bernuzelis visada eina su manimi, nes
1.moteru tualetai svaresni
2.matau, kad tikrai kazka padare
3. rankas nusiplauna
Nemanau, kad vyrai būtų patenkinti, jei mamos savo sūnelius vestų į vyrų WC . Su manim visada eina į moterų pusę.
ir su manim eina i moteru tuoleta
Eina su manim į moterų WC.
Mano sunui 3m., bet jei bunu be vyro, tai vedu i tualeta as ir net nekreipiu demesio kas kaip ziuri. O kur jam detis. Mano vaikas aukstas, tai daug kam atrodo vyresnis, bet as veduosi ji kartu ir viskas. Patariu nekreipti demesio, kai ismoks pats, tai ir nueis.
Jei reikėtų nuvesti į WC berniuką - tai tikriausiai vesčiausi į moterų tualetą, o štai dėl tėčio ir mergaitės esu skaičiusi patarimą užsienietiškame žurnale: ten patariama paprašyti kokios nors moters pagalbos, kad ji palydėtų mergaitę į moterų tualetą, nes nei mergaitei į vyrų tualetą, nei tėčiui į moterų eiti nei šiaip, nei taip...
Kai esam su sunum kartu, vedu i moteru tualeta. Jei yra kazkas is vyriskos puses, tai eina i vyru
Del mergaites ir tecio...Is tikruju tai mergaite i vyru tualeta vesti negalima (vyrai juk ne viska kabinuose uzsidare atlieka). O stai i moteru tualeta tetis, jei drasus, manau galetu vesti. Uzsienyje teko matyti kelis atvejus, kai i moteru tualeta uzeina tetis su dukrom ir moterys gan ramiai reaguoja, jokiu barniu ar pykciu, netgi praleidzia, jei eile susidarius.
Del mergaites ir tecio...Is tikruju tai mergaite i vyru tualeta vesti negalima (vyrai juk ne viska kabinuose uzsidare atlieka). O stai i moteru tualeta tetis, jei drasus, manau galetu vesti. Uzsienyje teko matyti kelis atvejus, kai i moteru tualeta uzeina tetis su dukrom ir moterys gan ramiai reaguoja, jokiu barniu ar pykciu, netgi praleidzia, jei eile susidarius.
Va va, man irgi kažkada toks klausimas iškilo. Kai buvo mažesnis, tai kažkaip nieko, o dabar jau galvoju, kad į vyrų reikėtų vesti Turbūt nesupyks tie vyrai, jei ir aš užeičiau su bernaičiu į jų WC
QUOTE(jurgytia @ 2009 11 12, 15:54)
Va va, man irgi kažkada toks klausimas iškilo. Kai buvo mažesnis, tai kažkaip nieko, o dabar jau galvoju, kad į vyrų reikėtų vesti Turbūt nesupyks tie vyrai, jei ir aš užeičiau su bernaičiu į jų WC
Na,as tai tikrai su savo sunumi neiciau i vyru wc.Vyru wc yra pisuarai, kurie buna atviroje patalpoje,iejusi su savo berniuku pasijusciau nejaukiai Taip pat yra ir uzdaru kabinu, bet iki ju reikia praeiti pro pisuarus,tik ne visuose wc jie buna,bet is kur mums moterims zinoti, kuriuose ju nera,kad neuzmatyt,svetimu nuogu vyriskiu
Mano vaikinukas tokio amziaus,kaip ir jusu,kai bunu viena su vaikais mazaji veduosi i moteru wc ir nematau kokiu problemu,kadangi kabinos uzdaros ir berniukas tikrai nieko neiziures keisto Vyresnelis eina i vyru wc
Nors turiu dukra, i moteru tualeta vedu tik tada kai nera neigaliuju tualeto ar vaiku pervystymo kambario.Visu pirma neigaliuju tualetai beveik visada buna svarus,be to jie erdvesni todel nereikia grustis su vaiku i anksta kabina. Jei neigaliuju tualeto nera tai visada vesdamasi dukra pirma ieinu ir paziuriu kad butu bent kiek svarus klozetas ir kad akivaizdziai nesimetytu kruvinu paketu
QUOTE(lovely @ 2009 11 12, 21:53)
Na,as tai tikrai su savo sunumi neiciau i vyru wc.Vyru wc yra pisuarai, kurie buna atviroje patalpoje,iejusi su savo berniuku pasijusciau nejaukiai Taip pat yra ir uzdaru kabinu, bet iki ju reikia praeiti pro pisuarus,tik ne visuose wc jie buna,bet is kur mums moterims zinoti, kuriuose ju nera,kad neuzmatyt,svetimu nuogu vyriskiu
Mano vaikinukas tokio amziaus,kaip ir jusu,kai bunu viena su vaikais mazaji veduosi i moteru wc ir nematau kokiu problemu,kadangi kabinos uzdaros ir berniukas tikrai nieko neiziures keisto Vyresnelis eina i vyru wc
as irgi tikrai neiciau
as savo sunu vedu i moteru