Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(tamosiuke @ 2012 02 25, 21:43)

Nuo daug ko tas laikymasis priklauso. Arba nagai silpni(trupantys) arba meistre blogai apgaubia galiuka nago, arba jusu darbas toks, kad rankos pastoviai vandeny...arba priemones nekokios...priezasciu gali but daug.

na darbas ne vandenyje, o prie kompiuterio smile.gif nagiukai silpnoki, o del priemones, tai-Greenstyle, lakai-taip pat Greenstyle ir BaHa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 02 26, 13:04)
Sunku su tokiais nagais, nei jie graziai atrodo, nei lakas ant ju ilgai laikosi...nors turejau mergina, kuri kramte nagus, kas dirbat tikrai esat mate kaip tokie nagai atrodo doh.gif na ir lakavau as jai ant tu tokiu nagiuku raudona laka.Aisku terlione neapsakoma, nes nago krastas randasi zemiau nei pirsto pagalvele, bet siaip ne taip apsilakavom....atlaike jai visai neblogai ir kas svarbiausia-nustojo nagus grauzt biggrin.gif

Gelinis lakavimas kramtukems iseitis thumbup.gif is patyrimo sakau verysad.gif
topsecret.gif bet ryskios spalvos juk dar nutrumpina naga g.gif

QUOTE(Sonie @ 2012 02 26, 13:23)
turiu as ja, bet man tai nelabai  schmoll.gif

blush2.gif
Atsakyti

***** as susilaikius nuo jos buvau doh.gif doh.gif doh.gif dabar pirksiu biggrin.gif
[/quote]

drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
labukas,
nu susinervinau juodai!!!! bandziau daryti ta raizyma-vegaso pritepiau du sluoksnius, ant virsaus raizyti nprejau ibd pluma raven, palaikiau lyg 3 sec ir suds- niekas man nesigavo!!!! tai tokiu nesamoniu prilakavau ant virsaus, ir taip negraziai,krastai visi banguoti-idedu viesai pajuokai
user posted image
verysad.gif
o ta spalvyte-pritariu sonie- must have- berods yra mano krepsy- jau nepamenu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2012 02 26, 16:32)
labukas,
nu susinervinau juodai!!!! bandziau daryti ta raizyma-vegaso pritepiau du sluoksnius, ant virsaus raizyti nprejau ibd pluma raven, palaikiau lyg 3 sec ir suds- niekas man nesigavo!!!! tai tokiu nesamoniu prilakavau ant virsaus, ir taip negraziai,krastai visi banguoti-idedu viesai pajuokai
user posted image
verysad.gif
o ta spalvyte-pritariu sonie- must have- berods yra mano krepsy- jau nepamenu  doh.gif

Is tolo man atrodo visai normaliai biggrin.gif
O gal butu galima is arciau?
Beje kiek pastebejau, kad norrint raizyti, reikia laikyti kokia sec, arba apskritai akimirka, ypac jei lemputes dar naujos, as ir bandziau kazkada, ikisau, greit suskaiciavau iki 3 ir istraukiau, ir vsio, jau buvo perdaug sustinges lakas smile.gif
Atsakyti
sakykyt kaip ba-ha geliniai lakai ar laiko gerai?kiek savaiciu laiko? baze, viesutinis sluoksnis ju geri?ar geriau isigyti harmony?
Atsakyti
QUOTE(sylvia @ 2012 02 26, 16:45)
sakykyt kaip ba-ha geliniai lakai ar laiko gerai?kiek savaiciu laiko? baze, viesutinis sluoksnis ju geri?ar geriau isigyti harmony?

Kiek teko sioj temoj skaityti, tai Ba-ha lakus keikia del to, kad jie nenusiima normaliai, juos tenka grandyti smile.gif
Daugiau neprisimenu komentaru, o paciai bandyti neteko smile.gif
Bet Harmony arba IBD vis tiek butu geriausias pasirinkimas biggrin.gif
Atsakyti
Kas dirba su IBD nauja serija - ar yr ten aps juos kokiu graziu sviesiu spalvu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gladness @ 2012 02 26, 17:36)
Is tolo man atrodo visai normaliai biggrin.gif
O gal butu galima is arciau?
Beje kiek pastebejau, kad norrint raizyti, reikia laikyti kokia sec, arba apskritai akimirka, ypac jei lemputes dar naujos, as ir bandziau kazkada, ikisau, greit suskaiciavau iki 3 ir istraukiau, ir vsio, jau buvo perdaug sustinges lakas smile.gif

aisku- ne kad isbandyti is pradziu ant tipsu- tai uzteko proto bandymus ant savo daryti...na nieko, per kancias i zvaigzdes
del Ba-HA tai as niekada nepirkciau, bet kiekvienam savo.
o del foto is arciau- nu tai niekaip- mirciau is gedos doh.gif
is IBD tai as laukiu kol visos spalvytes cia atsiras tada ta sand ir jungle imsiu... dar galvoju apie cachemere blush ir seashel pink negaliu apsispresti ko man reikia, nes arteja sviesiu spalvyciu sezonas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritukas1: 26 vasario 2012 - 16:09
QUOTE(ritukas1 @ 2012 02 26, 16:58)
aisku- ne kad isbandyti is pradziu ant tipsu- tai uzteko proto bandymus ant savo daryti...na nieko, per kancias i zvaigzdes
del Ba-HA tai as niekada nepirkciau, bet kiekvienam savo.
o del foto is arciau- nu tai niekaip- mirciau is gedos  doh.gif

mano pirmieji raiziniai irgi buvo sudulis...
as uztepiau pirma sluoksni, isdziovinau, antra, tada trecia kita spalva ir sugalvojau paraizyt po 3 s - paemiau per plona dotsa ir subego dalis atgal biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Uztikau palete nebloga harmony blush2.gif blush2.gif
PALETE HARMONY
Atsakyti
CIA raso, kad TOPa reik tris minutes dziovint blink.gif tai kaip ten isties? biggrin.gif
Atsakyti