Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(pandre @ 2012 02 22, 18:10)
Skanuoju juosteles...
Itariu del sios nuotraukos prasides komentarai jog kopijavau VV ir Laukine? Na, kazka panasaus juk jos yra dare?! Taip, ejom i darzeli ir lijo lietutis, tai uzsimaniau ir as tokios nuotraukos ...

O kas to lietaus taip neragavo? rolleyes.gif C'mon... Aš dar net nemačiau tokios foto, kur vaikas išsižiojęs gaudo lietaus lašus. smile.gif
Ir man labai patinka pirmoji! bigsmile.gif

QUOTE(Zirzė @ 2012 02 22, 18:27)
kazkaip pasiilgau tavo darbu rolleyes.gif auto dabai daryk koki biggrin.gif

Uffff.. Fotkinau savaitgalį, tris dienas iš eilės tvarkiau nuotraukas (negalėjau ramiai sėdėti), pavargau. Truputi norisi pailsėti. Bet penktadienį gaminsiu auto. rolleyes.gif
Smagu, kad kažkas pasiilgsta ir laukia.
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2012 02 22, 19:10)

pirmoji labai faina, neapkarpyta smile.gif veidukas vos žaliuoja man smile.gif patinka ryški žalia ir raudona, o jau emocija kokia thumbup.gif
Papildyta:

Ačiū, malonu, kad vis dėlto nėr taip baisiai smile.gif

Ka -> įdomu įdomu ir man smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 22 vasario 2012 - 20:01
Tesiam zaidima... ketvirta grupe.

Giedre B, tavo eile mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 22, 21:20)
Tesiam zaidima... ketvirta grupe.

Giedre B, tavo eile  mirksiukas.gif

liuks thumbup.gif

einu galvot...
Atsakyti
visu vaikuciu foto wub.gif
lb patiko foto lietuje smile.gif

Jorzole, idomia kryptim eini, man patiko flickr'e ta nespalvota ax.gif

double expo irgi lb patiko.saunuoles merginos, tikrai smagu, kad yra kur akis paganyti smile.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 02 22, 18:34)
white balansas gerai, bet pereksponuota, neužskaitau

Galima paklausti blush2.gif
o pereksponuota tai reiskia per sviesi? ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(maija @ 2012 02 22, 18:10)
neiste, Žydraake, NinaAtina, juratike13, noisy-B, urte484, pandre - ačiū jums 4u.gif 

Kikirike, Yvette, airv, sayonara labai patiko jūsų double expo - į juostą, ėjau ne vieną kartą pasigrožėt smile.gif

Man irgi patiko smile.gif Noriu DAR smile.gif)

Merginos, kaunietės, plėtokim projektą "fotografai fotografų akimis"! Mielai pafotografuočiau (flickr'e neprisišaukiu nei vienos...) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 02 22, 21:58)
visu vaikuciu foto  wub.gif
lb patiko foto lietuje smile.gif

Jorzole, idomia kryptim eini, man patiko flickr'e ta nespalvota  ax.gif

double expo irgi lb patiko.saunuoles merginos, tikrai smagu, kad yra kur akis paganyti smile.gif
Galima paklausti blush2.gif
o pereksponuota tai reiskia per sviesi? ar kaip?

aha smile.gif išdegęs gėlės vidurys, jis visiškai baltas, ten jokios informacijos nėra, jokių detalių..
Papildyta:
tiesa mergaitės, efote autoportretų konkursas vyksta, dalyvaukit wink.gif
Atsakyti
Turejau turininga savaitgali. Dedu sioki toki reportaza.

user posted image
Visa serija
Atsakyti
QUOTE(Egzo @ 2012 02 23, 08:52)

nematau serijos, bet ši foto nebloga. išskyrus dešinįjį kampą, kuris paliktas vienišas ir nelaimingas be jokios informacijos. šiuo atveju pasisakyčiau už visišką centravimą.
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2012 02 22, 19:05)
Da ladna! Tik nereikia. O kas gali buti velu?! Na, kiek padarysi tiek, o jei iseis iki galo?! Bandyk! O jei ne visi gaunasi, ka padarysi;) AS tai ne nesitikiu, kad mano visos 52 nuotruakos is projekto bus kakzokios tai wau! Be sansu! Va iseisiu i darba ir bus visos like 40kazkelios tokios darbines nuotaikos, kad tik nusifotkinti lotuliukas.gif  ( o bet kaip smagu, juk po to prisiminsiu kaip dirbau lotuliukas.gif ) o gal ir nebeigsiu, gal nedatrauksiu iki galo..bet dar nemesiu...nors ta lovoje irgi neisejo..ale, ka darysi...turiu ka turiu.Tesk!
Man nelabai ax.gif

dekuj uz palaikyma. ateisiu is darbo sian, pazhesiu ka ten turiu.. vakar buvau j. seduikytes koncerte (na labai man patinka, jei tik turiu galimybiu, stengiuos sudalyvaut kiekviename live pasirodyme, kuris vyxta vilniuje), tai geros energijos pasisemiau, siek tiek harmonijos biggrin.gif faina sirdy.
o koki juostinuka turi? ir kokias juosteles naudoji? seniai pastebejau, kad labai sodrios spalvos gaunasi, labai geras fokusas ir klausimas iskilo - ar cia gerai su PS apvarai foto ar taip naturaliai gaunasi (kas juostoje reta mano manymu, nes bent jau as dazhnai netgi nelieciu juostiniu kadru su PS, nes nelabai ka ir pakeisi, visai kitaip negu su skaitmena).

p.s. Ka atsake, kas liecia kopijavima. be to tavo foto gan originaliai ziurisi, ta mergaites ishraishka tokia kitokia, ne svajinga, o "karinga". be to ir apranga raudona labai graziai dera prie zalios - kur cia toks pavasaris?? pasiilgau zalios spalvos, man ji niekada nepabosta. Pamenu diskusija vyko rudeni, kad daugumai jau bloga nuo zalios spalvos fotkese, Kike, kas dar skundesi smile.gif o man jos niekada negana.. ir nzn kuris variantas geresnis, man gal nekarpytas.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 02 23, 11:07)
dekuj uz palaikyma. ateisiu is darbo sian, pazhesiu ka ten turiu.. vakar buvau j. seduikytes koncerte (na labai man patinka, jei tik turiu galimybiu, stengiuos sudalyvaut kiekviename live pasirodyme, kuris vyxta vilniuje), tai geros energijos pasisemiau, siek tiek harmonijos  biggrin.gif faina sirdy.

thumbup.gif laukiu foto :]]]
Papildyta:
QUOTE(Egzo @ 2012 02 23, 09:52)

http://farm8.staticf...86c8b83eb_z.jpg[/img]
Visa serija

įdomus reportažas smile.gif
Atsakyti
Trečia žaidimų grupė...pažiūrėjau, kad neiste savo foto įkėlė prieš 5 dienas...kadangi sakėm, kad nuotraukai suruošti duodam savaitę, tai...chiquitka, tau liko dvi dienos mirksiukas.gif

egzo, šaunus tavo reportažas, patiko labai..tikrai susidariau įspūdį, kas ten vyko...uj koks šaltis dvelkia iš nuotraukų ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 23 vasario 2012 - 10:30