Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(donatiki @ 2012 02 27, 15:49)
mane irgi domina sis dalykas..

Jolkuce, aciu uz PN 6,8 foto  4u.gif  spalva, liuks  thumbup.gif jau zinau, kas mano naujame krepselyje bus  lotuliukas.gif  o kiek sluoksniu ten dejai? ar lengvai dengesi?

Dejau 2 sluoksnius, o kaip ir rasiau- dengiasi-siaubingai biggrin.gif Man PN per tirsti doh.gif Nors spalvu kokiu graziu yra tai tik pasvajot wub.gif
Atsakyti
Padėkit, niekaip negaliu nusivakyti lako! Įmanoma kaip nors? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolina_22 @ 2012 02 27, 19:19)
Padėkit, niekaip negaliu nusivakyti lako! Įmanoma kaip nors? biggrin.gif

pirma pasakok kuom valei ir kaip ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 27, 16:18)
Dejau 2 sluoksnius, o kaip ir rasiau- dengiasi-siaubingai biggrin.gif Man PN per tirsti doh.gif  Nors spalvu kokiu graziu yra tai tik pasvajot wub.gif

aisku. kaip idomu, o man kitos spalvos net per skystos... kartais atrodo kiek galiu ploniau tepu, bet vistiek nubega ant odeliu.
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2012 02 27, 19:43)
pirma pasakok kuom valei ir kaip  ax.gif ?

Vakar bandžiau su beacetoniu valyti, tai rezultato 0. Šiandien jau prasčiausią nusipirkau (pardavėja pasakė, kad nuvalys) "Optima Linija". Deja, vis tiek jokio rezultato. Beje, laikiau tikrai ilgai.
Atsakyti
QUOTE(Karolina_22 @ 2012 02 27, 18:50)
Vakar bandžiau su beacetoniu valyti, tai rezultato 0. Šiandien jau prasčiausią nusipirkau (pardavėja pasakė, kad nuvalys) "Optima Linija". Deja, vis tiek jokio rezultato. Beje, laikiau tikrai ilgai.

pries nuiminejant reikia pasiausti laka. laikyti 15min. su kokiu laku buvo lakuota?
Atsakyti
Žinokit, nežinau. biggrin.gif Lakavau grožio salone, kažkaip netkreipiau dėmesio.
Atsakyti
QUOTE(Karolina_22 @ 2012 02 27, 20:08)
Žinokit, nežinau. biggrin.gif Lakavau grožio salone, kažkaip netkreipiau dėmesio.

o tai "pasiausiai" laka? man kad ir sunkiai emesi, bet vis tiek emesi... dabar pagalvojau pati ka daryciau jei nesiimtu lakas...
Atsakyti
QUOTE(Karolina_22 @ 2012 02 27, 19:50)

pradzioje reikejo padildinti visa naguti , tada lendviau nusiimineja, o i folija buvai isukus?
Papildyta:
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 02 27, 20:46)
o tai "pasiausiai" laka? man kad ir sunkiai emesi, bet vis tiek emesi... dabar pagalvojau pati ka daryciau jei nesiimtu lakas...

eiti i grozio salona ir parsyti pagalbos ax.gif
Atsakyti

eiti i grozio salona ir parsyti pagalbos ax.gif
[/quote]

kas uzdejo, tas tegul dabar ir nuima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gladness @ 2012 02 27, 16:41)
Kas galetu parekomenduoti koki silka, ar kazka panasaus luzinejancius nagus susitvarkyti tik sau namie naudojant kartu su geliniu?

Siuo metu 4 nagai is sonu yra iluze doh.gif
savaitele dar pakenciu, kol nuauga nuo gyvnagio, bet paskui vis tiek nuluzta, ir nagas lieka trumputis, diskomfortas dar su tokiom vipenom  doh.gif

laba, man tos problemos nera, bet porai klienciu po kokiu 3-4 lakavimu atsiranda ta problema- is mano visu bandymu klijuoti silku nieko gero- padejo tik momentas ar super glue- nesakau kad idealus variantas, bet tik taip pavyko bent kiek uzauginti nagucius ir tada nukirpti kai ataugo
klijavau silka- tai kol be gelinio lakavimo viskas tvarkoj, bet man nepavyko suderinti silko ir gelinio lakavimo
gal ka ne taip dariau, nezinau g.gif
Atsakyti
queen of hearts turi smulkiu smulkiu blizguciu ,ar vieno tono ji?
Ziuriu i foto , kur ant nagu matau blizgaliukus smulkius, o prie buteliuko spalvoje ir paletese jokiu blizguciu, tiesiog tamsiai raudona.
Atsakyti