Is kur sakotes gelius?
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 02 21, 17:59)
Is kur sakotes gelius?
as tai is amerikietiskojo ebay arba amazono
QUOTE(Sonie @ 2012 02 21, 18:22)
as tai is amerikietiskojo ebay arba amazono
Amazone maciau netgi pigiau nei ebay bet nesu pirkus is ten,nedrasu kazkaip
Alice in wonderland kaip jus besilaikot, ar svieziasis klyksniukas duoda nagus pasitvarkyt, ar nelabai belieka laiko naguciams jau?
mmazuliuke o kas te baisaus, nueini pas tarpininkes, nusiunti uzsakyma, gauni skaiciukus ir lauki sau ramiai prekiu
mmazuliuke o kas te baisaus, nueini pas tarpininkes, nusiunti uzsakyma, gauni skaiciukus ir lauki sau ramiai prekiu
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 21, 18:31)
Va sitas budas geresnis
"uzlauziau" vakar viena naga... ziuriu skiles lakas mazdaug per ten kur uzluzes nagas buvo... bet pakolkas nesilupa, nuo vakar vakaro... galetu savaitele islaikyt sis lakas...
QUOTE(egluciauskas @ 2012 02 21, 17:02)
bet nagavitoj 18 lt toks kainuoja http://www.manikiura...4...mui-RAJ-3A
tai reiskia jis prastas? nes kitokiu tai net ir nematau...
tai reiskia jis prastas? nes kitokiu tai net ir nematau...
tikrai neprastas, as esu pirkus labai panasu is Nagavitos, tik galiukas biskeli skiriasi, tikrai tarnauja jau metai ir tikrai nesiskundziu
o ka naudojate odeliu minkstinimui?
Mergaites gal kuri turit Queen of hearts ir Just in case tomorrow never comes , ar jos labai panasios?
Ar turint Queen of hearts verta dar pasiimti Just in case tomorrow never comes?ji man labai graziai atrodo bet bijau kad panasios nebutu
Ar turint Queen of hearts verta dar pasiimti Just in case tomorrow never comes?ji man labai graziai atrodo bet bijau kad panasios nebutu