Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(erikamaja @ 2012 02 21, 16:12)
Normalios tos foto, tokios be didelių meninių išteklių, bet fokusas vietoj, šviesumo man sočiai. Norėtųsi aišku kokių "skanesnių" daiktelių, bet, kad jau šuniuko batai, lai bus šuniuko batai biggrin.gif

Dėkoju smile.gif Iš pradžių bandžiau su medinėm kaladėlėm,bet skaičiau,kad vaikų žaislai netinka,taigi nieko gudro nebeišmąsčiau tongue.gif

O čia pas jus kelios narės turi patvirtinti pirmus ND(kad būtų užskaityta),ar kaip? blush2.gif

Eisiu gilintis kaip kitus atlikti mastau.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(urte484 @ 2012 02 21, 15:17)

O čia pas jus kelios narės turi patvirtinti pirmus ND(kad būtų užskaityta),ar kaip? blush2.gif

Trys - taip - užskaityta.
Atsakyti
noisy-B kaip visada su nuotaikingais auto, man patink rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(urte484 @ 2012 02 21, 15:17)
Dėkoju  smile.gif Iš pradžių bandžiau su medinėm kaladėlėm,bet skaičiau,kad vaikų žaislai netinka,taigi nieko gudro nebeišmąsčiau tongue.gif

Laba,
oi geras,as kaip tik su medinem kaladelem padariau doh.gif net nebezinau ar verta rodyt blink.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 02 21, 16:20)
Trys - taip - užskaityta.

Peržiūrėjau dabar,matu-2 TAIP-tikrai turiu,tik dėl Ainoa pasisakymo nežinau,ar užsiskaito kaip-TAIP,ar tik kaip komentaras? rolleyes.gif Turėčiau tada visus 3 bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Mide @ 2012 02 21, 16:28)
Laba,
oi geras,as kaip tik su medinem kaladelem padariau doh.gif net nebezinau ar verta rodyt blink.gif

hihihi.gif tai va,aš būtent dėl to ir suabėjojau.Gal čia labiau turėta omeny viskokie minkšti žaislai?
Atsakyti
QUOTE(Mide @ 2012 02 21, 15:28)
Laba,

Rodyk.
Kaladėlė kaladėlei nelygu smile.gif Jas ir galima gražiai pateikt. Jei foto tvarkinga, praeis biggrin.gif
QUOTE(urte484 @ 2012 02 21, 15:33)
Peržiūrėjau dabar,matu-2 TAIP-tikrai turiu,tik dėl Ainoa pasisakymo nežinau,ar užsiskaito kaip-TAIP,ar tik kaip komentaras? rolleyes.gif Turėčiau tada visus 3  bigsmile.gif
Papildyta:

hihihi.gif tai va,aš būtent dėl to ir suabėjojau.Gal čia labiau turėta omeny viskokie minkšti žaislai?

Taigi užskaitė, suabejojo dėl tinkamumo prekinės išvaizdos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 02 21, 16:39)

Taigi užskaitė, suabejojo dėl tinkamumo prekinės išvaizdos biggrin.gif

o,vadinas mano Spaiko batai užskaityti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 02 21, 16:12)
Su gimtadieniu!!!
Kad jau po gimtadienio, tai nekibsiu prie veido spalvos, normalu po tiekos šampano  ir techninių kliūčiųbiggrin.gif

Oj, ne mano gimtadienis tikrai, jis vasarą blush2.gif todėl gali kibti prie visko mirksiukas.gif kas negerai, vėl su spalvom prigrybinau, ar kažkas kitko??

Ačiū, merginos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 02 21, 13:39)
Turiu klausimą fotografuojančioms crop'ais:

Kiek VIDUTINIŠKAI/MAŽDAUG yra jūsų foto MB ir pixeliais? Kiek tarkim RAW'as ir kiek paskui jau išsaugotas jpg? g.gif gAL GALITE PATEIKTI PAVYZDŽIŲ, dėkui

Vis bandau aiškinti, ar neprigrybavau su savo nustatymais PS... g.gif

RAW-13-21
JPEG-3,5-7,5...
svyruoja...
O nuo ko tai priklauso nebezinau... bigsmile.gif

Laba diena 4u.gif su blynų švente
Atsakyti
Sveikos,

Ilgai nesirodziau, nes uzsikasusi darbasi. Pavyko prejusia savaite istrukti is namu ir susiorganizuoti fs. Kritikuokit, komentuokit blush2.gif

user posted image

Daugiau cia Flickr
Atsakyti
Merginos, o kiek pixeliais jūsų foto? g.gif g.gif g.gif JPG?

Man toks jausmas, kad padarius PS update'us (čia aš taip spėju, kad po update) foto jpg užima mažiau. Seniau būdavo mano RAW'as užima apie 10MB, o jpg - apie 7-8MB, net ir apkarpius nekrisdavo tie skaičiai labai. O dabar žiūriu, kad apie 4MB užima g.gif perpus kaip nieką krenta skaičiai, o jei apkarpau tai išvis ragai. Pažiūrėjau pixel'ius, tai rodos nepakito tie skaičiai... g.gif bent jau tikrinau tas pačias foto. PVZ seniau daryta foto užėmė 9MB RAW'as, JPG užima 7MB, o dabar atsidariau tą pačią foto, paverčiau į jpg ir užima apie 4 MB g.gif tai kaip čia taip? g.gif ir nesuprantu, ar sugrybavau pati kažką nustatymuose kažkokiu nors mistiniu būdu ar čia PS tiesiog kitaip veikia...

MB sako, kad gali būti, kad pats PS įdiegė kažką naujo ir update'inus tiesiog kokybė nenukenčia, tik sumažėja megabaitų...Palyginimui su mašinų kūrėjais..., kai trauka nenukenčia, o kuro ryja mažiau g.gif nu bet man kažkaip ta versija tokia...nežinau...nežinau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 21 vasario 2012 - 16:20
QUOTE(noisy-B @ 2012 02 21, 19:31)
Paluri, įdomiai žiūrisi smile.gif norėtųsi daugiau pamatyti, o kodėl leliukas nusuktas nuo šviesos [lango]??

Na, cia ne is FS, tai kaip miegojo, taip bandziau nufotkinti. Bet man dabar didziausias dziaugsmas, kad juodai akiu nebepiesia thumbup.gif Bandysiu savaitgali suorganizuoti FS smile.gif Tiesa, savaitgali bus kudikiu fotografijos seminaras, tai gal reikia pirma paziureti, gal ko ismoksiu smile.gif

QUOTE(Egzo @ 2012 02 21, 20:39)
Ilgai nesirodziau, nes uzsikasusi darbasi. Pavyko prejusia savaite istrukti is namu ir susiorganizuoti fs.  Kritikuokit, komentuokit  blush2.gif

Man labai grazu 4u.gif
Atsakyti