Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Nu i ka mergos, bandziau raizyt su OPI- neisheina schmoll.gif Netinkamas,nebent tarpusavyje ta pacia firma, su Gelishu per daug skirtingas stingimo laikas, zodziu 1 sek ir laka uztraukia, jei puse sekundes - akimirka, per mazai- teka.Zodziu kolkas raizymas tik su gelishu gerai gaunas g.gif

tamosiuke su senais vilkais nedrystu ir gincytis biggrin.gif Yra kaip yra, vienur paslauga gera, kitur prasta...Zmogaus teise rinktis, o meistro sazine, jo paties reikalas smile.gif Ir nieka cia nepadarysi zmogus.Guodzia tai, kad kartais buna ir geru atsiliepimu, ne vien viskas keikiama ir nurasoma biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(_Pupita_ @ 2012 02 20, 11:17)
Sveikos  4u.gif
Jau kelias dienas skaitau visas is eiles temas apie ilgalaiki lakavima ir vis negaliu apsispresti todel prasau jusu pagalbos  smile.gif Esu isbandziusi gelini lakavimas, jisai man tiko ir patiko, bet noriu pati susipirkti priemones ir krapstytis namuose smile.gif bet vis negaliu apsispresti kurias priemones rinktis: IBD Just gel polish ar Harmony Gelish?  g.gif Labai reikia jusu patarimo! aciu  4u.gif

Zinai, jei neapsisprendi tada imk baze-foundation is harmony gelisho, o visa kita is kur nori biggrin.gif Nes spalvu paletes vistiek skirias, avdrug noresi ir is IBD ir is HG.tai galesi bele kuria rinktis tada, turedama gera pagrinda smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 20 vasario 2012 - 11:44
QUOTE(_Pupita_ @ 2012 02 20, 11:17)
Sveikos  4u.gif
Jau kelias dienas skaitau visas is eiles temas apie ilgalaiki lakavima ir vis negaliu apsispresti todel prasau jusu pagalbos  smile.gif

Cia zinok pacios skonio reikalas t..sakant mirksiukas.gif Vienoms labiau patinka Geliush kitoms IBD, man labiau patinka Geliush, bet IBD pigesnis tai kaip pradedanciai gali pirktis juos, nes a vdrug numesi po poros lakavimu i kampa tuos lakus ir daugiau nenoresi. Isbandyt viska galima, nusipirk ir vienos firmos ir kitos po spalva ir matysi kas labiau patinka 4u.gif
Atsakyti
Pasikartosiu blush2.gif

QUOTE(sau_lu_te @ 2012 02 19, 13:45)
Kadangi savaitgali turiu daugiau laiko, tai vel noriu jusu konsultaciju...

Ar tie lakai ibd labai skiriasi nuo harmony? koki jusu nuomone geresni? pas mane dabar liko viskas harmony, bet cia drauge sako kodel pas tave nera ibd juk jie geriausi, tai susimeciau...
Antras klausimas del nuemimo... naudojau harmony nuemeja ir jis man prastai nuiminejo harmony laka... kazka matyt dariau ne taip... nuiminejau taip: truputi pasiausiau ta lako virsutini sluoksni, uzdejau vatos suvilgytos nuemeju ir uzsukau folija... palaikiau 15min bet teko pavargt nuimant. gal reikia daugiau to nuemejo pilt?

Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 02 20, 12:04)
Pasikartosiu  blush2.gif

O ta drauge manikiuriste ar siaip sau nusprende, kad Ibd geriau?
Kokia spalva nuiminejai? Man buna, kad kai kurios nusiiminejo prasčiau. Siaip ar taip nuemejo netaupau blush2.gif
Atsakyti
Pasikartosiu   blush2.gif

Nu ot nu, gi tiek kalbeta apie tai i vel trukt uz vadziu vel is pradziu, geri tie lakai,ir neka prastesni, beto kaip galima kazkam kazka pirshti, juk kiekvienas renkasi kas jam patogiau ir su kuo maloniau dirbti,turiu IBd ir visokiu kitu, ir negaliu ju iskirti kaip super geru ar blogu...isvada-normalus biggrin.gif

Man nusiima viskas ok, tiesiog reikia gerai pasiausti pati pirma sluoksni topa, ir nemanau, kad "pamerkus" rankas i bliuda su remuveriu-jie geriau nusiims biggrin.gif Aishku jei vatyte nesushlampa pakankamai-tai irgi negerai, zodziu su saiku smile.gif beto va kaip indrushka raso, kaip kurios spalvos lenviau, kaip kurios sunkiau nusema 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Indrushka @ 2012 02 20, 12:19)

Kokia spalva nuiminejai? Man buna, kad kai kurios nusiiminejo prasčiau. Siaip ar taip nuemejo netaupau blush2.gif

laugh.gif Uzmerki ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 20 vasario 2012 - 12:21
Pasikartosiu  blush2.gif

Jei palaikei 15min ir nieko nesigavo-reikejo dar palaikyt, gal blogai pasiausiai virsu. Reikia normaliai paslifuot, ne iki nago aisku, bet normaliai. Ir vatos reikia imti ne ciut ciut, kad vos ant nago uztektu, bet didesni gabaliuka.Pastebejau, kad jei mazai vatos-irgi blogai nusiima.
Atsakyti
Jolkiau Nea, bet vatos gabalelis buna slapias, o ne drėgnas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 02 20, 12:27)
Jolkiau Nea, bet vatos gabalelis buna slapias, o ne drėgnas  tongue.gif

Taigi joke , motin, nu biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(tamosiuke @ 2012 02 20, 12:26)
Jei palaikei 15min ir nieko nesigavo-reikejo dar palaikyt, gal blogai pasiausiai virsu. Reikia normaliai paslifuot, ne iki nago aisku, bet normaliai. Ir vatos reikia imti ne ciut ciut, kad vos ant nago uztektu, bet didesni gabaliuka.Pastebejau, kad jei mazai vatos-irgi blogai nusiima.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 20 vasario 2012 - 12:30
QUOTE(tamosiuke @ 2012 02 20, 13:46)
Cia  zinok pacios skonio reikalas t..sakant mirksiukas.gif Vienoms labiau patinka Geliush kitoms IBD, man labiau patinka Geliush, bet IBD pigesnis tai kaip pradedanciai gali pirktis juos, nes a vdrug numesi po poros lakavimu i kampa tuos lakus ir daugiau nenoresi. Isbandyt viska galima, nusipirk ir vienos firmos ir kitos po spalva ir matysi kas labiau patinka 4u.gif

Aciu labai, juk reikia paciai nebjot ir bandyt, tada geriausiai zinosiu kas man tinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lorkutė @ 2012 02 19, 18:41)
O kas gali būti, išskyrus, kad baisiai atrodys  g.gif  o tada man dar pasakykit. kai lakuojant tepat lako du sluoksnius, taip. Girdėjau, kad viena manikiūristė tepa keturis, ar nuo to gali ilgiau laikytis, taip nusitepus bendradarbė 30 dienų išvaikščiojo ? Aišku brangiau ir ima.

man nusilupo ir nieko blogo nagams neatsitiko, gal delto kad jie šiaip labai kieti g.gif
Atsakyti
Kuri nors turit? "Tickle My Heart" Harmony Gelish rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 02 20, 13:19)
O ta drauge manikiuriste ar siaip sau nusprende, kad Ibd geriau?

ji ne manikiuriste, tiesiog jos sesuo ar kas ten manikiuriste ir cia man "uzmete" ta drauge kodel pas mane harmony o ne ibd, nes ibd patys geriausi...

nuiminejau light elegant... gal reikejo daugiau removerio, bus matyt kita kart...
Atsakyti