As tai nesuprantu kokia beda jei ir vyras ieis i ta moteru tualeta? Gi kabinos visur praktiskai su durim. Tai kas cia tokio??? Kad pamatys kaip rankas planates? Tragedijas darote kur nereikia.
Aisku 12 metu vaikas ir pats jau moka i tualeta nueit. Bet maza ka, ko jus nezinot, Gal serga kokia liga ar dar kokie negerumai. Niekada nezinai ir negali smerkti. Gal siaip kokiu baimiu turi. Maza ka galiu dabar prisigalvoti ir prigalvoti. Gal isprievartautas buvo kokio vyro ir nesitraukia nuo mamos ir bijo vyru tualetu. kam daryt problemas del tokiu smulkmenu, kad vaikas iejo i moteru tualeta. Suprantu jei moteris ieitu i vyru, kur kabinu nera.. o cia..
Vedu as saviski i moteru (aisku jis dar mazas). Vyras dukra veda i vyru. O ka daryt kai jis vienas su dukra? Vest i moteru gal? Va tokios paskui pasisiaus... nors jau geriau i moteru vestu nei i vyrus dukra ziuretu

Bet baisu, paskui moteriskes issigas, vyra mano pamaciusios su dukra moteru tualete

Man va didesne dilema, kaip pvz baseine, kur po baseino visos moteriskes nuogos prausiasi po duso, o as su sunum bunu. O kur man ji deti, vienas gi nenueis i vyru puse, nenusipraus ir t.t. Vediesi kartu. Tai iki kokio amziaus "normalu" vaika vestis, kai moteriskes visos nuogos.. cia didesne beda, nes iseities kitos ner

Lygiai tas pats butu jei vyras su dukra tik nueitu. Vat cia tai dilema didesne, ne tik svetimiems bet ir vaikams, kad neprisiziuretu ko nereikia.. Tualetai menkniekis tik.