Įkraunama...
Įkraunama...

Rankdarbiai iš odos

Atsiprašau, kad neperskaičiau visų temų ( laaabai ilgai užtruktų...)- gal galit man, kaip "čiainikui", atsakyt į tokį paprastą klausimą: kur galima nusipirkti prietaisą kniedėms įspausti? Tos replės, kur senukuose, jau išbandytos- gaunasi negražiai ir ne taip, kaip reikėtų... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2012 10 30, 16:09)
Atsiprašau, kad neperskaičiau visų temų ( laaabai ilgai užtruktų...)- gal galit man, kaip "čiainikui", atsakyt į tokį paprastą klausimą: kur galima nusipirkti prietaisą kniedėms įspausti? Tos replės, kur senukuose, jau išbandytos- gaunasi negražiai ir ne taip, kaip reikėtų... ax.gif

http://eparduotuve.k...id_product=1603

http://eparduotuve.k...id_category=593
http://eparduotuve.k...id_category=594
http://eparduotuve.k...id_category=254
Atsakyti
QUOTE(oldas @ 2012 10 30, 19:12)

Labai ačiū. 4u.gif
Atsakyti
Stai truputi patobulintas baznycios paveikslas smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gvozde @ 2012 11 06, 12:09)
Stai truputi patobulintas baznycios paveikslas smile.gif
[url=ht

žymiai geriau, o tas tamsus debesis dar ir dramos pridėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(trr @ 2012 11 06, 15:18)
žymiai geriau, o tas tamsus debesis dar ir dramos pridėjo smile.gif

Aciu 4u.gif
Siandien pradejau triptika... biggrin.gif Na darbelio ten bus daaaaug ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gvozde @ 2012 11 06, 18:53)
Aciu  4u.gif
Siandien pradejau triptika...  biggrin.gif  Na darbelio ten bus daaaaug ax.gif

na tik neskubėkit, apgalvokit kiekvieną veiksmą atidžiai, bo kartais įkvėpimas stumia per greitai, darbas vyksta paskubom ir nukenčia kūrinio kokybė. mirksiukas.gif 4u.gif
sėkmės, lauksim rezultato.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 06 lapkričio 2012 - 20:53
sveiki, gal patarsit kur galima pasidaryti (įsispausti) logotipą ant odos gaminio (rankinės)? kaip ši technika vadinasi ir kokiu būdu padaro tuos logo?
..ir dar, priminkit kaip vadinasi ta medžiaga (dažai), kurie naudojami ant pjautinių odinių gaminių briaunų (tarsi laminatas, kuris estetiškai apipavidalina kraštą) dėkoju labai! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JUODA_KAVA @ 2012 11 11, 19:27)
sveiki, gal patarsit kur galima pasidaryti (įsispausti) logotipą ant odos gaminio (rankinės)? kaip ši technika vadinasi ir kokiu būdu padaro tuos logo?

padaryti įspaudą nieko sudėtingo. o rankinė jau pasiūta? ant gatavo galanterinio gaminio jau sunkiau būtų uždėt. bet tą metalinę klišę reikia užsakinėti, kainuoja keliasdešimt litų, tad dėl vieno įspaudimo nelabai apsimoka. beto ne visose odose vienodai gerai įsispaudžia. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(trr @ 2012 11 12, 19:10)
padaryti įspaudą nieko sudėtingo. o rankinė jau pasiūta? ant gatavo galanterinio gaminio jau sunkiau būtų uždėt. bet tą metalinę klišę reikia užsakinėti, kainuoja keliasdešimt litų, tad dėl vieno įspaudimo nelabai apsimoka. beto ne visose odose vienodai gerai įsispaudžia.  4u.gif

Gal išduosit kur tai galima užsakyti, kas tuo užsiima? ar turint tą klišę aš namų sąlygomis pasidarysiu?
Atsakyti
QUOTE(JUODA_KAVA @ 2012 11 13, 18:56)
Gal išduosit kur tai galima užsakyti, kas tuo užsiima? ar turint tą klišę aš namų sąlygomis pasidarysiu?

turint klišę namie nepasidarysit, reikia preso. o klišę pati neužsakinėjau, tai bijau sumeluot, nepamenu tos firmos pavadinimo. nežinau kuriam jūs mieste, bet buvusiuose dailės kombinatuose galima pasiklausinėti, arba tiesiog nete paieškoti ir paskambinėti. ir žinoma reikia failiuką turėt su to logo maketu. o įspausti galėčiau ir aš, arba bet kurioj odininkų (odos gaminių) firmelėj (tam pačiam dailės kombinate jų irgi yra).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 13 lapkričio 2012 - 20:52
QUOTE(trr @ 2012 11 13, 22:48)
turint klišę namie nepasidarysit, reikia preso. o klišę pati neužsakinėjau, tai bijau sumeluot, nepamenu tos firmos pavadinimo. nežinau kuriam jūs mieste, bet buvusiuose dailės kombinatuose galima pasiklausinėti, arba tiesiog nete paieškoti ir paskambinėti. ir žinoma reikia failiuką turėt su to logo maketu. o įspausti galėčiau ir aš, arba bet kurioj odininkų (odos gaminių) firmelėj (tam pačiam dailės kombinate jų irgi yra).

ačiū, pasidomėsiu..
Atsakyti