Laba
Mergaites, turiu klausimeli, gal kas isbande ir gales atsakyti Ar tinka kito gamintojo priemones pries nulakojant laku Harmony Gelish, t.y. Nail Prep Perfect Nails ir Ultrabond Perfect Nails pries nulakuojant nagucius laku Harmony Gelish gamintojo?
QUOTE(aaangelika @ 2012 02 22, 10:25)
Laba
Mergaites, turiu klausimeli, gal kas isbande ir gales atsakyti Ar tinka kito gamintojo priemones pries nulakojant laku Harmony Gelish, t.y. Nail Prep Perfect Nails ir Ultrabond Perfect Nails pries nulakuojant nagucius laku Harmony Gelish gamintojo?
kad ant harmony bazes viskas laikosi-tai jau isbandyta, o va ant PN nezinau,bandyk, kas nerizikuoja - gi negeria sampano
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 02 22, 12:24)
Nėra už ką , bandymus prašom įnket čia
kaip kainikės, nafik kaip neapsimoka tada pirkt toj Vitrinoj, O tai sakykit perkat tas vidinis toks paiilgas su dviem žaliais indikatoriais kurie turi pakisti į juodą, ir išorinis varnelė? Tokius perkat?
kaip kainikės, nafik kaip neapsimoka tada pirkt toj Vitrinoj, O tai sakykit perkat tas vidinis toks paiilgas su dviem žaliais indikatoriais kurie turi pakisti į juodą, ir išorinis varnelė? Tokius perkat?
tokius, ilgas lapelis as juos apkarpau ir iklijuoju, nes jei visa paklode klijuoti , o jei dar du, tai feee
beje dar del pakavimo, gal kam pades, nes as is pradziu nezinojau- tai saupakuojam viena sluoksni ir kelis instrumentus galima i viena isorine pakuote vynioti ir tik vieno indikatoriaus uztenka ir vidininio ir isorinio bet jau toki rinkini kai atplesi ir turi sunaudoti kita diena teks vel sterilizuoti
JOLKUCE- aciu belieka sulaukti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 22, 10:29)
kad ant harmony bazes viskas laikosi-tai jau isbandyta, o va ant PN nezinau,bandyk, kas nerizikuoja - gi negeria sampano
Aciu
Sveikos
Jau laukiu nesulaukiu savo prekikiu Bet dar kantrybes
Prisiskaiciau visokios info,sakykit ar vietoj cleanerio ir bondo tikrai galiu naudot cutosepta ar spirita?
Kurie geliai lengviau tepasi,pradedanciosioms?Uzsisakiau viska is Harmony,bet ziuriu ir kitos firmeles galima tepti ant bazes Harmony
Jau laukiu nesulaukiu savo prekikiu Bet dar kantrybes
Prisiskaiciau visokios info,sakykit ar vietoj cleanerio ir bondo tikrai galiu naudot cutosepta ar spirita?
Kurie geliai lengviau tepasi,pradedanciosioms?Uzsisakiau viska is Harmony,bet ziuriu ir kitos firmeles galima tepti ant bazes Harmony
Įdomu ar gautūsi toks variantas su gelishu, man tai gražu....
Labai graži dailė man
Labai graži dailė man
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 02 22, 11:03)
O kodel ir ne, gi cia iprastas liejimas...As tada gi savo raudonus liejau-tai manau cia tas pats velnias, tik galiukai lieti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 22, 11:53)
Prasau, bele tik gautum nesustingusi
Ingeborgita2,
As va radau seniena-tai pas man tokie buvo,pradzioj sviesiai rudi ,o po sterilizaijos turi but juodi tie galiukai
Ingeborgita2,
As va radau seniena-tai pas man tokie buvo,pradzioj sviesiai rudi ,o po sterilizaijos turi but juodi tie galiukai
nea, netokius naudoju, pabandysiu nete surasti ir įmesti nuorodą.....
Papildyta:
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 22, 12:04)
O kodel ir ne, gi cia iprastas liejimas...As tada gi savo raudonus liejau-tai manau cia tas pats velnias, tik galiukai lieti
Nu bet gražu
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 02 22, 13:03)
super, kai moki tai ir padarysi...
ar kas planuoja i pelene eiti? beje ar man atrodo ar su kiekvienais metais vis prasciau... praeitais metai net nebejau, bet galvoju gal siais metais reikia nueiti
QUOTE(ritukas1 @ 2012 02 22, 11:06)
ar kas planuoja i pelene eiti? beje ar man atrodo ar su kiekvienais metais vis prasciau... praeitais metai net nebejau, bet galvoju gal siais metais reikia nueiti
Zinoma eisiu kasmet ainu,cia jau kaip tradicija.O del prastumo, tiesa,daros labiau gariunai, o ne paroda
Papildyta:
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 02 22, 11:05)
http://www.beautyfor...0:const.1:pos.c tokie ?
QUOTE(ritukas1 @ 2012 02 22, 12:06)
Aš jau pora metų nevažiuoju, nes žiauriai suprastėjus buvo... , bet galvoju gal šiais metais reiks nulėkt
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 22, 12:16)
Zinoma eisiu kasmet ainu,cia jau kaip tradicija.O del prastumo, tiesa,daros labiau gariunai, o ne paroda
Papildyta:
Papildyta:
Taip tokie,vienas iš jų. Nieko važiuosiu nusipirkt, pakalbėjau su kliente stomatologe ir pasakė kur nuvažiuot ir nusipirkt