Įkraunama...
Įkraunama...

Rankdarbiai iš odos

Sveikos, atejau patarimo..
Nupirkau 3.5 metu dukrai batus, odiniai, grazus ir kas svarbiausia, nepigus. O jai jie atrodo per daug "berniukiski", jau matau, kad turesiu dideliu bedu kasdien bandant juo apauti doh.gif Gal turit kokia ideja, kaip juos padaryti labiau "mergaitiskus"? Gal kokia gele ant sono? Bet kokia? g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2015 08 04, 12:10)
Nupirkau 3.5 metu dukrai batus, odiniai, grazus ir kas svarbiausia, nepigus. O jai jie atrodo per daug "berniukiski", jau matau, kad turesiu dideliu bedu kasdien bandant juo apauti doh.gif Gal turit kokia ideja, kaip juos padaryti labiau "mergaitiskus"? Gal kokia gele ant sono? Bet kokia? g.gif

user posted image

Arba kaspineli galima smile.gif
Atsakyti

user posted image

labai grazus batukai smile.gif as jusu vietoje su jais nieko nedaryciau, nes paversit y gariuniskus batus, o siuos tikrai galima labai graziai ir stilingai visur priderinti
Atsakyti
Sveikos. Turiu nauja balta naturalios odos rankine.
Man reikia, kad kazkas ant jos nutapytu ornamentus 4u.gif Nieko sudetingo, turiu nuotrauka ko noreciau, pati nenoriu apsiimti, nes bijau sugadinti rankine, niekad ant odos netapiau.
Esu is Klaipedos. Gal kazkas is Jusu sutiktu man pagelbeti uz Jusu siuloma atlygi. smile.gif
Labai laukiu ziniu 4u.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti

Galite per sonine kilpute perverti koki kutosiuka ar pakabuka, veltinuka ar pan dailu.
Taip pat galite paklijuoti kristaliuku.
Nupurksti pablukusia priekio oda blizguciais.

Tik pasitarkit su dukryte biggrin.gif

Atsakyti
Sveiki,

Gal žinote, kur galima nusipirkti ar kas padarytų peilį odų ploninimui ir pjovimui? Reikalingas mėgėjiškiems dirbiniams namuose. Esu turėjus plieninį, bet vagys pasiglemžė su kitais įrankiais verysad.gif
Panašus English style:
http://irri-style.bl...nygrisyste.html

Ačiū!
Atsakyti
pamėgink užsisakyti iš čia :
http://www.kaltai.lt/
Jų gera kokybė.
Atsakyti
Visai numirė odininkų forumas
g.gif
Atsakyti
Joo,numire,bet zinokit tos reklamos lendancios erzina ir nebesinori i jokius forumus...
Tai atgaivinkim,man ydomu kur perkate naturalia oda as iskelto vietu bandziau ,bet dar savo neradau,kad viskas patiktu.
Atsakyti
Na tai kokios odos reikia?
Atsakyti
Sveiki, ieškau siuvimo ylos-adatos su ritele?
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2016 04 12, 18:07)
Sveiki, ieškau siuvimo ylos-adatos su ritele?

turiu, kiek siūlot?
Atsakyti