merginos jei nepaslaptis kiek imat pinigeliu uz harmony gelish lakavima?galite parasyti i AZ.aciukas
It s a lily viena man nelabai, bet pabandykit ant virsaus Vegas blizguciu, man tai tobulas derinys
sveikos, as tai nesuprantu kas darosi, man pastoviai lakuojant atsiranda is kazkur tai pukeliai tai dar kas ant tu nagu.. pradejau naudoti dabar tuos poroloniukus, ir vistiek tie pukeliai krenta is kazkur..nervuoja net, nes kartais buna nepamatai kokio ir ziurek jau uzstingo su tuo laku ir paciai trukdo dirbti ir paskui pries kliente nepatogu, kai tuos pukus rankioju pastoviai..
kaip jums del sio dalyko? ar irgi taip kovojat?
QUOTE(freza80 @ 2012 02 27, 00:03)
beja, doleris pakritęs, pats laikas pirkti lakus - šiandien kaip tik gelish pirkau už 45 Lt
Ta proga ir as pagriebiau i pradedanciosios kolekcija good goosip
QUOTE(jusku @ 2012 02 27, 13:35)
sveikos, as tai nesuprantu kas darosi, man pastoviai lakuojant atsiranda is kazkur tai pukeliai tai dar kas ant tu nagu.. pradejau naudoti dabar tuos poroloniukus, ir vistiek tie pukeliai krenta is kazkur..nervuoja net, nes kartais buna nepamatai kokio ir ziurek jau uzstingo su tuo laku ir paciai trukdo dirbti ir paskui pries kliente nepatogu, kai tuos pukus rankioju pastoviai..
NU buna pasitaiko, kad nuo ranksluoscio ar megstinio koks pukas kartais prilimpa, bet isimi ir viskas ciki.Jokiu kovu neturiu su tuom
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 27, 15:07)
NU buna pasitaiko, kad nuo ranksluoscio ar megstinio koks pukas kartais prilimpa, bet isimi ir viskas ciki.Jokiu kovu neturiu su tuom
As tai irgi kovoju su taip pukeliais/dulkem kiekviena lakavima
bet kai tik sau lakuojuosi, tai tik pries save ir tera geda
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 27, 15:07)
as dar galvoju gal skraidzioja ore dulkes nes salia peciukas pajungtas buna.. nebezinau ka jau ir daryt..
Kas galetu parekomenduoti koki silka, ar kazka panasaus luzinejancius nagus susitvarkyti tik sau namie naudojant kartu su geliniu?
Siuo metu 4 nagai is sonu yra iluze
savaitele dar pakenciu, kol nuauga nuo gyvnagio, bet paskui vis tiek nuluzta, ir nagas lieka trumputis, diskomfortas dar su tokiom vipenom
savaitele dar pakenciu, kol nuauga nuo gyvnagio, bet paskui vis tiek nuluzta, ir nagas lieka trumputis, diskomfortas dar su tokiom vipenom
QUOTE(jusku @ 2012 02 27, 14:25)
as dar galvoju gal skraidzioja ore dulkes nes salia peciukas pajungtas buna.. nebezinau ka jau ir daryt..
Aa cia gali but, jeigu vejelis koks pucia
QUOTE(Gladness @ 2012 02 27, 15:41)
Kas galetu parekomenduoti koki silka, ar kazka panasaus luzinejancius nagus susitvarkyti tik sau namie naudojant kartu su geliniu?
man irgi aktualu, nes turiu silpnus nagucius. tik man dar naujiena apskritai kas tas silkas ir kaip ji reiktu naudoti
QUOTE(egluciauskas @ 2012 02 27, 15:52)
man irgi aktualu, nes turiu silpnus nagucius. tik man dar naujiena apskritai kas tas silkas ir kaip ji reiktu naudoti
kazkaip zinau tik tiek, kad su juo tokius iskilimus galima "suauginti", bent jau kol nuaugs normaliai
kaip naudoti issiaiskinciau, kai nuspresciau ka pirkti siaip problemai spresti
As pati zinau tik tiek, kad yra toks dalykas, taip vadinamas, ir naudojamas įskilimams
QUOTE(Gladness @ 2012 02 27, 14:41)
mane irgi domina sis dalykas..
Jolkuce, aciu uz PN 6,8 foto spalva, liuks jau zinau, kas mano naujame krepselyje bus o kiek sluoksniu ten dejai? ar lengvai dengesi?