Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(neiste @ 2012 02 22, 13:13)
Pakritikuokit, ka blush2.gif

Kirpk apačią, nes jau pridaryta nepataisomai smile.gif O mergina nešioja grandinėlę ant marškinėlių?
Šiaip gražios akys.
Atsakyti
Neiste,mano akim kazkas ne to kairėje pusėj,ta ranka taip dirbtinai kabo,atrodo kad is po apačios kazkas nuvalyta.
Jurzole,patiko antras kiautas.
Noisy - B - abu auto idomus,visada tokia linksma esi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gladiole: 22 vasario 2012 - 13:32
QUOTE(rG @ 2012 02 22, 15:22)
Kirpk apačią, nes jau pridaryta nepataisomai  smile.gif O mergina nešioja grandinėlę ant marškinėlių?
Šiaip gražios akys.

Nesioja..

O kaip pati oda?

Aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(gladiole @ 2012 02 22, 15:24)
Neiste,mano akim kazkas ne to kairėje pusėj,ta ranka taip dirbtinai kabo,atrodo kad is po apačios kazkas nuvalyta.

Jau pakirpau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 22 vasario 2012 - 13:37
Dar vos vos kirpčiau, oda normaliai.
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 02 22, 15:33)
Dar vos vos kirpčiau, oda normaliai.

http://www.flickr.co.../in/photostream
???? blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 02 22, 13:54)
Nesąmonių nekalbėk, eksperimentuok, rodyk, o kad mes pasakom, taigi gerai... Iš šono labiau matosi. Vieną kartą bus geriau, kitą kartą blogiau, toks gyvenimas, visiems taip...

visiškai sutinku su visu postu thumbup.gif ačiū už moralinį palaikymą. Ir iš tikro džiaugiuosi, kiekvienu žodžiu, kad ir prastesnių, netgi geriau, kai pasakot čia viską, kas negerai, kas kitas, jei ne jūs pasakys mirksiukas.gif Ačiū už pasiūlymą, tikrai nežadu jo spirti niekur lauk smile.gif Kitąvertus, reik mokėti paprastai fotografuoti irgi, bandysiu kažką šiai savaitei pasižiūrėti, tikiuosi, kad pavyks geriau smile.gif

sayonara, kikirike, yvette -> šauniai padirbėjot, gražiai man susižūrėjo, tikrai įdomus projektukas thumbup.gif

Jurzole -> o, įsigyjai 60mm makro?? Kaip faina smile.gif Na, o foto manęs nesužavėjo tik dėl pačios kriauklės, man ji nesimpatiška smile.gif bet kad jau priešistorinė, tai wow smile.gif tiksliai, gal kaip kampu būtų fainiau atrodę, maža ryškumo zona, tokio kaip blūro norėtųsi, kad makro jau, na čia, mano nuomonė smile.gif j/b man labai tamsus. Vis tik tavo gėlių paskutine serija likau sužavėta, o kriauklytė man nea..

neiste ->pirštukai nukirsti smile.gif Man kiek daugiau erdvės norėtųsi virš viršugalvio, bet taip vos vos. Patinka žvilgsnis. Spalvos lyg gerai, kiek matau per nekalibruotą. O, kol aš čia parašiau, pakarpei, dar vos kirpčiau, bet taip geriau pakarpyta atrodo.

gladiole -> Ačiū, kad ne visada gaunasi linksmai save nusifotgrafuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2012 02 22, 14:13)
Pakritikuokit, ka blush2.gif

labiausiai kliuna dirbtine poza, sustinges veidas/sypsena. na dar aprnaga, bet cia jau ne fotografine puse.

Jurzole - man labai patinka, kad tu eini pirmyn ir experimentuoji. experimentai, ju technine puse, ispildymo, fotkinimo, speju didelis malonumas, bet sitos foto manes nesudomino. jei ne aprasymas, praskrolinciau.. antroji gal kiek idomesne, daryciau kontrastinga jb.
Atsakyti
Aciu, merginos!!!
Atsakyti
juržole, pirmoji tai visiškai ne.. fonas baisus.. o white balansas geras? nes spalvos nenatūraliai per šiltos atrodo
Atsakyti
Laba, tik dabar istaikiau proga prisesti prie kompiuterio wub.gif
Dedu 3 nd, jei blogai, mastysiu kazka kitaip, laukiu vertinimo.

ND 3
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dameri @ 2012 02 22, 16:40)
Laba, tik dabar istaikiau proga prisesti prie kompiuterio  wub.gif
Dedu 3 nd, jei blogai, mastysiu kazka kitaip, laukiu vertinimo.

Pagal mane, gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 02 22, 12:04)
tai taip, būtinai turi būti čekis, aišku fotikas turi būti įsijungiantis biggrin.gif ale aš taip nepirkčiau, jei naudotas...

Jis naujas...supakuotas, sakė atsivežę turi iš vokiečių...
Atsakyti