Įkraunama...
Įkraunama...

Viešas tualetas

Sūnui 4,5 m. Veduosi į moterų.
Atsakyti
Kol kas veduosi į moterų tualetą, ir jokios problemos tame nematau. Keliatą kartų siūliau vienam į vyrų nueiti, bet kartą nuėjęs sakė dar su manim eis, tai ir tegul eina, o jei kam nepatinka, tai tegul nežiūri. Kartą Oze moterų wc mačiau vyrą su kokių 3 metų mergaite, ir niekam nekilo jokių problemų smile.gif
Atsakyti
Žinoma, kad į moterų.
Atsakyti
o koks skirtumas vaikui
Atsakyti
Į moterų, juk kabinos uždaros, o kad pamatys plaunantis rankas, tai nemanau kad kažkas blogo.
Atsakyti
Mano sesuo abu savo sūnus irgi į moterų vesdavo. Kažkaip jokių nesusipratimų nekildavo. Su baseinais tas pats-iki tam tikro amžiaus eidavo kartu su mama.
Atsimenu Impulse toks nemalonus įvykis buvo. Ėjom aš su dukra ir sesuo su sūnumis. Vaikai dar maži buvo, tai ėjo su mama. Šnekasi jie ten visi 3, maniškė pasakoja kažkokį matytą filmuką ir kaip tik tuo metu pro šalį ėjo stambi nuoga moteris, o maniškė kažkokią frazę iš to filmuko pasakė, tai visi 3 juoktis pradėjo. Tai žodžiu, moteriškė pakėlė vėją, kad iš jos storumo tyčiojamasi doh.gif
Atsakyti
Vaikui 6, 5 m. Vedames pagal situacija. Jei salia yra tetis, tai jie eina I vyru. Jei vaikas su mama, tai abu eina I moteru.vaikas supazindinamas su skirtingu lyciu ribomis. Tam kad nekiltu klausimu, kodel taip yra.
Atsakyti
Pas mane berniukai.Jei su teciu-i vyru,jei su mama-i moteru.Jei butu mergaite,ir vyrui sakyciu vesti i moteru.Tiesa,kur yra tualetas zmonems su negalia,einam ten.Man kilo klausimas,o jei jus pati norit i tualeta,vedates berniuka kartu?
Atsakyti
I moteru, negi mama eis i vyru tualeta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anciute @ 2014 09 02, 09:46)
I moteru, negi mama eis i vyru tualeta smile.gif

Einam i moteru ir mes.
Atsakyti
Jei tik yra- visada su vaiku einu į vystymo kambarį. Jei nėra- į moterų tualetą 4u.gif
Atsakyti
Į pažymėtus neįgalių žmonių ženklu.
Atsakyti