Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 20, 17:37)
Kuri nors turit? "Tickle My Heart" Harmony Gelish  rolleyes.gif

Ma rods aš turiu blush2.gif

QUOTE(sau_lu_te @ 2012 02 20, 18:48)
ji ne manikiuriste, tiesiog jos sesuo ar kas ten manikiuriste ir cia man "uzmete" ta drauge kodel pas mane harmony o ne ibd, nes ibd patys geriausi...

nuiminejau light elegant... gal reikejo daugiau removerio, bus matyt kita kart...

Nu pvz aš negaliu teigti kad gelish geriau už ibd, nes jo nebandziau. Va gelish man geriau už Orly tai tikrai.
Light elegant tikrai sunkokai nusiima
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 02 20, 19:51)
Ma rods aš turiu  blush2.gif
Nu pvz aš negaliu teigti kad gelish geriau už ibd, nes jo nebandziau. Va gelish man geriau už Orly tai tikrai.
Light elegant tikrai sunkokai nusiima

nu ka, eisiu toliau rinktis nauja harmony spalva...
Atsakyti
as jau eile prisirinkai spalvyciu ax.gif laikau krepsyje ir vis filtruoju ko labiausia reik doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 02 20, 18:51)
Ma rods aš turiu  blush2.gif

bigsmile.gif rodyk rodyk rodyk, jei kur po ranka turi smile.gif

As tai sedejau bandziau siandien kempiniuot g.gif nezinau kaip laikys,bet realiai vaizdas gan smagus ir labai vasarishkas gavos ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 20, 21:36)

As tai sedejau bandziau siandien kempiniuot g.gif nezinau kaip laikys,bet realiai vaizdas gan smagus ir labai vasarishkas gavos ax.gif
user posted image

po ranka neturiu ir nesu tikra ar tikrai ja turiu blush2.gif
cia pin? smoothie ir high bridge? g.gif grazu thumbup.gif
Atsakyti
Jolkuce, grazu smile.gif

as ir "apsikempiniavus" biggrin.gif
user posted image

nuotraukos kokybe tik nelabai kokia.. nelabai matosi blizguciai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo donatiki: 20 vasario 2012 - 21:54
QUOTE(donatiki @ 2012 02 20, 21:52)
Jolkuce, grazu  smile.gif

as ir "apsikempiniavus"  biggrin.gif
[

nuotraukos kokybe tik nelabai kokia.. nelabai matosi blizguciai 4u.gif

bigsmile.gif thumbup.gif obana, mes kaip susitare...Man tavishkai labai labai, nes ryshkesni wub.gif ir nagai ilgi, manoji tai neleido labai ryshkint, o ir nagiukai neilgi buvo ax.gif Bet zodziu man ideja sita patiko, reiks dazniau kartot ir sau pasidaryt cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Indrushka @ 2012 02 20, 21:52)
po ranka neturiu ir nesu tikra ar tikrai ja turiu  blush2.gif
cia pin? smoothie ir high bridge? g.gif  grazu  thumbup.gif

A tu cia klausi kas uzdeta ant nagu ? Tai cia ojetus doh.gif lotuliukas.gif ,tomorow never comes, rose garden,black sherry bery,june bright ir topas biggrin.gif Fotkeje tik nesimato to spalvu perejimo ryshkesnio gal ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 20, 22:36)

user posted image

Aš šian žiūrinėjau intike idėju nagams sau nusilakuot, ir labai panašus, beveik toks pat vaizdas užkabino biggrin.gif tik gaila neturiu tokios ar kokios panašios spalvytės sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gladness @ 2012 02 20, 22:05)
Aš šian žiūrinėjau intike idėju nagams sau nusilakuot, ir labai panašus, beveik toks pat vaizdas užkabino biggrin.gif tik gaila neturiu tokios ar kokios panašios spalvytės sad.gif

unsure.gif o tai visai neturi kokio ryshkalo ir blizgucio? Juk ir is vienos spalvos galima kazka panasaus priburt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 20, 22:04)
bigsmile.gif  thumbup.gif  obana, mes kaip susitare...Man tavishkai labai labai, nes ryshkesni  wub.gif ir nagai ilgi, manoji tai neleido labai ryshkint, o ir nagiukai neilgi buvo ax.gif Bet zodziu man ideja sita patiko, reiks dazniau kartot ir sau pasidaryt cool.gif

realiai dar ryskesni, nesimato cia zalsvu-violetiniu blizgiu smile.gif
bet siaip patiko ir man si ideja, ir labai smagiai nesiojasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 20, 23:08)
unsure.gif  o tai visai neturi kokio ryshkalo ir blizgucio? Juk ir is vienos spalvos galima kazka panasaus priburt rolleyes.gif

Pas mane paletej is viso tik dvi spalvos biggrin.gif
nebent raudona su blizgiu nemazu yra, bet kazin ar gautusi taip arba labai pabasiai su spalva? o ne vien blizguciu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gladness @ 2012 02 20, 22:11)
Pas mane paletej is viso tik dvi spalvos biggrin.gif
nebent raudona su blizgiu nemazu yra, bet kazin ar gautusi taip arba labai pabasiai su spalva? o ne vien blizguciu? smile.gif

g.gif Hmz, o tu imk ir pasibandyk ant kokio vieno nagelio, gal visai baika butu unsure.gif
Atsakyti