Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(dilgelyt @ 2012 02 27, 21:48)
queen of hearts  turi smulkiu smulkiu blizguciu ,ar vieno tono ji?
Ziuriu i foto , kur ant nagu matau blizgaliukus smulkius, o prie buteliuko spalvoje ir paletese jokiu blizguciu, tiesiog tamsiai raudona.

ji turi vientisa perlamutrini blizgesi labiau gal, nes smulkiu dulkeliu atskiru kaip pvz light elegant -nera.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 27 vasario 2012 - 21:55
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 27, 22:55)
ji turi vientisa perlamutrini blizgesi labiau gal, nes smulkiu dulkeliu atskiru kaip pvz light elegant -nera.

Aciu labai,vadinasi nereik. Pirksiu light elegant smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2012 02 27, 22:04)
laba, man tos problemos nera, bet porai klienciu po kokiu 3-4 lakavimu atsiranda ta problema- is mano visu bandymu klijuoti silku nieko gero- padejo tik momentas ar super glue- nesakau kad idealus variantas, bet tik taip pavyko bent kiek uzauginti nagucius ir tada nukirpti kai ataugo
klijavau silka- tai kol be gelinio lakavimo viskas tvarkoj, bet man nepavyko suderinti silko ir gelinio lakavimo
gal ka ne taip dariau, nezinau  g.gif

O gal galima smulkiau apie super glue technika? biggrin.gif
Pries gelini, po gelinio, kai reaguoja? biggrin.gif
Atsakyti
As kiek klijavau silku, tai viskas tvarkoj-laiko po laku, bet tirpdant laka tas silkas irgi istirpsta ir jau tada tenka naga kirpt..
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2012 02 27, 23:03)
Aciu labai,vadinasi nereik.  Pirksiu light elegant smile.gif

kaip tik dabar nusilakavusi queen of hearts, ziuriu, tai turbut kad cia labiau vientisas tas perlamutras. nors kai rinkausi, tai foto tas lakas ne taip atrodo zerejo...
o kita kaip tik turiu light elegant, tik dar nesu lakavusi, bet atsidarius buteliuka matosi kad tokiu blizgiu detaliu lyg yra...
Atsakyti
QUOTE(Gladness @ 2012 02 28, 00:07)
O gal galima smulkiau apie super glue technika? biggrin.gif
Pries gelini, po gelinio, kai reaguoja? biggrin.gif

na tai tikrai ne geriausias variantas... tiesiog kliju palasinu , uzstingsta, papoliruoju ir lakuoju
o su silku tai papoliruoju- ta kur iskiles ir dedu silko juostele ir kelis kart klijais patapsnoju kol uzdziuna- papoliruoju po pilno uzdziuvimo ir lakuoju- laike gal 3-4 dienas, po to su visu laku ta vieta nusieme, nezinau kodel...rodos ir nuriebalinau gerai...gal parasys TAMOSIUKE kaip ji daro, gal as ka netaip padarau..
Atsakyti
O as tai darau taip:
Pasiausiu iskilimo vieta, tada dedu silka (jei silkas storesnis, dedu 1-2 sluoksnius, jei plonesnis - 3-4 sluoksnius), uzpilu kliju (kliju reikia nepagaileti). Svarbiausia gerai nudziovinti! Ir vel papoliruoju, sulyginu , kad neliktu ribos. Is patirties galiu pasakyti, kad man asmeniskai labiau patinka plonesnis silkas ir daugiau sluoksniu. Klientes sako, kad geriau ir ilgiau laikosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egluciauskas @ 2012 02 28, 10:26)
kaip tik dabar nusilakavusi queen of hearts, ziuriu, tai turbut kad cia labiau vientisas tas perlamutras. nors kai rinkausi, tai foto tas lakas ne taip atrodo zerejo...
o kita kaip tik turiu light elegant, tik dar nesu lakavusi, bet atsidarius buteliuka matosi kad tokiu blizgiu detaliu lyg yra...

As irgi dabar turesiu du lakus raudona ir light elegant drinks_cheers.gif . Man atrodo jusu nuotraukas pamacius ir uzsimaniau queen of hearts, nes pasirode toks iskirtinis, zerintis. Bet jei jis be zerucio tai nereikia, nes viena raudona jau turiu nors ir kitokio tono. Sumaisius raudona su light elegant turetu irgi gautis idomesne zerinti spalva kokia man atrode is jusu foto. Kazkas panasaus i ~god gosip berods, bet zymiai subtiliau,nes pastaroji jau karnavalas, i darba neiciau su tokia. rolleyes.gif
Atsakyti
Nu ka zodz experimentas su mikroskopishkai mazu nago ploksteles pasiausimu ir OPI aina i pabaiga, siandien lygiai 2 savaites, o apziurejus pastebejau, kad kampuciai kaikurie jau atsiknoje, sonai kaikur keliasi..zodziu 1,5 arba 2 savaites galima istemt, bet ne ilgiau tokiam variante schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(millka @ 2012 02 28, 12:39)
O as tai darau taip:
Pasiausiu iskilimo vieta, tada dedu silka (jei silkas storesnis, dedu 1-2 sluoksnius, jei plonesnis - 3-4 sluoksnius), uzpilu kliju (kliju reikia nepagaileti). Svarbiausia gerai nudziovinti! Ir vel papoliruoju, sulyginu , kad neliktu ribos. Is patirties galiu pasakyti, kad man asmeniskai labiau patinka plonesnis silkas ir daugiau sluoksniu. Klientes sako, kad geriau ir ilgiau laikosi smile.gif

nu geras, as tik viea silko sluoksni visada dedu, tai gal tame problema , nors jei be gelinio lakavimo- paprastai tai puikiausiai atlaiko g.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2012 02 28, 11:45)
As irgi dabar turesiu du lakus raudona ir light elegant drinks_cheers.gif . Man atrodo jusu nuotraukas pamacius ir uzsimaniau queen of hearts, nes pasirode toks iskirtinis, zerintis.  Bet jei jis be  zerucio tai nereikia, nes viena  raudona jau turiu nors ir kitokio tono. Sumaisius raudona su light elegant turetu irgi gautis idomesne zerinti spalva kokia man atrode is jusu foto. Kazkas panasaus i ~god gosip berods, bet zymiai subtiliau,nes pastaroji jau karnavalas, i darba neiciau su tokia.  rolleyes.gif

na su queen of hearts, tai drasiia galima i darba eiti smile.gif kazkaip labai sunku nusakyti jos ta blizgesi, man tai kaip koks 3D efektas atrodo su ja nusilakavus ir joje tie blizgiukai, zeruciai ar kaip ten juos bepavadinsi, daugiau raudonos spalvos. o pvz light elegant tai lyg sidabro, lyg zydros spalvos (tie blizguciai). todel gal ir tas blizgesio kontrastas gaunasi didesnis lihgt elegant.
o queen of hearts tai man is vis toks tarpinis variantas tarp paprastos matines spalvos ir spalvos su blizguciais mirksiukas.gif nes as irgi blizgeti tai labai nenoriu doh.gif , o pvz matine spalva trumpiau laikosi, tai sis var pats tas man rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(egluciauskas @ 2012 02 28, 13:43)
na su queen of hearts, tai drasiia galima i darba eiti smile.gif kazkaip labai sunku nusakyti jos ta blizgesi, man tai kaip koks 3D efektas atrodo su ja nusilakavus  ir joje tie blizgiukai, zeruciai ar kaip ten juos bepavadinsi, daugiau raudonos spalvos. o pvz light elegant tai lyg sidabro, lyg zydros spalvos (tie blizguciai). todel gal ir tas blizgesio kontrastas gaunasi didesnis lihgt elegant.
o queen of hearts tai man is vis toks tarpinis variantas tarp paprastos matines spalvos ir spalvos su blizguciais  mirksiukas.gif nes as irgi blizgeti tai labai nenoriu  doh.gif , o pvz matine spalva trumpiau laikosi, tai sis var pats tas man  rolleyes.gif

O kaip tau Queen of hearts, ar lengvai dengiasi? Kazkas anksciau minejo kad gan sunkiai su ja...
Atsakyti