Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(jokubaite @ 2012 02 19, 21:05)
matau skirtumus  mirksiukas.gif
atnešu žiemos nuo Medvėgalio kalno

smagi. spalviškai patinka
Atsakyti
QUOTE(jokubaite @ 2012 02 19, 21:05)
matau skirtumus  mirksiukas.gif
http://farm8.staticf...56a8b7439_z.jpg[/img]

Smagiai pagautas judesys.

Aš tai jaučiuosi tragiškai kažkodėl morališkai...

user posted image
Laukiu komentarų ax.gif kas blogai?
Atsakyti
na va, pabandysiu ir as idet kas gavosi is auto bandymu ax.gif
zinau, kad suspausta ir neklauskit kokia logika, nes nzn biggrin.gif kaip visada minti pradzioj turejau visai kitokia, bet aisku nesigavo doh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ainoa: 19 vasario 2012 - 21:01
QUOTE(Ainoa @ 2012 02 19, 21:00)
na va, pabandysiu ir as idet kas gavosi is auto bandymu  ax.gif
zinau, kad suspausta ir neklauskit kokia logika, nes nzn  biggrin.gif kaip visada minti pradzioj turejau visai kitokia, bet aisku nesigavo  doh.gif

labai geltona. baltinciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 02 19, 20:17)
Temos neskaičiau, tik prabėgau. Kai pamačiau Tavo tulpes vos iš klumpių neiškritau. Wow galvojau egliux padirbėjo biggrin.gif  Negalėjau atsitokėt.

biggrin.gif Aciu labai labai, ir tau, ir visoms kitoms, pagyrusioms mano nespalvotas geles 4u.gif Smagu, kad taip daug kam patiko smile.gif Skraidau siandien kaip ant sparnu, kad pagaliau padariau kazka gero. Rytoj vel prasides nauja savaite, nauji darbai ir naujos nesekmes, bet siandien dziaugiuosi bigsmile.gif

Tik, merginos, ne tulpes ten, o ciklamenai - jei ziurejot visa serija Flickre, tai lyg ir turejo matytis, kas per geles? Na ne taip svarbu, zinoma, o atskiri ciklamenu ziedai tikrai panasus i tulpiu smile.gif

QUOTE(pandre @ 2012 02 19, 18:24)
Gerai, Yvettes prasymu, keliu vel i nauja tema.

Man labai patinka!

QUOTE(jokubaite @ 2012 02 19, 20:05)

Patinka judesys sitoj. Jau, atrodo, kaip soks nuo to kalno... biggrin.gif

Dabar reik mastyti, kaip zaidima pratesti... g.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 19 vasario 2012 - 21:12
merginos kaip tokia foto?
user posted image

labai nenaturaliai tas lasas man kazkaip kliuna, daugiau foto is sios dienos imeciau cia http://www.flickr.co...in/photostream/ jei kas netingit mestelkit aki, cia jau nenoriu prikraut eterio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(eglliux @ 2012 02 19, 21:12)
daugiau foto is sios dienos imeciau cia http://www.flickr.co...in/photostream/ jei kas netingit mestelkit aki, cia jau nenoriu prikraut eterio  rolleyes.gif

Einu pasizvalgyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 02 19, 20:52)
smagi. spalviškai patinka

dėkui. vakaro pastelė - natūrali beveik smile.gif

QUOTE(noisy-B @ 2012 02 19, 20:52)
Smagiai pagautas judesys.

Aš tai jaučiuosi tragiškai kažkodėl morališkai...

4u.gif
pirmiausiai keliai labai į akis krinta šviesesni.

Ainoa, rankos gražiai
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2012 02 19, 20:47)

simuonele, prtariu yvettei -bandyk dar kartelį

pioneer.gif ok perdarysiu

is tikruju taip ir galvojau, kad tos demes ten matysis blush2.gif
cia toks virtuves apidirbimas plienu, ala profesionalia virtuve norejo nukopijuoti.. bet jau valymo, net vanduo uztiskes palieka takeli rolleyes.gif

net geda, kad su pirmu darbu norejau su vitaminais prasmukti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 19, 21:14)
Einu pasizvalgyti  mirksiukas.gif

paziurejau tavo geles ax.gif tai sakau gal as nebefotografuosiu jau tu geliu doh.gif o is tikro tai oj dar kiek mokytis mokytis, bandysiu dabar visai beveik nebekrauti ten nieko ant tu foto paziuresiu kaip pavyks g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglliux @ 2012 02 19, 21:44)
paziurejau tavo geles ax.gif  tai sakau gal as nebefotografuosiu jau tu geliu  doh.gif  o is tikro tai oj dar kiek mokytis mokytis, bandysiu dabar visai beveik nebekrauti ten nieko ant tu foto paziuresiu kaip pavyks  g.gif

Na jau... nepasiduok tik 4u.gif Cia, zinok, viskas normalu, pradzioj taip ir turi buti - per kancias i zvaigzdes mirksiukas.gif As irgi dar tik mokausi, kartais kazkas gaunasi, kartais nieko, kartais isvis plaukus raunuosi cool.gif Mokykimes kartu mirksiukas.gif Tik su PS (ar LR, ar ka tu ten naudoji) nepersistenk, koncentruokis daugiau i pati fotografavima, ieskok idomaus pateikimo kampo, suziurek fona, fokusa, ryskuma, ekspozicija... tada ir tvarkyt maziau reikes.
Atsakyti
Ainoa -> Man patinka smile.gif švelniai.

eglliux -> Labai melsva, atrodo, kad wb nesureguliuotas netyčia smile.gif

jokubaite -> Ačiū, bandysiu kaip nors klonuoti kelėnius, gal pavyks kaip gražiai, kad ne taip kristų...

Atsakyti