Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Double expo projektas pajudėjo.. bėkit į Flickro grupes pasmalsaut smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maija @ 2012 02 22, 00:13)
Kažkaip vis rečiau parašau čia, vis laiko nerandu, bet skaitau labai sąžiningai smile.gif Kad visai nepamirštumėt, rodausi smile.gif Labiausiai abejoju dėl jb, pati matau, kad truputį pilkuoja, bet man dabar toks metas, kad taip gražu... blush2.gif

Antroji tikrai smagi. Dėl jb nesikabinėsiu, man nekliūna. Gal kiek tamsokos pačios foto, na čia tik mano nuomonė. Bet tas vaikų buvimas prie lango, tai mane žavi, pati esu mėginusi pagaudyti tokių kadrų, tik mano nervai gal per silpni arba palangės per siauros mažiems vaikams biggrin.gif tai aš ant kėdutės kol kas leidžiu hihihi.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(maija @ 2012 02 22, 00:13)
Kažkaip vis rečiau parašau čia, vis laiko nerandu, bet skaitau labai sąžiningai smile.gif Kad visai nepamirštumėt, rodausi smile.gif Labiausiai abejoju dėl jb, pati matau, kad truputį pilkuoja, bet man dabar toks metas, kad taip gražu... blush2.gif

Antroji faina smile.gif

Kazkaip tema sunkiai juda, visos turbut tik fotografuoja, fotografuoja biggrin.gif KAip pasipils foto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 02 21, 15:37)
Auto 7/52 kiek tais pavėluotas dėl techninių kliūčių...  blush2.gif

tokius pasizaidimus su PS reikia gerai ivaldyti, kad skaniai pateikti. as neuzhskaitau.. toks megejishkas labai pasizaidimas, ishraishka netinka, spalvos keistos. man sitas ne ochen. antras geresnis. bet tu saunuole, kad toliau varai. pas mane sirdy ner harmonijos, tai ir projektas sustojo, lyg ir padariau praeitos sav, bet toki sh, kad net nezinau det/nedet ar risht su projektu, kol nevelu smile.gif
Atsakyti
Laba...
Maija...man 2-ji...tokia susimasčiusi...j/b nežinau, gal vos šviesiau norėtūs...bet jei tau toks periodas... bigsmile.gif

Nusižiūrėjau per skelbiu fotiką...noriu pirkti, bet jis Vilniuje, nelabai drąsu pervesti žmogui porą tūkstančių, juolab noriu, kad apžiūrėtų, ne sprekė nauja, garantinis europinis, tai reik,kad čekis būtų, taip...į ką dar atkreipti dėmesį...Pagalbos prašyčiau draugų iš Vilniaus, kad nupirktų, bet jie turi žinoti, kas ten turi būti viduje ir pan. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratike13: 22 vasario 2012 - 11:29
QUOTE(juratike13 @ 2012 02 22, 11:28)
Laba...
Maija...man 2-ji...tokia susimasčiusi...j/b nežinau, gal vos šviesiau norėtūs...bet jei tau toks periodas... bigsmile.gif

Nusižiūrėjau per skelbiu fotiką...noriu pirkti, bet jis Vilniuje, nelabai drąsu pervesti žmogui porą tūkstančių, juolab noriu, kad apžiūrėtų, ne sprekė nauja, garantinis europinis, tai reik,kad čekis būtų, taip...į ką dar atkreipti dėmesį...Pagalbos prašyčiau draugų iš Vilniaus, kad nupirktų, bet jie turi žinoti, kas ten turi būti viduje ir pan. bigsmile.gif

tai taip, būtinai turi būti čekis, aišku fotikas turi būti įsijungiantis biggrin.gif ale aš taip nepirkčiau, jei naudotas...
Atsakyti
Tesiu savo projekta 52, bandau fotografuoti kazka naujo ir kitaip. Sio ryto zaidimai - makro fotografija. iranga - 60 mm makro objektyvas + makro ziedas (x10) + LED ziedas papildomam apsvietimui. Plius trikojis. Objektas - keliu cm skersmens priesistorinio moliusko fosilija (angl. ammonite fossil), pries keleta metu rasta Lyme Regis pakranteje Anglijoje. Nuotraukoje matomos moliusko spirales centro detales plika akim beveik neiziurimos. Pirmas blynas gal kiek prisviles, bet pratesimas tikrai bus, nes man labai patiko bigsmile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2012 02 21, 22:16)
Ir kad nebutu off topic, dedu nuotrauka  ax.gif

]http://farm8.staticflickr.com/7036/6917655737_08e6a9245b_z.jpg[/img]

Kaip fainai, patiko, gražiai smile.gif

maija - antroji patiko labai smile.gif

Maggie - ačiū, kad ir neužskaitai, na, susierzinau, eksperemtavau biški, paskui taip ir palikau [čia dėl tos pirmos], sakė dar kad spalvos nilabai, ba, reikia kalibruotis normalų monitorių, stovi "sandeliuke", jungtis prie laptopo... odyk, rodyk, aš pati iš paskutinių nusifotkinau, o dar tik 7 lotuliukas.gif žėsim, kaip šiai savaitei seksis, kažkaip kirba kirminėlis mesti ir man tą reikalą... nuo rugsėjo matyt tikrai neatrasiu laiko ir noro.
Kodėl sakai, kol nevėlu? Sakai, prasčiau bus pvz per vidurį nutraukti?

juratike13 -> visiškai pritariu svajonei mūsų smile.gif Arba kreipkis pagalbos, kas nusimano kažkiek, kad patikrintų... pati pirkau naują, tai net nežinau...
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 22, 13:14)
Tesiu savo projekta 52, bandau fotografuoti kazka naujo ir kitaip. Sio ryto zaidimai - makro fotografija. iranga - 60 mm makro objektyvas + makro ziedas (x10) + LED ziedas papildomam apsvietimui. Plius trikojis. Objektas - keliu cm skersmens priesistorinio moliusko fosilija (angl. ammonite fossil), pries keleta metu rasta Lyme Regis pakranteje Anglijoje. Nuotraukoje matomos moliusko spirales centro detales plika akim beveik neiziurimos. Pirmas blynas gal kiek prisviles, bet pratesimas tikrai bus, nes man labai patiko  bigsmile.gif

Antra man labai grazi
Atsakyti
QUOTE(NinaAtina @ 2012 02 22, 12:22)
Antra man labai grazi

Aciu smile.gif Flickr idejau dar dvi nuotraukas, jei kam idomu. Labai norejau pazaisti su j/b - manija kazkokia... doh.gif smile.gif
Atsakyti
Jūržole, įdomu smile.gif

QUOTE(noisy-B @ 2012 02 22, 12:21)
4u.gif
Man tai spalvos mažesnė blogybė nei tos galvos. Anos manęs visai neveža.
Bet aš visiškai pritariu Maggie, kad tik taip einama pirmyn mirksiukas.gif Nesąmonių nekalbėk, eksperimentuok, rodyk, o kad mes pasakom, taigi gerai... Iš šono labiau matosi. Vieną kartą bus geriau, kitą kartą blogiau, toks gyvenimas, visiems taip...

O šiaip siūlau, bet mano pasiūlymą gali nuspirt, tai fotografuoti paprasčiau. Susižaisti su spalvomis. O paskui jau pati pradėsi nejust kaip per sviestą eisis ir sunkesni dalykai. Ir nelygink savęs su niekuo. Gal ir nesmagu, kai kažkas Tau neišeina, o kažkam viskas kuo puikiausiai. Bus laikas, bus ir vaikas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 22 vasario 2012 - 13:01

Pakritikuokit, ka blush2.gif

user posted image

Lauksiu pasiulymu..Kazkaip laukines foto man daug lengviau tvarkyti nei kambarines...Sioje matau, kad kazkas ni to, bet gal laiko reikia, kad daugiau praeitu, jog pamatyciau kas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 22 vasario 2012 - 13:19