Aciu, kas pakomentavot mano makro bandymus, ir cia, ir Flickre
Smagu, kad buvo kam patiko
Bandysiu toliau, gal ir kas idomesnio gausis ateity... nes man idomu, patinka tas makro pasaulis
QUOTE(noisy-B @ 2012 02 22, 13:48)
Jurzole -> o, įsigyjai 60mm makro?? Kaip faina
Na, o foto manęs nesužavėjo tik dėl pačios kriauklės, man ji nesimpatiška
bet kad jau priešistorinė, tai wow
tiksliai, gal kaip kampu būtų fainiau atrodę, maža ryškumo zona, tokio kaip blūro norėtųsi, kad makro jau, na čia, mano nuomonė
j/b man labai tamsus. Vis tik tavo gėlių paskutine serija likau sužavėta, o kriauklytė man nea..
Makro objektyva jau nuo vasaros turiu, bet mazai naudojau iki siol. O moliuskas (ne kriaukle ten, o butent suakmenejes moliuskas) man kaip tik labai simpatiskas
Ir taip, jie priesistoriniai, bet tai joks ne stebuklas - ten, kur sita radom, milijonai tu fosiliju pakrantej metosi. Tik didesne rasti tai jau laimes dalykas.
Sublurintas makro tai kaip ir be rysio gaunasi, visas makro idomumas ir yra tame, kad ryskiai matosi detales, kuriu siaip nepamatytum. Jei pasiseka idomiai pateikti, zinoma...
QUOTE(Maggie @ 2012 02 22, 13:51)
Jurzole - man labai patinka, kad tu eini pirmyn ir experimentuoji. experimentai, ju technine puse, ispildymo, fotkinimo, speju didelis malonumas, bet sitos foto manes nesudomino. jei ne aprasymas, praskrolinciau.. antroji gal kiek idomesne, daryciau kontrastinga jb.
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 02 22, 14:13)
juržole, pirmoji tai visiškai ne.. fonas baisus.. o white balansas geras? nes spalvos nenatūraliai per šiltos atrodo
Del pirmos nuotraukos jus visiskai teisios, paskubejau ja ideti...
Paskui norejau trinti, bet kad jau idejau, tai ir palikau, bus pamoka kitam kartui, neskubeti
Maggie, j/b variantas yra Flickre - ganetinai kontrastingas, man rodos
Svajone, aciu uz pastaba del WB. Tikrai nesuziurejau - nusistaciau dienos sviesai, padariau kelis kadrus, o paskui ijungiau LED zieda
Bet ar tikrai taip blogai tos siltos spalvos? Man jos patiko... bet jei nenaturaliai ziurisi, tai reiks meginti pataisyti.