Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(pandre @ 2012 02 19, 20:24)

Jegele!
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2012 02 19, 19:24)
Gerai, Yvettes prasymu, keliu vel i nauja tema.

http://farm8.staticf...28d1a2bb1_z.jpg[/img]

thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Pandre, labai patiko 4u.gif Čia viršaus tiek daug palikta su mintim? ax.gif
Atsakyti
sveikos dar syki biggrin.gif
idomiai jus cia plepat, grazios nuotraukos, idomus pamastymai.

na jei temos pavadinimas Pradziamokslis, tai bandysiu ir as isipaisyti pas jus, nors man pasirode, kad dauguma cia daug labiau pazengusios nei as blush2.gif

man spalvos, ju derinimai, ir kompozicijos kol kas nelabai..reik kazkokios geros teorijos blush2.gif

tai atnesu pirma namu darba. zaislu nepataret paveiksluot, o pas mus jie sudaro 70% visu daigtu. tai bandziau taures schmoll.gif nesigavo, nes sienos baltos visur, nesimate fokuso. kvepalus bandziau, dar kazkokia reklamai nevejos hihihi.gif
tai vat su vitaminais geriausia doh.gif
pacia esme supratau good.gif

user posted image

cia kaip nykomed reklama gavosi doh.gif

Atsakyti
QUOTE(simuonele @ 2012 02 19, 19:50)
tai atnesu pirma namu darba. 

matau skirtumus mirksiukas.gif
atnešu žiemos nuo Medvėgalio kalno
user posted image

kitas čia dedu
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2012 02 19, 18:24)
Gerai, Yvettes prasymu, keliu vel i nauja tema.

Nuostabi.
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 19, 18:28)

Temos neskaičiau, tik prabėgau. Kai pamačiau Tavo tulpes vos iš klumpių neiškritau. Wow galvojau egliux padirbėjo biggrin.gif Negalėjau atsitokėt.
Po to žiūriu Tavo foto, va ir prašau, be komentrų - į favoritus.
Tos tulpės kaip šokančios moterys - nuostabų nuostabiausia. Kabinčiau ant sienos ir grožėčiaus kasdien. Šaunuolė.
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 02 19, 20:17)
Wow galvojau egliux padirbėjo biggrin.gif  Negalėjau atsitokėt.

dirol.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglliux: 19 vasario 2012 - 20:36
QUOTE(eglliux @ 2012 02 19, 20:35)

Spaudžiu biggrin.gif
Laukiu Tavo gėlių, kurias norėčiau kabint ant sienų nail.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 19 vasario 2012 - 20:37
QUOTE(simuonele @ 2012 02 19, 20:50)
sveikos dar syki  biggrin.gif
idomiai jus cia plepat, grazios nuotraukos, idomus pamastymai.

na jei temos pavadinimas Pradziamokslis, tai bandysiu ir as isipaisyti pas jus, nors man pasirode, kad dauguma cia daug labiau pazengusios nei as  blush2.gif

man spalvos, ju derinimai, ir kompozicijos kol kas nelabai..reik kazkokios geros teorijos blush2.gif

tai atnesu pirma namu darba. zaislu nepataret  paveiksluot, o pas mus jie sudaro 70% visu daigtu. tai bandziau taures schmoll.gif nesigavo, nes sienos baltos visur, nesimate fokuso. kvepalus bandziau, dar kazkokia reklamai nevejos hihihi.gif
tai vat su vitaminais geriausia  doh.gif
pacia esme supratau good.gif

cia kaip nykomed reklama gavosi  doh.gif

mano galva - gerai 4u.gif
Zinai, kodel tau nesigavo taures ir kvepalai? Ogi todel, kad stiklinius daiktus gerai nufotografuoti yra sudetingiau wink.gif

Zodis daiktas rasomas su -k- 4u.gif

Jurzole, tulpes tikrai nerealios 4u.gif 4u.gif
Pandres nuotrauka taip pat ypatinga.... Ir ta didele erdve virsuj- labai labai graziai ziurisi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

vakar merginos mate viena tokia, ji jau geresne sake nei pries tai buvusi. Va dabar ziurineju kaip tik sios dienos, gal bus dar geriau nei vakar g.gif bet nemoku apdirbti ju visai, enden du traukineju visokias ten rodykleles doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglliux: 19 vasario 2012 - 20:44
Simuonele, skirtumas matosi, bet aš neužskaityčiau. Ne tik todėl, kad vitaminų dėžutės.
Fotografavimo kampas toks, kad rodos pagrindas dešinėje į viršų kyla. Skarda ar kas ten, kaip fonas parinkta, nešvari. Ypač trečioje foto tai labai gerai matosi.
Siūlau perdaryti, prieš tai apgalvoti. Pasirinkti kitus daiktus, kitą foną. Netikiu, kad namuose neturi nieko kito. Galų gale tris šaukštus paimk, arba mano primygtinai siūlomas knygas, su kuriom niekas ND nenori atlikti. Na negi tokių neturit namuose? Į lauką gali viską išsinešti fotografavimui ir turėsi sau foną.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 19 vasario 2012 - 20:47
Labas vkarėlis smile.gif

labai įstrigo pandrės nuotrauka ir jūržolės tulpės-nuostabiai, merginos 4u.gif

simuonele, prtariu yvettei -bandyk dar kartelį
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 19 vasario 2012 - 20:49