Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 24, 10:40)
nepamenu pavadninimo,alia noris tos melynos labai blizgios, kaip good gosipas, arba kazko super tamsaus beveik juodo g.gif

Blizgiausia iš Melynu yra pigmentas wiggle fingers wiggle thumbs ir t.t biggrin.gif
QUOTE(Uksnė @ 2012 02 24, 10:45)
man atrodo, man reik išsiregistruot iš SM'o, nes vegaso irgi žiauriai noriu doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

bet žinok ką ja reikia tureti, aš jau trečia buteliuka jamsiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 24, 11:48)
O kuri is tamstos mylimiausiu-tamsiausia? rolleyes.gif

01600-pigmentas; Wiggle Finger, Wiggle Thumbs - That's The Way The Magic Comes, gražiai žiūrisi air ant 364 ir ant juodos thumbup.gif
01364-Ocean Wave-realiai ant nago reikia dengti 3 arba kartais net ir 4 sluoksniais ir ji gaunasi žymiai tamsesnė(čia dengta visos spalvos po du sluoksnius) wub.gif .
01349-Caution-superinė spalva, tokia gili, užtenka dviejų sluoksnių, su tokiu žalsvu atspalviu thumbup.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingeborgita2: 24 vasario 2012 - 11:08
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 02 24, 11:35)
Aš tris mėlynas turiu  blush2.gif  ax.gif ir jos yra mano myliausios... wub.gif

o ar einamos jos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 02 24, 13:22)
o ar einamos jos?  ax.gif

Aišku, kad ne taip kaip raudonos ar šviesios, bet yra tam tikros klientės kurios tik jomis ir tesilakuoja mirksiukas.gif
O beto aš pati dažnai būnu su jomis ax.gif tik miksuotom....
Atsakyti
laba, bandziau as prancuza su pink smoothie- na tikrai cia jau labai megejo ruzavu reikia- bet vasarai manau labai grazi spalvyte- as dar su ja gelytes papiesiu.. rolleyes.gif
o vegas nights tai pirmas ir manau paskutinis buteliukas pas mane... na irgi dailei dar sueina siek tiek...kaip skirtingai visgi klientes pasiskirste..
Jolkuce- nu nerealiai tas liejimas su melynu- net sapnavau, kai iskisus liezuvi bandau atkartoti... zodziu- sugalvosi kada pamokas duoti, tai tikrai teks apsilankyti blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

buvau atostogu islekus, bet pries tai uzsisakiau h. gelish laka. Kol manes nebuvo pastininke paslauga padare, per tvora imete ant zemes lauke atsiusta siuntinuka su laku ir jis lauke gulejo nuo vasario 18dienos, kaip manot kokia itaka galejo tureti tokia lauko temperatura lakui? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2012 02 24, 14:05)
Sveikos merginos  4u.gif

buvau atostogu islekus, bet pries tai uzsisakiau h. gelish laka. Kol manes nebuvo pastininke paslauga padare, per tvora imete ant zemes lauke atsiusta siuntinuka su laku ir jis lauke gulejo nuo vasario 18dienos, kaip manot kokia itaka galejo tureti tokia lauko temperatura lakui?  unsure.gif

blink.gif blink.gif Nieko sau..velniai zino ..gal siaip ir nieko anam te nenutiko, jei buteliuke ir dar ipakuota buvo..svarbu jei atidarius matai, kad lakas nesustinges- tai viskas tada su juo turi but ok mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ritukas1 @ 2012 02 24, 14:02)

Jolkuce- nu nerealiai tas liejimas su melynu- net sapnavau, kai iskisus liezuvi bandau atkartoti... zodziu- sugalvosi kada pamokas duoti, tai tikrai teks apsilankyti  blush2.gif

Aciu aciu blush2.gif Bet rimtai ten nu nieko sudetingo apsoliut, iskyrus tai, kad visas savo turimas gerybes va sukisau i koshe ir tiek.ten tikrai jokiu stebuklu ner 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 02 24, 11:07)
01600-pigmentas; Wiggle Finger, Wiggle Thumbs - That's The Way The Magic Comes, gražiai žiūrisi air ant 364 ir ant juodos thumbup.gif

va sita mani vilioja, bet juodo neturiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 24, 14:14)
blink.gif  blink.gif Nieko sau..velniai zino ..gal siaip ir nieko anam te nenutiko, jei buteliuke ir dar ipakuota buvo..svarbu jei atidarius matai, kad lakas nesustinges- tai viskas tada su juo turi but ok  mirksiukas.gif
Papildyta:

niu ipakuotas, neisemiau dar, bijau net plesti. kazin kokia galima zemiausia jo laikymo temperatura butu g.gif

aiskinsiuos su pastininke, meto siuntinius ant zemes cool.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2012 02 24, 15:05)
Sveikos merginos  4u.gif

buvau atostogu islekus, bet pries tai uzsisakiau h. gelish laka. Kol manes nebuvo pastininke paslauga padare, per tvora imete ant zemes lauke atsiusta siuntinuka su laku ir jis lauke gulejo nuo vasario 18dienos, kaip manot kokia itaka galejo tureti tokia lauko temperatura lakui?  unsure.gif

blink.gif blink.gif blink.gif kai normaliai... na tikėkis thumbup.gif , kad nieko gal ax.gif

O rimtai kaip atidarius? Bet ot paštininkė, tai gerai ka da nesudaužė blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 24, 15:15)
va sita  mani vilioja, bet juodo neturiu biggrin.gif

Bet žiūrau bigsmile.gif Tave paskutiniu metu daug kas vilioja ko neturi blush2.gif lotuliukas.gif Įsigyk juodą, labai daug miksų gražių eina su ja thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingeborgita2: 24 vasario 2012 - 14:20
QUOTE(nila_ks @ 2012 02 24, 14:17)
niu ipakuotas, neisemiau dar, bijau net plesti. kazin kokia galima zemiausia jo laikymo temperatura butu  g.gif

aiskinsiuos su pastininke, meto siuntinius ant zemes  cool.gif

tai paziurek, gal neverta ten net nervu savo gadint ir aishkintis- jei su laku viskas okei smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 02 24, 14:19)
:
Bet žiūrau  bigsmile.gif Tave paskutiniu metu daug kas vilioja ko neturi  blush2.gif  lotuliukas.gif Įsigyk juodą, labai daug miksų gražių eina su ja  thumbup.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif O tai kaip nevilios, kai tamstos paletes per diena yra praziurimos po 10 kart biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 02 24, 14:19)
blink.gif  blink.gif  blink.gif kai normaliai... na tikėkis thumbup.gif , kad nieko gal  ax.gif

O rimtai kaip atidarius? Bet ot paštininkė, tai gerai ka da nesudaužė blink.gif

aha, mane tas gal neguodzia biggrin.gif

Kas dar idomiau, ebayjus raso, kad nesumokejau uz laka, o man rodo, kad sumoketa, tai jie tipo nutrauks sanderi, o siandien gristu siuntinys ant zemes guli. Vienu zodziu painiava pilna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2012 02 24, 15:26)
aha, mane tas gal neguodzia  biggrin.gif
Kas dar idomiau, ebayjus raso, kad nesumokejau uz laka, o man rodo, kad sumoketa, tai jie tipo nutrauks sanderi, o siandien gristu siuntinys ant zemes guli. Vienu zodziu painiava pilna  doh.gif

Sveika sugryžusi į realybę...... (juokauju)
Suprantu,kad neramu, tai plėšk tą dėžutę ir mums gi labai įdomu ar turi įtakos tas šaltis.
Nors man viena klientė atėjusi aiškino,jog gelishus reikia laikyti šaldytuve.Bet vėl šaldytuvas tai ne kamera kurioje minusinė temp. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 24, 15:20)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  O tai kaip nevilios, kai tamstos paletes per diena yra praziurimos po 10 kart  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  blush2.gif

blush-anim-cl.gif baik negėdink..... na va būtumei Kaune, galetumei atlėkti ir gyvai pažiūrėti mirksiukas.gif
Atsakyti