Na, aš panelę auginu..
Bet man niekad netrukdydavo maži berniukai
Koks kieno reikalas?? O kur jiems daryt? Vienus leist į vyrų WC? Vis vien neitų
Dičkis jau vienas nueina į vyrų WC, jam 4,5m. Na o mažasis (2,5m) vis da su mama į moterų
QUOTE(lotta @ 2007 02 14, 16:40)
Maniskiui 3, bet vaikstome kartu i moteru tualetus
ir mums 3 su trupuciu, tai jei prireikia i moteru einam, o ka daryti Jei yra tetis tai su teciu eina
beskaitydama prisiminiau toki atsitikima - stoviu as su vaikais eileje maximoje ir staiga mazoji uzsimano i tualeta. Kaenteti negali, as eiles palikti irgi nenoriu, nes daug atstoveta, o zmoniu aplink daug.Taigis liepiau sunui nuvesti sese i tualeta. Kiek zinau buvo moteru. Bet va aplinkiniu reakcijos gaila neteko pamatyti.
QUOTE(lotta @ 2007 02 14, 16:40)
Maniskiui 3, bet vaikstome kartu i moteru tualetus
Nu tai negi 3-jų metų vaiką leisi vieną į vyrų tualetą? Nesamonė. Ir gerai darai, kad kartu vediesi, o kaip kitaip?
QUOTE(Gintarinė @ 2007 02 15, 19:35)
Nu tai negi 3-jų metų vaiką leisi vieną į vyrų tualetą? Nesamonė. Ir gerai darai, kad kartu vediesi, o kaip kitaip?
Teko girdeti, kaip buvome su vaiku tualeto kabinoje, kaip mama dukrytei (kokiu septyneriu metu) sako, matai, i moteru kambariuka vyrus vedziojasi..taip ir nesupratau cia mums ar ne mums buvo adresuota
Nu mano pats su kombenzu ir nepasysintu ziema, net prie dideliu noru
nelabai į temą, nes šnekat apie sūnelius, bet vistiek.
Dažniausiai per kokius renginius būna labai didelės eilės prie moterų tualeto, todėl vyras mūsų panelę visada vedasi su savim. Dar niekada jokių priekaištų negirdėjom.
Dažniausiai per kokius renginius būna labai didelės eilės prie moterų tualeto, todėl vyras mūsų panelę visada vedasi su savim. Dar niekada jokių priekaištų negirdėjom.
na o mano visi trys vyrai eina kartu, nes dazniausiai moteru tualete eilutes
tiesa mazasis eina tik del kompanijos,idomumo,jis su broliu retai kada skiriasi
Papildyta:
tiesa mazasis eina tik del kompanijos,idomumo,jis su broliu retai kada skiriasi
Papildyta:
QUOTE(lotta @ 2007 02 15, 20:39)
Teko girdeti, kaip buvome su vaiku tualeto kabinoje, kaip mama dukrytei (kokiu septyneriu metu) sako, matai, i moteru kambariuka vyrus vedziojasi..taip ir nesupratau cia mums ar ne mums buvo adresuota
Nu tai trenkta ta mamytė, kuri taip sakė Reikia kartais ir apie kitus pagalvoti. Kaip gi tu turėjai pasielgti tokioj situacijoj? Gal turėjai paprašyti, kad koks nepažįstamas dėdė tau nusysintų vaiką?
QUOTE(Ambrozija @ 2007 02 05, 15:50)
Dičkis jau vienas nueina į vyrų WC, jam 4,5m. Na o mažasis (2,5m) vis da su mama į moterų
Viskas taip pat tik mano jaunesniam 2 metai
Maniškiam vyrukui greit 4m.,bet mes ir einam kartu į moterų tualetą.Jis gal vienas ir nueitų į vyrų WC,bet nučiupinėtų visą klozetą, ir dar velniai žino ką.Jis toks tyrinėtojas .