QUOTE (bea @ 2004 07 04, 19:20) |
Susidūriau su problema, mat kartą nuvedusi kavinėje sūnų (4 m.) į moterų tualetą, pamačiau kreivus žvilgsnius. Jis pats vienas neina, reikia lydėti, šiaip drąsus, bet vis tiek, reik padėt kelnytes užsidėt ir pan. Kaip jūs daro tokiu atveju? |
QUOTE (Meduolė @ 2004 07 07, 10:11) |
Tik pastebėjau vieną dalyką - kai esam gamtoje, kur nėra jokio WC, tai vyras niekada nesiveržia nuvest vaiko papušiot, nors šiaip jis labai rūpinasi ![]() ![]() |
QUOTE (voveriukas36 @ 2004 07 06, 14:24) |
Nu aišku gyvenimiška patirtis nemaža - taigi akropoliui gal dar tik 2-3 metai ![]() ![]() |
QUOTE (Meduolė @ 2004 07 07, 11:11) |
O dėl vaikų, tai mažąjį visuomet vedu į moterų arba kartais dar nagliau - į neįgaliųjų, kur visuomet būna tuščia ir švaru ![]() |
QUOTE (kris @ 2004 07 05, 21:15) |
Tualetas tai tualetu, ten juk kabinos visos uzdaros... O vat baseine duso kabinos tai tik sonuose atskirtos, be jokiu duru ir karta pas mus baseine i dusa mama buvo paaugli sunu atsivedus (gal kokiu 14-os). Nu, susinervinau iejus ![]() ![]() ![]() |
QUOTE (ragnez @ 2004 07 07, 11:25) | ||
jo gerai pastebejai, jei yra neigaliuju tualetas - visuomet stengiuos vaika vest i ji. ten ir shvareu, ir vietos daugiau... ![]() |
QUOTE (ragnez @ 2004 07 07, 12:29) |
mes helsinkyje baseina lankom, tai ten ish vis dushuose nera jokiu pertvaru. ir jokiu persiregimo kabinu - visos moterys nusirengia ir nuogos eina i dushus praustis, tik po to apsivelka maudymosi kostiumelius. i baseina vazhiuoja sheimos su vaikais, ir berniukai moteru rubinej nieko nestebina. kaip, beje, ir mergaites vyru rubineje ![]() |
QUOTE (Meduolė @ 2004 07 07, 14:48) |
Langana, man atrodo kreipinys "Jūs" šiame forume iš viso nepageidaujamas, ba visos mamytės yra vienodai jaunos ![]() Žodžiu tuo mano iškeltu klausimu nelabai randu sau atsakymo, kažkoks nesusipratimas tas mano vyras ![]() |