Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(sau_lu_te @ 2012 02 19, 20:08)
nulupsit ir nago sluoksni, kenkia nagui... nbent negaila nagu
apie lako laikyma gal geriau dirbancios merginos pasakys. As tik megeja, savamoksle... bet 30 dienu neisvaiksciociau, man jau po 2 savaiciu norisi persilakuot, nes nebegrazu kai atauga...

A schmoll.gif
Ačiū, nelupsiu, tik reikia vaikui galvą išplauti, kažin ar atlaikys ?

Atsakyti
QUOTE(lorkutė @ 2012 02 19, 20:10)
A schmoll.gif
Ačiū, nelupsiu, tik reikia vaikui galvą išplauti, kažin ar atlaikys ?

jeigu jau pats atsoks visas tai jau nieko nepadarysit, tik specialiai nelupkit...
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 02 19, 13:00)
Šiaip tai turėjo dar tepti skaidrų viršutinį sluoksnį, nes kitaip butų spalva "ėjus lauk"  biggrin.gif  Idealiausia, jei įdėtum nuotrauką savo nagučių - pabandytume atrinkti, ką ten tau lakavo  4u.gif

Zinau, kad turejo, todel ir stebiuosi, negi tas Vegas gali pakeisti Top'a?? Juk negali?? Bet tiek to, kaip jau bus taip. Gal, taupe? Nes ejau pagal kupona uz puse kainos biggrin.gif Kai pati sau lakuosiu, darysiu kaip priklauso.
Atsakyti
QUOTE(lorkutė @ 2012 02 19, 18:41)
O kas gali būti, išskyrus, kad baisiai atrodys  g.gif  o tada man dar pasakykit. kai lakuojant tepat lako du sluoksnius, taip. Girdėjau, kad viena manikiūristė tepa keturis, ar nuo to gali ilgiau laikytis, taip nusitepus bendradarbė 30 dienų išvaikščiojo ? Aišku brangiau ir ima.

nuluosit kelis sluoksnius nago ploksteles, nagas isplones ir bus silpnas, automatiskai bus tikimybe, kad gelinis lakas vel prasciau laikys unsure.gif
del keturiu sluoksniu, tai as nemegstu daug sluoksniu deti, nes pvz buna spalvu, kurias lakuojant reikia butinai 3 sluoksniu, tai juos darau plonycius, kad neistoretu nagas. Mano nuomone kuo storiau tuo prasciau laiko. Be to laikymas ir nuo spalvos priklauso rolleyes.gif

QUOTE(dilgelyt @ 2012 02 19, 19:17)
Zinau, kad turejo, todel ir stebiuosi, negi tas Vegas gali pakeisti Top'a?? Juk negali?? Bet tiek to, kaip jau bus taip. Gal, taupe? Nes ejau pagal kupona uz puse kainos  biggrin.gif  Kai pati sau lakuosiu, darysiu kaip priklauso.

kai paraset kaip jums lakavo taip ir pamaniau, kad su kuponu ejot cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 02 19, 22:19)
kai paraset kaip jums lakavo taip ir pamaniau, kad su kuponu ejot  cool.gif

Nu. Kai 19lt moki top,'as nepriklauso cool.gif
Geriau buciau ejus pas viena is jusu antra syk, bet tai ne, pasidaviau akcijai..
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2012 02 19, 21:42)
Nu. Kai 19lt moki top,'as nepriklauso cool.gif
Geriau buciau ejus pas viena is jusu antra syk, bet tai ne, pasidaviau akcijai..

Istorija kartojas, skupas moka dukart biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 20, 00:21)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
tikrai ne karta mano pazystamoms taip pasitaike...
Atsakyti
Na bet palaukim ,dar nei krastelis nenusilupu, labai graziai atrodo.
Kai viskas buvo padaryta kaip priklauso,laike idealiai 5 dienas.
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 19, 22:21)

Bet klausykit panos...nu as neisivaizduoju kaip galima vat taip vat bele padaryt, pasiimt pinigus ir nedadaryt paslaugos iki galo doh.gif Nu galvoju, jei as daryciau tokia akcija, man net nedasustu, kad galima netept topo..nepadaryt masazo, nepatept aliejuku odeles...nu vistiek viska darai kaip reikia ir priklauso.... nu siaubas kazkoks rimtai...taigi dirbi tam, kad klijentas pas tave dar noretu sugryzt ir dar kitam pasakytu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 02 20, 09:28)
Bet klausykit panos...nu as neisivaizduoju kaip galima vat taip vat bele padaryt, pasiimt pinigus ir nedadaryt paslaugos iki galo doh.gif Nu galvoju, jei as daryciau tokia akcija, man net nedasustu, kad galima netept topo..nepadaryt masazo, nepatept aliejuku odeles...nu vistiek viska darai kaip reikia ir priklauso.... nu siaubas kazkoks rimtai...taigi dirbi tam, kad klijentas pas tave dar noretu sugryzt ir dar kitam pasakytu 4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 02 20, 10:28)

as galiu pasakyt is patirties... pirkau du kuponus, sau ir mamai, bet taip isejo kad ejau abu kartus as... i ta pati salona pas ta pacia meistre.. tai pirma kart kai padare, tai buvau nelabai patenkinta... jokio aliejuko, jokio masaziuko... ir ant odeliu lako buvo gan nemazai ir pan... ten kazkaip nesimate daug to broko, bet jau gryzus namo ziuriu ir odeles prastai sutvarkytos ir nulakuota ne kruopsciai... kai nuejau antra kart issakiau viska. kad nekruopsciai nulakuota ir pan. tai antra kart gavau ir aliejuko ir masaza ir grazius nagus ir dar manikiuristes asmenini tel jei noreciau sugryzt.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Jau kelias dienas skaitau visas is eiles temas apie ilgalaiki lakavima ir vis negaliu apsispresti todel prasau jusu pagalbos smile.gif Esu isbandziusi gelini lakavimas, jisai man tiko ir patiko, bet noriu pati susipirkti priemones ir krapstytis namuose smile.gif bet vis negaliu apsispresti kurias priemones rinktis: IBD Just gel polish ar Harmony Gelish? g.gif Labai reikia jusu patarimo! aciu 4u.gif
Atsakyti