Įkraunama...
Įkraunama...

Rankdarbiai iš odos

Nieko cia tokio, tik nieko nezinom apie Jusu turima oda, nes galima labai greitai sugadint visa sijona, jeigu naudosime acetoninius klijus, jie geriasi giliai ir jeigu nutepus geraja gaminio puse lieka demes, taigi geriausiai butu pedint i audiniu parduotuve ir nusipirkt dvilypes siauros juosteles palenkimams.
P.s. O del klijavimo, pasikartosiu- tai technologija, kuri retai kam is pirmo karto paklusta.
Galima zinoma bandyti klijuoti Moment, Dismakol, Botermais, bet jie visi yra acetono pagrindu ir kontaktiniai. Taigi sijonui jie nelabai ir tinka. Isigers giliai i oda, o oda- plona, taigi veliau nebeatplesit. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(extrasens @ 2013 10 10, 10:39)
Nieko cia tokio, tik nieko nezinom apie Jusu turima oda, nes galima labai greitai sugadint visa sijona, jeigu naudosime acetoninius klijus, jie geriasi giliai ir jeigu nutepus geraja gaminio puse lieka demes, taigi geriausiai butu pedint i audiniu parduotuve ir nusipirkt dvilypes siauros juosteles palenkimams.
P.s.  O del klijavimo,  pasikartosiu- tai technologija, kuri retai kam is pirmo karto paklusta.
  Galima zinoma bandyti klijuoti Moment, Dismakol, Botermais, bet jie visi yra acetono pagrindu ir kontaktiniai. Taigi sijonui jie nelabai ir tinka. Isigers giliai i oda, o oda- plona, taigi veliau nebeatplesit.  ax.gif

Mhm, negalvojau kad taip sudetingai..
O jei dvipuse juostele pirkti tai ar galima ta oda su lygintuvu lyginti , kad priliptu?.
Atsakyti
QUOTE(*liu @ 2013 10 11, 15:08)
Mhm, negalvojau kad taip sudetingai..
O jei dvipuse juostele pirkti tai ar galima ta oda su lygintuvu lyginti , kad priliptu?.

bijau, kad ne, sijonas susitrauks į tulpę, o lygintuvui irgi nepatiks dažai visokie. man smalsu, kodėl negalima užlenkus apsiūti? g.gif visi paklijavimai gali negražiai sukietint arba išstorint tą sijono kraštą. atgal vėliau jau vistiek jo nebeatlenksit, nes matysis lenkimo vieta, amžiams įsispaudus bus.
Atsakyti
QUOTE(trr @ 2013 10 11, 19:59)
bijau, kad ne, sijonas susitrauks į tulpę, o lygintuvui irgi nepatiks dažai visokie. man smalsu, kodėl negalima užlenkus apsiūti?  g.gif  visi paklijavimai gali negražiai sukietint arba išstorint tą sijono kraštą. atgal vėliau jau vistiek jo nebeatlenksit, nes matysis lenkimo vieta, amžiams įsispaudus bus.

Nes dabar kaip tas sijonas yra palenktas tai priklijuotas, o ir masinos neturiu, o ir nlb graziai man ta siule ziuretusi, tai ir pagalvojau apie klijavima..
Atsakyti
QUOTE(*liu @ 2013 10 11, 20:55)
Nes dabar kaip tas sijonas yra palenktas tai priklijuotas, o ir masinos neturiu, o ir nlb graziai man ta siule ziuretusi, tai ir pagalvojau apie klijavima..

nu su oda geriau neeksperimentuot, niekad nežinai kaip ji pasielgs, ir klijai turi būt specifiniai - lankstūs, atsparūs vandeniui, drėgmei, žmogaus šilumai, kad pasėdėjus ant jo ar ant rasotos kėdės atsisėdus neatitirptų netyčia.. tad šiuo atveju susirasčiau normalią siuvėją (t.y. kuri bent kiek yra susidūrus su oda), ypatingos mašinos tokiam darbui nereik, (tik manau turi būt specialus odai, tvirtas, bet šiek tiek tamprus siūlas, ir odai adata speciali, trikampė), ir apsiūt kraštą jai bus juokų darbas. smile.gif
Atsakyti
mano patarimas irgi nest pas siuveja...
Atsakyti
Patarkite su kuom galeciau pataskuoti ant dazytos odos.http://img1.etsystatic.com/020/0/8483767/il_570xN.492342775_i1ws.jpg
Atsakyti
em na sunku net ir patart, bet cia greiciausiai bus paprasti statybiniai dazai... emale, aliejiniai, na sunku identifikuoti. Ant dazytos odos geriau jau nedazyti, bet jeigu labai jau reikia tai jau eksperimentuoti, taciau , mano manymu vistiek laikui begant nubyres... Ar verta?
Atsakyti
Niekas visai cia nebeapsilanko, idesiu savo keleta darbu
https://www.facebook...iniai.dirbiniai
Atsakyti
gražūs darbai. o tas diržas su pynute, spėju ant augalinės odos darytas? o linijos įpjautos, ar kalinėta be įpjovimų? ir liepsnelės neblogos thumbup.gif turiu omeny atlikimą.
gal ir aš kada ką įdėsiu. smile.gif
Atsakyti
jo ant augalines daryta, raizyta ir stampuota, su stampais vien taip giliai nepadarysi, o liepsneles tai nukrypau siektiek nuo tikslo, nes neturejau raudonu dazu, o visokiu bordo ar vysniniu nenorejau deti, tai ir galvosi tokios siektiek vientisos liepsneles...

Butinai pasirodykit su savo darbeliais... Gal turit kokia paskyra facebooke?
Atsakyti
užrašų knygutė.
user posted image
user posted image

sagės
user posted image
Atsakyti