Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(noisy-B @ 2012 02 21, 15:57)
Oj, ne mano gimtadienis tikrai, jis vasarą  blush2.gif  todėl gali kibti prie visko  mirksiukas.gif  kas negerai, vėl su spalvom prigrybinau, ar kažkas kitko??

Ačiū, merginos  4u.gif

Kažkaip suskaičiau, kad proginis. Niekis, pasveikinsiu ir vasarą.
Aha, veiduko spalva man baisiai keista. Bet jei kitoms neužkliuvo, nekreip dėmesio, gal čia mano akys blogai rodo.
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 02 21, 16:45)
Kažkaip suskaičiau, kad proginis. Niekis, pasveikinsiu ir vasarą.
Aha, veiduko spalva man baisiai keista. Bet jei kitoms neužkliuvo, nekreip dėmesio, gal čia mano akys  blogai rodo.

man irgi užkliuvo...numėlęs kažkoks g.gif
Atsakyti
nu zodziu, kadangi niekas nepasisake del to nelemto WB ND, tai manau, kad uzskaityta, jei kam nepatinka, rekit cool.gif

suns batai tai nepatiko schmoll.gif

QUOTE(Lietava @ 2012 02 20, 20:32)
o čia auto, susipažinimui  biggrin.gif

biggrin.gif

QUOTE(gladiole @ 2012 02 20, 22:20)
Va dar tokia pavyko pagaut,kaip jums?

kokia zavinga mergyte wub.gif

QUOTE(Aistulle @ 2012 02 21, 09:11)
Sveikutes. Šiandien jau Urtės pirmoji šventė, ta proga pasirodom ir siunčiam torto. 

sveikinu!

QUOTE(noisy-B @ 2012 02 21, 14:37)
Auto 7/52 kiek tais pavėluotas dėl techninių kliūčių...  blush2.gif

nuuuuuuuuu lb fainai! wub.gif

QUOTE(noisy-B @ 2012 02 21, 15:01)
Dar vienas:

ir sitas patinka! gal net labiau nei anas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egzo @ 2012 02 21, 16:09)

Nerodo daugiau, matyt ne draugės esam biggrin.gif
Atsakyti
Norėjau paklaust,o ND-2,galima daryti dirbtinėje šviesoje,ar tik dienos metu? g.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Noriu patarimo- ieškausi kuprinės, bet niekaip neapsisprendžiu... Reikia kad tilptų du bodžiai, kokie 2-3 objektyvai, blykstė... Bet reikia, kad nebūtų gremėzdiška... Aš buvau nusipirkusi http://www.vilbrafot...=1028&pid=14835 , bet kai ją užsidedu tai per kurpinę manęs nematyt doh.gif doh.gif doh.gif gal ką patarsite wub.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2012 02 21, 21:40)
Sveikutės 4u.gif  Noriu patarimo- ieškausi kuprinės, bet niekaip neapsisprendžiu... Reikia kad tilptų du bodžiai, kokie 2-3 objektyvai, blykstė... Bet reikia, kad nebūtų gremėzdiška... Aš buvau nusipirkusi http://www.vilbrafot...=1028&pid=14835 , bet kai ją užsidedu tai per kurpinę manęs nematyt  doh.gif  doh.gif  doh.gif gal ką patarsite  wub.gif

O rankines nenori? Turiu panasia kuprine, bet man ji labai nepatogi, ypac kai ziema reikia fotografuoti lauke, tai per striuke sunkiai nusiemu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2012 02 21, 19:51)
O rankines nenori? Turiu panasia kuprine, bet man ji labai nepatogi, ypac kai ziema reikia fotografuoti lauke, tai per striuke sunkiai nusiemu doh.gif

rankinė galvoju kad būtų visai nepatogu g.gif aš prie kuprinių pripratusi
Atsakyti
Sveikos,

va jei kam įdomu double expo su Yvette smile.gif
http://www.flickr.co...57629420339125/
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 02 20, 14:56)
"Grožis menas"? Nieko.
  Tiesiog visa tai sąlygoja aplinkybės, o tvyranti ore kolektyvinė idėja visada yra, tik ją pasigriebi arba ne, o kitu laiku ji jau bus kitaip pateikta. Apie tai ir pan. Borges "Babelio biblioteka".

Sumaisiau blush2.gif A. Andrijauskas ax.gif "Lyginamoji civilizacijos idėjų istorija". Paziurejau, kad ir kita knyga noreciau perskaityti "Kultūrologijos istorija ir teorija" ir turbut visas kitas jo ax.gif
Kulturologijos ir kulturu geografijos paskaitose mokinausi, bet man kaip visada idomiau faktai nei kas juos pasake blush2.gif tai ir pavardes maisosi.

Ir kad nebutu off topic, dedu nuotrauka ax.gif

user posted image
Atsakyti
Kažkaip vis rečiau parašau čia, vis laiko nerandu, bet skaitau labai sąžiningai smile.gif Kad visai nepamirštumėt, rodausi smile.gif Labiausiai abejoju dėl jb, pati matau, kad truputį pilkuoja, bet man dabar toks metas, kad taip gražu... blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(maija @ 2012 02 22, 01:13)

Antroji smagi.
Atsakyti