitmeninę sistemą, tai žinoma pirk juostinį canon. gali pradėti nuo pigaus ir paprasto, tačiau puikaus canon eos 300, o jeigu pasiteisins, 5sigysi canon eos 1n ar 1v, t.y. tokį, su kuriuo dar prieš kokį dešimtmetį dirbo laikraščių fotografai. jis autofokusinis, tinka dauguma objektyvų nuo skaitmenos ir t.t.
jau kai išpindėsi ir užsimanysi be autofokuso, tada visos patyrę (daugiau ar mažiau) patars, ką kitą pirkti
leicą, voigtlanderį ar.. zenitą..
matai,as fotkinau kol kas be autofokuso, abu mano juostiniai su manual fokusu..nesiskundziu, bet esant progai pakeisti, MB uzia man galva kad jei rinktis ar Zenit E, ar Canon, tai jis uz pastaraji...Leica man kol kas kisene suplesytu, o ir tie visi madnri Canonai ne is pigiuju...o be to, ir dideli atrodo! O va tas canon 300 kazi kuo pranasesis uz Zenita?Ar Zenitas uz ji pranasesnis?Hm...na, kazkaip sunk issirinkti...man visai patiko Zenitukas, maziukas, kiseninis...Gaila paluzo, gavau jau kita, atrodo puikiai!Bet MB neleidzia man juo naudotis, nes ji ardys..et...Noreciau va to 1n..Beje kuo jie skyriasi 1n nuo 1v? Kaina tai abieju gerule.
Aciu, Say
QUOTE(chiquitka @ 2012 02 27, 22:47)
Pirma karta bandziau bandyt gatves fotografija. Kazkaip nelabai pavyko
Aha, gerai yra tai, kad pati matai jog nelabai pavyko
Per daug juodumos uzdeta, per didelis kontrastas ir per sodrios ar kazkokios primakliavotos spalvos! Bet gerai, kad bandai
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 27, 22:48)
Vakar uzejo noras pazaisti su PS. Siaip nemegstu teksturu, bet siuo atveju man lyg ir ziurisi... nors nesu visai tikra
Noreciau jusu nuomones
Nelabai, si textura man ziurisi..gal kiek sumazinti opacity labiau reikejo, nes toki svelnu objekta noretusi ne tokioj grubioj texturoj matyti