Įkraunama...
Įkraunama...

Viešas tualetas

Aš sūnų vedu i moterų tualetą, juk jei vesčiau į vyrų, manau tikrai nesmagiau pasijaustų ir ten esantys vyrai, ir aš pati doh.gif ir man visai nerūpi jokių senių kreivi žvilgsniai ax.gif
Atsakyti
4m.sunu vedu i moteru wc,nematau cia nieko blogo.Jis karta pabego nuo manes poliklinikoj,kol jieskojau jis ramei nuejo i vyru wc padarit vyirysku reikalu doh.gif ir rankas dar nusiplove(namie visada plaunam) lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaip tik pries pora dienu buvau kavineje. Stoviu, laukiu eiles ir i moteru tuoleta iejo mama su sunum. Suprantu, kai vaikas yra mazas, ar tai ji reikia uzkelti, padeti su juo vidun iejus tt.. Bet su 11-12 metu sunum eiti i moteru tualeta man visiskai nesuprantamas dalykas??? blink.gif Ir kiek pastebejau, i kabina jinai nejo, ejo tik jisai... Kas cia per mama pereksle, kad dideli berna i moteru tuoleta tempia, net kai jai paciai nereikia? Net kazka pasakyti norejosi... Jau taip tokiu dalyku nesuprantu blink.gif blink.gif Gal ji is tu mamu, kur nei sekundei vaiko nepaleidzia ir net 15metu dar vonioj iejusi jo kuneli plaus... schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramune8: 20 rugsėjo 2013 - 16:53
As tai nesuprantu kokia beda jei ir vyras ieis i ta moteru tualeta? Gi kabinos visur praktiskai su durim. Tai kas cia tokio??? Kad pamatys kaip rankas planates? Tragedijas darote kur nereikia.
Aisku 12 metu vaikas ir pats jau moka i tualeta nueit. Bet maza ka, ko jus nezinot, Gal serga kokia liga ar dar kokie negerumai. Niekada nezinai ir negali smerkti. Gal siaip kokiu baimiu turi. Maza ka galiu dabar prisigalvoti ir prigalvoti. Gal isprievartautas buvo kokio vyro ir nesitraukia nuo mamos ir bijo vyru tualetu. kam daryt problemas del tokiu smulkmenu, kad vaikas iejo i moteru tualeta. Suprantu jei moteris ieitu i vyru, kur kabinu nera.. o cia..
Vedu as saviski i moteru (aisku jis dar mazas). Vyras dukra veda i vyru. O ka daryt kai jis vienas su dukra? Vest i moteru gal? Va tokios paskui pasisiaus... nors jau geriau i moteru vestu nei i vyrus dukra ziuretu biggrin.gif Bet baisu, paskui moteriskes issigas, vyra mano pamaciusios su dukra moteru tualete biggrin.gif

Man va didesne dilema, kaip pvz baseine, kur po baseino visos moteriskes nuogos prausiasi po duso, o as su sunum bunu. O kur man ji deti, vienas gi nenueis i vyru puse, nenusipraus ir t.t. Vediesi kartu. Tai iki kokio amziaus "normalu" vaika vestis, kai moteriskes visos nuogos.. cia didesne beda, nes iseities kitos ner smile.gif Lygiai tas pats butu jei vyras su dukra tik nueitu. Vat cia tai dilema didesne, ne tik svetimiems bet ir vaikams, kad neprisiziuretu ko nereikia.. Tualetai menkniekis tik.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganaa999: 22 rugsėjo 2013 - 21:09
QUOTE(Raganaa999 @ 2013 09 22, 19:01)
As tai nesuprantu kokia beda jei ir vyras ieis i ta moteru tualeta? Gi kabinos visur praktiskai su durim. Tai kas cia tokio??? Kad pamatys kaip rankas planates? Tragedijas darote kur nereikia.

drinks_cheers.gif As irgi sito niekaip nesuprantu.
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2013 09 22, 21:01)
Aisku 12 metu vaikas ir pats jau moka i tualeta nueit. Bet maza ka, ko jus nezinot, Gal serga kokia liga ar dar kokie negerumai. Niekada nezinai ir negali smerkti. Gal siaip kokiu baimiu turi. Maza ka galiu dabar prisigalvoti ir prigalvoti. Gal isprievartautas buvo kokio vyro ir nesitraukia nuo mamos ir bijo vyru tualetu. kam daryt problemas del tokiu smulkmenu, kad vaikas iejo i moteru tualeta. Suprantu jei moteris ieitu i vyru, kur kabinu nera.. o cia..
Vedu as saviski i moteru (aisku jis dar mazas). Vyras dukra veda i vyru. O  ka daryt kai jis vienas su dukra? Vest i moteru gal? Va tokios paskui pasisiaus... nors jau geriau i moteru vestu nei i vyrus dukra ziuretu biggrin.gif Bet baisu, paskui moteriskes issigas, vyra mano pamaciusios su dukra moteru tualete biggrin.gif

Man va didesne dilema, kaip pvz baseine, kur po baseino visos moteriskes nuogos prausiasi po duso, o as su sunum bunu. O kur man ji deti, vienas gi nenueis i vyru puse, nenusipraus ir t.t. Vediesi kartu. Tai iki kokio amziaus "normalu" vaika vestis, kai moteriskes visos nuogos.. cia didesne beda, nes iseities kitos ner smile.gif Lygiai tas pats butu jei vyras su dukra tik nueitu. Vat cia tai dilema didesne, ne tik svetimiems bet ir vaikams, kad neprisiziuretu ko nereikia..  Tualetai menkniekis tik.

Ne, jis tikrai buvo sveikas + aiskiai mates, kad jam buvo geda paciam, kad ji mama tiesiogine ta zodzio prasme istume tenai. Kodel? Neisivaizduoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2013 09 22, 21:01)
Man va didesne dilema, kaip pvz baseine, kur po baseino visos moteriskes nuogos prausiasi po duso, o as su sunum bunu. O kur man ji deti, vienas gi nenueis i vyru puse, nenusipraus ir t.t. Vediesi kartu. Tai iki kokio amziaus "normalu" vaika vestis, kai moteriskes visos nuogos.. cia didesne beda, nes iseities kitos ner smile.gif Lygiai tas pats butu jei vyras su dukra tik nueitu. Vat cia tai dilema didesne, ne tik svetimiems bet ir vaikams, kad neprisiziuretu ko nereikia..  Tualetai menkniekis tik.

Va būtent. Pvz., su penkiamečiu man jau nejauku būtų. Vasarą mąsčiau, gal nulėkt mums tik abiems į kokį baseiną, bet paskui ta mintis ir sustabdė, kaip persirenginėti ir dušuose praustis reikės g.gif
Atsakyti
tai kad baseinuose galima paprašyt darbuotojų, kad pravestų per rūbines - netgi patys (dažniau -čios) siūlosi. Bent jau, kiek teko matyt, jei ateina tėtis su dukra, tai darbuotojos dažniausiai praveda. Mamos su sūnumis lyg ir dažniau praeina per moterų (pvz. mūsų kažkodėl visada klausia, su kuo eis vaikas - su tėčiu ar mama. Niekada neleidau su mama). Bet yra ir tėčių, kurie dukras praveda per vyrų rūbines. Nefaina, jei atvirai.
Atsakyti
Nezinau per kokias rubines ten perveda.. Pvz pas mus yra moteru persirengimo kambarys su dusais ir vyru. Rengiasi ten visi nuogai, tie persirengimo kambaryje tiek duse. Yra spinteles uzrakinamos. Niekaip tu vaiko vieno nepaleisi pas vyrus, jei jis nemokes visu savo daiktu susideti i spintele, pats persirengti, pats nusimaudyti, pats issidziovinti plaukus ir t.t. Turi vesti kartu, kur vien nuogos moteriskes.
As nekalbu apie vandens parkus, ten tai viskas aisku. Nuogi nelaksto biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganaa999: 23 rugsėjo 2013 - 21:06
QUOTE(Raganaa999 @ 2013 09 23, 22:05)
Nezinau per kokias rubines ten perveda..

Reikia konkrečių pavyzdžių? Kad ir Impuls.
Atsakyti
o mums iskilo tokia problema, kai senelis mano 3 metu dukryte vedesi i cirka, o jinai jam sako seneli i tualeta noriu. Viena tikrai dar per maza neueiti i viesa WC, o su seneliu i vyru, kazkaip seneliui pasirode nelabai gerai. Gerai, kad netoli buvo Statoilas, kur yra WC maziems vaikams, tai buvo isgelbeti.
Atsakyti
Maniskiui penki metukai,be problemu visus reikaliukus atlieka vyru tualete,kai buvo mazesnis,be problemu vedziausi i moteru.
Atsakyti