QUOTE(Vedlio norai @ 2012 08 06, 20:52)
Iš nuorodos supratau tik tiek, kad mergina moka gražiai dirbti su oda ir ornamentais ant jos, bet koks viso to grožio užbaigimas (sukietinimas, kad būtų tuo pačiu oda pakankamai elsatinga ir nekistu ornamentas). Ačiū už mėginimą padėti, bet jei turit dar kantrybės, tai norėčiau daugiau konkretumo.
p.s. pvz. sužinojau apie kažkokį karnauba-carnauba, ar kaip ten ji, tepalą, bet vėl gi, iš kur jį išpešti, kur ir kokį konkrečiai įsigytį laką, nes interneto platybėje ju šimtai sklando gal Lietuvoje kažką tokio galima nuvažiavus į "Senukus" nusipikrti, žodžiu jei pamatytumėte mano veidą išvystumėte didelį pasimetimą...
p.s. pvz. sužinojau apie kažkokį karnauba-carnauba, ar kaip ten ji, tepalą, bet vėl gi, iš kur jį išpešti, kur ir kokį konkrečiai įsigytį laką, nes interneto platybėje ju šimtai sklando gal Lietuvoje kažką tokio galima nuvažiavus į "Senukus" nusipikrti, žodžiu jei pamatytumėte mano veidą išvystumėte didelį pasimetimą...
Kokio jus norite konkretumo? Aš jums daviau nuoroda į forumo tema kurioje
19 puslapiu. Jus pažiūrėjote pirmą puslapį ir prašote konkretumo. Jus man siūlote
pakartotinai perskaityti visus 19 puslapiu išrinkti konkrečia jums naudinga informacija ir pateikti konkretu sprendimą? Na gal yra problemos su rusų kalba su vertimu bet lietuviu kalba jums suprantama ir iš Google jūsų niekas ne išvarė.O ten į paklausimą KARNAUBO VAŠKAS jums paaiškins kad tai palmiu vaškas
naudojamas maisto pramonėje ir kosmetikoje.Jis įdomus tuo kad pradeda lydytis prie +80 laipsniu.Dėl to karnaubo vaškas sėkmingai naudojamas medžio ir odos gaminiu vaškavimui.Jūsų problema kad jus naudojate netinkamas medžiagas
Na negalima gauti produkto iš netinkamos tam žaliavos ir pradėti reikia nuo
pradžiu. nors ir taip: http://www.auksarank...-odos-dirbiniai arba taip http://www.evrosumka...uralnoi_kozhi_/ Kaip tik jus paimsite teisinga odą ir atliksite su ja teisingus veiksmus viskas pas jus iš karto gausis gerai ir kokybiškai bet tam reikia
mokytis