[quote=oldas,2012 09 09, 18:05]
dekoju už patarimą
QUOTE(extrasens @ 2012 09 22, 15:43)
na emm, net palupis atvipo pamacius, balnu kainas, as sutinku kad balnine oda brangi, bet tikrai nesitikejau, kad ant tiek, beja Oldas tu cia esi ekpertas, esu dabar lietuvoje ir ieskau kur nusipirkt plieno peiliui pasigamint ieskau tokio: ATS-34, 40x13, 95x18 rusies, gal ka patartum???
Jodinėjimas ne ubagu užsiėmimas o bajoras privalo mokėti bajoriškai.
Tokia pardavėju logika. Kokie peiliai bus gaminami,kokios tam bus naudojamos staklės, koks termoapdirbimas planuojamas? Klausiu dėl to kad labai įdomus plieno pasirinkimas nuo japoniško nerūdijančio ATS-34 iki beveik š... 40x13.
QUOTE(oldas @ 2012 09 22, 15:31)
Jodinėjimas ne ubagu užsiėmimas o bajoras privalo mokėti bajoriškai.
Tokia pardavėju logika. Kokie peiliai bus gaminami,kokios tam bus naudojamos staklės, koks termoapdirbimas planuojamas? Klausiu dėl to kad labai įdomus plieno pasirinkimas nuo japoniško nerūdijančio ATS-34 iki beveik š... 40x13.
Na as nelabai nusimanau pliene, o noriu pasigamint, tiksliau kad pagamintu head peili tikrai rimta, tai ir klausiu eksperto...
va sitoki http://www.shop.leat...sc?productId=25
QUOTE(extrasens @ 2012 09 22, 21:06)
Na as nelabai nusimanau pliene, o noriu pasigamint, tiksliau kad pagamintu head peili tikrai rimta, tai ir klausiu eksperto...
Na koks aš ekspertas,tiesiog žmogus šiek tiek darantis įvairius niekučius rankomis. Peilis tikrai įdomus bet labai užkelta kaina.Labai išreklamuotas miltelinis
nerūdijantis amerikiečiu plienas ir retos medienos rankena.Norint pasigaminti toki
peilį reikia turėti ne tik plieną bet ir priėjimą prie metalo apdirbimo staklių ir terminio apdorojimo.Na jeigu yra patirtis tai išpjauti formą ir teisingu kampu nušlifuoti ašmenis dar galima bet be pečiaus teisingai užgrūdinti ir normalizuoti nesigauna.O negrūdintas
ar blogai užgrūdintas plienas tai išmesti pinigai.
Sveiki, tikiuosi cia pataikiau gal kas iš jūsų užsiimančių odos rankdarbiais ar panašiai, patartumėte, kur kreiptis, ar ką nors parekomenduotumėte - dėl odinio diržiuko pasiuvimo. Nemaniau, kad susidursiu su tokia problema... Reikia rankenos - prailginančio diržiuko ant rankines, be jokių papildomų detalių, bet niekur nerandu, kas galėtų pasiūti Jau baigiu nuleisti rankas. Gal. kas iš čia esančių padėtumėte man, ar nukreiptumėte. Ačiū už atsakymus
QUOTE(TerraIncognita @ 2012 09 24, 18:48)
Sveiki, tikiuosi cia pataikiau gal kas iš jūsų užsiimančių odos rankdarbiais ar panašiai, patartumėte, kur kreiptis, ar ką nors parekomenduotumėte - dėl odinio diržiuko pasiuvimo. Nemaniau, kad susidursiu su tokia problema... Reikia rankenos - prailginančio diržiuko ant rankines, be jokių papildomų detalių, bet niekur nerandu, kas galėtų pasiūti Jau baigiu nuleisti rankas. Gal. kas iš čia esančių padėtumėte man, ar nukreiptumėte. Ačiū už atsakymus
Na turbut, kad tau reiktu kreiptis pas Trr, nes as esu Airijoje, na gal Oldas ka ir patars, nes jis cia yra GURU
Sveiki kolegos
Nebuvau cia gal kokius pora meteliu
Per ta laika, istekejau ir susilaukiau sunelio
TRRR turetum mane prisiminti
Tai vat, po tiek laiko uzejo ikvepimas. Rodausi naujausia savo darba Turiu dar keleta, bet neuzbaigti. Kai uzbaigsiu, ikelsiu ir ju foto
Cia viena nuotrauka su blykste, kita be blykstes.
Nebuvau cia gal kokius pora meteliu
Per ta laika, istekejau ir susilaukiau sunelio
TRRR turetum mane prisiminti
Tai vat, po tiek laiko uzejo ikvepimas. Rodausi naujausia savo darba Turiu dar keleta, bet neuzbaigti. Kai uzbaigsiu, ikelsiu ir ju foto
Cia viena nuotrauka su blykste, kita be blykstes.