Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Dameri @ 2012 02 22, 15:40)
Laba, tik dabar istaikiau proga prisesti prie kompiuterio  wub.gif
Dedu 3 nd, jei blogai, mastysiu kazka kitaip, laukiu vertinimo.

ND 3

nu ir man rodos kad gerai smile.gif
Atsakyti
Sveikutės,ateinu su ND -2,Pati ko tai abejoju ar čia gavosi,bet laukiu aišku jūsų teismo smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

QUOTE(Rico @ 2012 02 21, 22:16)

rudos akytės wub.gif wub.gif wub.gif mano silpnybė.... rolleyes.gif
QUOTE(maija @ 2012 02 22, 00:13)

Labai patiko antroji foto,mergytė jūsų tokia miela wub.gif
Atsakyti
Dameri, neužskaitau. Čiuožia antroje foto horizontas.

Urte484, negerai, čiuožia ar bent jau toks įspūdis ir nesimato skirtumo tarp pirmos ir antros. Dėkis objektą tokioje vietoje, kad ant jo kristų šviesa, o ne už jo. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 22 vasario 2012 - 16:07
QUOTE(Ka @ 2012 02 22, 17:05)

Urte484, negerai, čiuožia ar bent jau toks įspūdis ir nesimato skirtumo tarp pirmos ir antros. Dėkis objektą tokioje vietoje, kad ant jo kristų šviesa, o ne už jo.  smile.gif

Supratau-ačiū 4u.gif Eisiu perdaryt
Atsakyti
***** tai pavariau....perdarinėjau ND,ir pasirodo viską fotkinau ne JPG,o RAW doh.gif Gal žinot ar galima fotike pasikeist ir kaip?Nes bandžiau su Gimpu-lieka miniatiūrinė fotkė unsure.gif Ar vėl perdarinėt biggrin.gif
Atsakyti
Aciu, kas pakomentavot mano makro bandymus, ir cia, ir Flickre 4u.gif Smagu, kad buvo kam patiko smile.gif Bandysiu toliau, gal ir kas idomesnio gausis ateity... nes man idomu, patinka tas makro pasaulis bigsmile.gif

QUOTE(noisy-B @ 2012 02 22, 13:48)
Jurzole -> o, įsigyjai 60mm makro?? Kaip faina smile.gif Na, o foto manęs nesužavėjo tik dėl pačios kriauklės, man ji nesimpatiška smile.gif bet kad jau priešistorinė, tai wow smile.gif tiksliai, gal kaip kampu būtų fainiau atrodę, maža ryškumo zona, tokio kaip blūro norėtųsi, kad makro jau, na čia, mano nuomonė smile.gif j/b man labai tamsus. Vis tik tavo gėlių paskutine serija likau sužavėta, o kriauklytė man nea..

Makro objektyva jau nuo vasaros turiu, bet mazai naudojau iki siol. O moliuskas (ne kriaukle ten, o butent suakmenejes moliuskas) man kaip tik labai simpatiskas smile.gif Ir taip, jie priesistoriniai, bet tai joks ne stebuklas - ten, kur sita radom, milijonai tu fosiliju pakrantej metosi. Tik didesne rasti tai jau laimes dalykas.

Sublurintas makro tai kaip ir be rysio gaunasi, visas makro idomumas ir yra tame, kad ryskiai matosi detales, kuriu siaip nepamatytum. Jei pasiseka idomiai pateikti, zinoma... ax.gif

QUOTE(Maggie @ 2012 02 22, 13:51)
Jurzole - man labai patinka, kad tu eini pirmyn ir experimentuoji. experimentai, ju technine puse, ispildymo, fotkinimo, speju didelis malonumas, bet sitos foto manes nesudomino. jei ne aprasymas, praskrolinciau.. antroji gal kiek idomesne, daryciau kontrastinga jb.

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 02 22, 14:13)
juržole, pirmoji tai visiškai ne.. fonas baisus.. o white balansas geras? nes spalvos nenatūraliai per šiltos atrodo

Del pirmos nuotraukos jus visiskai teisios, paskubejau ja ideti... blush2.gif Paskui norejau trinti, bet kad jau idejau, tai ir palikau, bus pamoka kitam kartui, neskubeti cool.gif

Maggie, j/b variantas yra Flickre - ganetinai kontrastingas, man rodos smile.gif

Svajone, aciu uz pastaba del WB. Tikrai nesuziurejau - nusistaciau dienos sviesai, padariau kelis kadrus, o paskui ijungiau LED zieda doh.gif Bet ar tikrai taip blogai tos siltos spalvos? Man jos patiko... bet jei nenaturaliai ziurisi, tai reiks meginti pataisyti.
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 02 21, 15:37)
Auto 7/52 kiek tais pavėluotas dėl techninių kliūčių...  blush2.gif

Patinka, kad kitaip! O ir tokia kompozicija man irgi prie sirdies laugh.gif Tik va pries paskutinio virsuje to atpsindzio noretusi gal kiek maziau ryskaus.
QUOTE(noisy-B @ 2012 02 21, 16:01)
Dar vienas:

Cia noriu odos textura matyti.Siaip irgi visai smagi!
QUOTE(Egzo @ 2012 02 21, 17:09)

Siltai!Bet irgi per daug nuciustyta oda...Kazkokia alergija man tai plastmasei doh.gif nors...kartais grazu...nu tikrai nebezinau jau laugh.gif
QUOTE(Rico @ 2012 02 21, 22:16)
Ir kad nebutu off topic, dedu nuotrauka

Kokios akyyyys..Paskesti jose galima.
QUOTE(maija @ 2012 02 22, 00:13)
Kažkaip vis rečiau parašau čia, vis laiko nerandu, bet skaitau labai sąžiningai smile.gif Kad visai nepamirštumėt, rodausi smile.gif Labiausiai abejoju dėl jb, pati matau, kad truputį pilkuoja, bet man dabar toks metas, kad taip gražu...

Man grazu pirmoji ir antroji...na kiek per dagu gal ten visko paskutineje ir antroje siek tiek maziau daiktu galetu buti(mane kitos to prigrase cia)bet siaip man patinka tokios prie langu, ant palangiu ir t.t.ir j/b gerai ziurisi;)
Papildyta:
QUOTE(Žydraakė @ 2012 02 22, 10:30)
tai aš ant kėdutės kol kas leidžiu

veidukas susilieja su langu ir sviesa krentancia nuo jo!

QUOTE(Maggie @ 2012 02 22, 12:04)
pas mane sirdy ner harmonijos, tai ir projektas sustojo, lyg ir padariau praeitos sav, bet toki sh, kad net nezinau det/nedet ar risht su projektu, kol nevelu smile.gif

Da ladna! Tik nereikia. O kas gali buti velu?! Na, kiek padarysi tiek, o jei iseis iki galo?! Bandyk! O jei ne visi gaunasi, ka padarysi;) AS tai ne nesitikiu, kad mano visos 52 nuotruakos is projekto bus kakzokios tai wau! Be sansu! Va iseisiu i darba ir bus visos like 40kazkelios tokios darbines nuotaikos, kad tik nusifotkinti lotuliukas.gif ( o bet kaip smagu, juk po to prisiminsiu kaip dirbau lotuliukas.gif ) o gal ir nebeigsiu, gal nedatrauksiu iki galo..bet dar nemesiu...nors ta lovoje irgi neisejo..ale, ka darysi...turiu ka turiu.Tesk!

QUOTE(Jurzole @ 2012 02 22, 13:14)
Tesiu savo projekta 52,

Man nelabai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandre: 22 vasario 2012 - 18:06
neiste, Žydraake, NinaAtina, juratike13, noisy-B, urte484, pandre - ačiū jums 4u.gif

Kikirike, Yvette, airv, sayonara labai patiko jūsų double expo - į juostą, ėjau ne vieną kartą pasigrožėt smile.gif
Atsakyti
Skanuoju juosteles...
Itariu del sios nuotraukos prasides komentarai jog kopijavau VV ir Laukine? Na, kazka panasaus juk jos yra dare?! Taip, ejom i darzeli ir lijo lietutis, tai uzsimaniau ir as tokios nuotraukos ...
Noriu nuomoniu del spalvinio varianto ir kirpimo! ar ne per geltona? O gal zaliuoja? O gal gerai?
user posted image

ar sis kirpimas geriau?ale, nukencia kokybe truputuka kerpant g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandre: 22 vasario 2012 - 18:12
QUOTE(Ka @ 2012 02 22, 17:05)

kazkaip pasiilgau tavo darbu rolleyes.gif auto davai daryk koki biggrin.gif

QUOTE(pandre @ 2012 02 22, 19:10)
Noriu nuomoniu del spalvinio varianto ir kirpimo! ar ne per geltona? O gal zaliuoja? O gal gerai?

ar sis kirpimas geriau?ale, nukencia kokybe truputuka kerpant g.gif

visu pirma, tai ne Laukine, o Alabama, jeigu apie ta pacia foto kalbam rolleyes.gif
siaip man abu variantai patinka, bet vos vo zaliuoja/geltonuoja veidukas abejose rolleyes.gif grazios nuotraukos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 22 vasario 2012 - 18:57
grįžtu su wb namų darbais dirbtiniam apšvietime.

auto
user posted image
lemputė
user posted image
custom
user posted image

kaip dabar?
Atsakyti
QUOTE(Lietava @ 2012 02 22, 18:33)
grįžtu su wb namų darbais dirbtiniam apšvietime.

]

kaip dabar?

white balansas gerai, bet pereksponuota, neužskaitau
Atsakyti