tamosiuke su senais vilkais nedrystu ir gincytis Yra kaip yra, vienur paslauga gera, kitur prasta...Zmogaus teise rinktis, o meistro sazine, jo paties reikalas Ir nieka cia nepadarysi zmogus.Guodzia tai, kad kartais buna ir geru atsiliepimu, ne vien viskas keikiama ir nurasoma
Papildyta:
QUOTE(_Pupita_ @ 2012 02 20, 11:17)
Sveikos
Jau kelias dienas skaitau visas is eiles temas apie ilgalaiki lakavima ir vis negaliu apsispresti todel prasau jusu pagalbos Esu isbandziusi gelini lakavimas, jisai man tiko ir patiko, bet noriu pati susipirkti priemones ir krapstytis namuose bet vis negaliu apsispresti kurias priemones rinktis: IBD Just gel polish ar Harmony Gelish? Labai reikia jusu patarimo! aciu
Jau kelias dienas skaitau visas is eiles temas apie ilgalaiki lakavima ir vis negaliu apsispresti todel prasau jusu pagalbos Esu isbandziusi gelini lakavimas, jisai man tiko ir patiko, bet noriu pati susipirkti priemones ir krapstytis namuose bet vis negaliu apsispresti kurias priemones rinktis: IBD Just gel polish ar Harmony Gelish? Labai reikia jusu patarimo! aciu
Zinai, jei neapsisprendi tada imk baze-foundation is harmony gelisho, o visa kita is kur nori Nes spalvu paletes vistiek skirias, avdrug noresi ir is IBD ir is HG.tai galesi bele kuria rinktis tada, turedama gera pagrinda