Nesuprantu kuo gali uzkliuti berniuks moteru tualete . Del manes vedziokites nors ir buriais - kabinos juk uzdaros .
QUOTE (bea @ 2004 07 04, 19:20) |
Susidūriau su problema, mat kartą nuvedusi kavinėje sūnų (4 m.) į moterų tualetą, pamačiau kreivus žvilgsnius. Jis pats vienas neina, reikia lydėti, šiaip drąsus, bet vis tiek, reik padėt kelnytes užsidėt ir pan. Kaip jūs daro tokiu atveju? |
Gal kreivais zvilgsniais palaikei labai norincius zvilgsnius. Kaip pati ziuri, kai sisius akis semia, o dar eile didziule ?
Aš tai vienąsyk pati reikalo prispirta į vyrų tuliką Akropoly įlėkiau, nes prie moterų vingiavosi n metrų eilė Prie vyrų kai visuomet- tuščia, galvoju - einu, dzin Atidarau, o ten keli prie tų pisuarų tooookiais žvilgsniais pasižiūrėjo Nu ką, mandagiai uždariau duris ir likau stovėt eilutėje su dailiosios lyties atstovėmis, sunkiai sulaukiau
O dėl vaikų, tai mažąjį visuomet vedu į moterų arba kartais dar nagliau - į neįgaliųjų, kur visuomet būna tuščia ir švaru Ypač patogu, kai atsitinka nelaimė, nusipraust, ba pampersų jau nebnešiojam.
Tik pastebėjau vieną dalyką - kai esam gamtoje, kur nėra jokio WC, tai vyras niekada nesiveržia nuvest vaiko papušiot, nors šiaip jis labai rūpinasi Kažkaip galvodavau, kad jau su sūnum, tai tėtis visuomet tuos reikalus galės tvarkyti, o jis matai kažko nedrąsus , vis klausia: o kaip? o kur? o jei kas pamatys?...Ar jums nėra tokios problemos?
O dėl vaikų, tai mažąjį visuomet vedu į moterų arba kartais dar nagliau - į neįgaliųjų, kur visuomet būna tuščia ir švaru Ypač patogu, kai atsitinka nelaimė, nusipraust, ba pampersų jau nebnešiojam.
Tik pastebėjau vieną dalyką - kai esam gamtoje, kur nėra jokio WC, tai vyras niekada nesiveržia nuvest vaiko papušiot, nors šiaip jis labai rūpinasi Kažkaip galvodavau, kad jau su sūnum, tai tėtis visuomet tuos reikalus galės tvarkyti, o jis matai kažko nedrąsus , vis klausia: o kaip? o kur? o jei kas pamatys?...Ar jums nėra tokios problemos?
na auginu mergina, tad patirties neturiu, bet niekada neuzkluvo kad vedasi berniukus i moteru tulikus, nematau problemos jokios ir aplamai kai vaikas labai nori, tai tada dzin visiskas, juk jeigu nespesi, tai i kelnes privarys, tad geriau ziuret kaip greiciau Meduole, o su vyras ka as zinau, keista kad nedrasu, kodel?
QUOTE (Meduolė @ 2004 07 07, 10:11) |
Tik pastebėjau vieną dalyką - kai esam gamtoje, kur nėra jokio WC, tai vyras niekada nesiveržia nuvest vaiko papušiot, nors šiaip jis labai rūpinasi Kažkaip galvodavau, kad jau su sūnum, tai tėtis visuomet tuos reikalus galės tvarkyti, o jis matai kažko nedrąsus , vis klausia: o kaip? o kur? o jei kas pamatys?...Ar jums nėra tokios problemos? |
Meduole, sakykit, o kai reikia sūnelį nupraust ar maudyt, ar tas kuklumas nepasireiškia? O kai dukrai reikėdavo padėti tuos reikalus tvarkyti, tai kokia reakcija? Gal čia iš vaikystės koks kompleksiukas, itin dorovingo auklėjimo pasekmė?
QUOTE (voveriukas36 @ 2004 07 06, 14:24) |
Nu aišku gyvenimiška patirtis nemaža - taigi akropoliui gal dar tik 2-3 metai |
nea daugiau akropoliui , galvoju kokie 4 metai , nejauti kaip laikas bega
o kodel moterims nepatinka berniukai ju tulike, aisku kabinos uzdaros, bet kartais prie kabinu eile, o reik tik pedkelnes pasitempti, o gal nemalonu stebimoms dazytis ar sukuotis daug niuansu gali buti
QUOTE (Meduolė @ 2004 07 07, 11:11) |
O dėl vaikų, tai mažąjį visuomet vedu į moterų arba kartais dar nagliau - į neįgaliųjų, kur visuomet būna tuščia ir švaru Ypač patogu, kai atsitinka nelaimė, nusipraust, ba pampersų jau nebnešiojam. |
jo gerai pastebejai, jei yra neigaliuju tualetas - visuomet stengiuos vaika vest i ji. ten ir shvareu, ir vietos daugiau... o tai moteru tulike ir vienai ner kur apsisukt, o mes dazhniausiai bunam tryse.
QUOTE (kris @ 2004 07 05, 21:15) |
Tualetas tai tualetu, ten juk kabinos visos uzdaros... O vat baseine duso kabinos tai tik sonuose atskirtos, be jokiu duru ir karta pas mus baseine i dusa mama buvo paaugli sunu atsivedus (gal kokiu 14-os). Nu, susinervinau iejus Ale jam tai visos nuogos moteriskes ne motais buvo, prausesi sau ramiai... Po to paaiskejo (is jo kalbos), kad ne visai sveikas buvo... Na ir ka tai mamai tada daryt Neizoliuosi gi vaiko... Gal viena bijo leisti... Ale man tai vistiek nejauku buvo, moviau kuo greiciau lauk |
mes helsinkyje baseina lankom, tai ten ish vis dushuose nera jokiu pertvaru. ir jokiu persiregimo kabinu - visos moterys nusirengia ir nuogos eina i dushus praustis, tik po to apsivelka maudymosi kostiumelius.
i baseina vazhiuoja sheimos su vaikais, ir berniukai moteru rubinej nieko nestebina. kaip, beje, ir mergaites vyru rubineje
QUOTE (ragnez @ 2004 07 07, 11:25) | ||
jo gerai pastebejai, jei yra neigaliuju tualetas - visuomet stengiuos vaika vest i ji. ten ir shvareu, ir vietos daugiau... o tai moteru tulike ir vienai ner kur apsisukt, o mes dazhniausiai bunam tryse. |
Ot išdavėm paslaptį dabar prie neįgaliųjų tualetų rikiuosis žvitrios mamos su kūdikiais Bėda ta, kad dažniausiai tie tualetai būna užrakinti - nuo visokių narkomanų atseit
Langana,
man atrodo kreipinys "Jūs" šiame forume iš viso nepageidaujamas, ba visos mamytės yra vienodai jaunos O dėl mano vyro tai kaip ir kuriozas gaunasi - maudant vaiką, jis yra pagrindinis dirigentas o aš tik po visko nušluostau ir aprengiu. O vyro tėvai - tai gryni laisvamaniai, tik ir ieško kur be nieko pasipležinti - ar pajūry, ar sode Aš tai daug kuklesnė už juos... Žodžiu tuo mano iškeltu klausimu nelabai randu sau atsakymo, kažkoks nesusipratimas tas mano vyras
QUOTE (ragnez @ 2004 07 07, 12:29) |
mes helsinkyje baseina lankom, tai ten ish vis dushuose nera jokiu pertvaru. ir jokiu persiregimo kabinu - visos moterys nusirengia ir nuogos eina i dushus praustis, tik po to apsivelka maudymosi kostiumelius. i baseina vazhiuoja sheimos su vaikais, ir berniukai moteru rubinej nieko nestebina. kaip, beje, ir mergaites vyru rubineje |
Bet va moteru ir vyru rubines pas jus atskirai. Pas mus rubine bendra visiems su pora uzdaru kabinu ypatingai kukliems (kurios, beje, beveik nenaudojamos). O dusai atskirai. Kad mazi berniukai su mamom prausiasi, tai man atrodo normalu, bet paaugliai
QUOTE (Meduolė @ 2004 07 07, 14:48) |
Langana, man atrodo kreipinys "Jūs" šiame forume iš viso nepageidaujamas, ba visos mamytės yra vienodai jaunos Žodžiu tuo mano iškeltu klausimu nelabai randu sau atsakymo, kažkoks nesusipratimas tas mano vyras |
Sorry dėl kreipinio Pasistengsiu pasitaisyti. Pažadu
O dėl vyrų, tai manau visi jie yra pakankamai didelis nesusipratimas Vienu ar kitu požiūriu (Nenoriu įžeisti tų laimingųjų mamyčių,jei tokių yra, kurių vyrai yra visiškai joms suprantami)
Mano vyrukui 5 m, tiksliau spalį bus 6, bet jis užsimanęs si si niekada neina į vyrų tuliką vienas. Vadinasi išeitys lieka dvi: 1) jis prisimyža į kelnes; 2) mes einam į moterų tualetą. Kol kas visada rinkdavausi 2 variantą Ir dzin ką kokia boba pagalvos. Beja, niekada mano vaikui nieko toooookio pamatyti moterų tualete neteko.