Įkraunama...
Įkraunama...

Rankdarbiai iš odos

Merginos, gal kuri galetumete padaryti keturis odinius uzsegimus svarkeliui segti?
Kaip pavyzdi ikeliu skolinta nuotrauka:
user posted image
Kazkas tokio, tik be tu apvaliu metaliniu elementu.
Spalva butu gerai, kad butu tamsiai ruda.

4u.gif

Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2013 02 20, 20:08)
Merginos, gal kuri galetumete padaryti keturis odinius uzsegimus svarkeliui segti?
Kaip pavyzdi ikeliu skolinta nuotrauka:

Kazkas tokio, tik be tu apvaliu metaliniu elementu.
Spalva butu gerai, kad butu tamsiai ruda.

4u.gif

hm, tie apvalūs metaliniai elementai tai kniedės, tvirtinimo elementai ir jie būtini, kitaip paprasčiausiai nusmuks sagtelė. bet gali būti ir tamsaus metalo, tada ne taip matosi. o gali būt tvirtinama dirželius prisiūnant, be jokių kniedžių. o prie kokio švarkelio tvirtinsit, odinio, medžiaginio, šviesaus ar tamsaus, skalbimo bėdas apgalvojot? jų skalbti negalėsit. ir kaip jūs juos tvirtinsit, siūsit? tie karoliukai irgi reikalingi? šiaip tokį daiktą padaryt nesunku. tik sagtelių gražesnių nei ten reiktų paieškot (na nebent švarkelis darbinis smile.gif ) o darant profesionaliai tie dirželiai dar turėtų būt apsiūti (aš nesiūnu, į mane nesikreipkit smile.gif 4u.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 20 vasario 2013 - 23:59
QUOTE(trr @ 2013 02 21, 00:58)
hm, tie apvalūs metaliniai elementai tai kniedės, tvirtinimo elementai ir jie būtini, kitaip paprasčiausiai nusmuks sagtelė. bet gali būti ir tamsaus metalo, tada ne taip matosi. o gali būt tvirtinama dirželius prisiūnant, be jokių kniedžių.  o prie kokio švarkelio tvirtinsit, odinio, medžiaginio, šviesaus ar tamsaus, skalbimo bėdas apgalvojot? jų skalbti negalėsit. ir kaip jūs juos tvirtinsit, siūsit? tie karoliukai irgi reikalingi?  šiaip tokį daiktą padaryt nesunku. tik sagtelių gražesnių nei ten reiktų paieškot (na nebent švarkelis darbinis smile.gif ) o darant profesionaliai tie dirželiai dar turėtų būt apsiūti (aš nesiūnu, į mane nesikreipkit smile.gif  4u.gif  )

Dekui, Trr, rasau i AZ biggrin.gif
Atsakyti
kur galėčiau nusipirkti įrankio normalaus kniedems deti, net nežinau kaip vadinas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte2: 25 vasario 2013 - 16:35
QUOTE(saulyte2 @ 2013 02 25, 17:35)
kur galėčiau nusipirkti  įrankio normalaus kniedems  deti, net nežinau kaip vadinas  g.gif

tokiom dar kniedėm
user posted image
Atsakyti
o jums reikia sau pora kniedžių/akučių įsimušt ar norit kokia tai ilgalaikę gamybą pradėt?
Atsakyti
QUOTE(trr @ 2013 02 26, 18:56)
o jums reikia sau pora kniedžių/akučių įsimušt ar norit kokia tai ilgalaikę gamybą pradėt?

retsykiais,
Atsakyti
Gal matet kur uzsienio pardese pirkti,kalamu gelyciu formeliu.
Atsakyti
Kaip jos kalamos turi buti?
Atsakyti
Mano sagės
user posted image
Atsakyti
Mano pinigine vizitinem kortelem, prasom peikti...

http://public.fotki..../my-first-album

Atsakyti
QUOTE(extrasens @ 2013 04 06, 20:24)
Mano pinigine vizitinem kortelem, prasom peikti...

http://public.fotki..../my-first-album

labai gražu, ir siūlės tiesios kaip kareivėliai thumbup.gif ir kišenėlės gražiai pabanguotos. o tų kišenėlių kraštelis užlenktas ar ne? ir smalsu kaip ornamentai įspausti? juk oda turbūt ne augalinė? g.gif
Atsakyti