Įkraunama...
Įkraunama...

Bendras vaizdas

Nesijaudinkite, tikrai puikus spalvų derinys 4u.gif Ir nebūtinas ryškus akcentas, su šiomis spalvomis, kaip ir pati papasakojote, galima labai gražiai sužaisti mirksiukas.gif Sėkmės planavime ir nebijokite eksperimentuoti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(d_kris @ 2012 11 14, 15:10)
Labas, Renalta, gal galetum pasidalinti idejomis arba pastabomis kaip pavyko suderinti raudona ir balta spalvas, nes raudona ir mano pati megstamiausia, todel ir as vestuvese ir nusimaciau tokias spalvas, tik nezinau kaip seksis susiderinti  blush2.gif

viskas pavyko puikiai thumbup.gif tik gal raudonos spalvos buvo kiek maziau negu ispradziu planavau.puokste turejo buti raudonu ranunculu, bet deja ju neatveze todel rinkausi baltus bijunus peristus raudona juostele, raudonus batelius pagal jaunikio pageidavima iškeiciau i baltus, visa kita kaip ir rasiau baltai raudona - kvietimai, stalo korteles, stalo dekoracijos, staltieses -pagrindines baltos, o ant virsaus raudonos, tortas puostas raudonomis gelemis, baznycia ir CM vieta puostos baltomis gelemis perristomis raudonomis juostelemis. Saldus stalas labai graziai atrode papuostas braskemis smile.gif
Net musu miegamajame buvo raudonos spalvos.
Jeigu norite galiu atsiusti kelias nuotraukas i az.
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2012 12 11, 12:06)
viskas pavyko puikiai  thumbup.gif tik gal raudonos spalvos buvo kiek maziau negu ispradziu planavau.puokste turejo buti raudonu ranunculu, bet deja ju neatveze todel rinkausi baltus bijunus peristus raudona juostele, raudonus batelius pagal jaunikio pageidavima iškeiciau i baltus, visa kita kaip ir rasiau baltai raudona - kvietimai, stalo korteles, stalo dekoracijos,  staltieses -pagrindines baltos, o ant virsaus raudonos, tortas puostas raudonomis gelemis, baznycia ir CM vieta puostos baltomis gelemis perristomis raudonomis  juostelemis. Saldus stalas labai graziai atrode papuostas braskemis  smile.gif
Net musu miegamajame buvo raudonos spalvos.
Jeigu norite galiu atsiusti kelias nuotraukas i az.

mes irgi išsirinkome raudoną spalvą smile.gif mb ji mėgstamiausia, o aš šiuo klausimu buvau neutrali, man gal ir negražiausia spalva, bet tikrai labai gražu (ta spalva kur aš labai norėjau tai nepatiko mb, todėl rinkomės variantą, kad būtų abiems priimtinas) smile.gif

gal galėčiau ir aš gauti keletą nuotraukėlių, kaip viskas atrodė su tuo raudonu atspalviu? blush2.gif
Atsakyti
Mes išsirinkome tokią spalvą
user posted image

Norėčiau paklaust, ar kuri darėt su tokia smile.gif Ir taip pat gal turit kokių gražių minčių, kaip papuošt apvalius staliukus gėlytėm ir žvakėm?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms. Justina: 05 sausio 2013 - 15:11
QUOTE(Ms. Justina @ 2013 01 05, 16:10)
Mes išsirinkome tokią spalvą
user posted image

Norėčiau paklaust, ar kuri darėt su tokia smile.gif Ir taip pat gal turit kokių gražių minčių, kaip papuošt apvalius staliukus gėlytėm ir žvakėm?

Graži spalvyte, aš kažką panašaus rinkausi, buvau nusprendusi 3 spalvas imti: tokia sviesiai koraline, mint ir rozine, bet paskui pagalvojau kad pilnai uzteks vienos spalvos, nes ne tiek jau daug tu akcentu bus. Ir issirinkau visiskai kita spalva - alyvine. Tiek kad as ja naudosiu nuo pastelines levandu - iki ryskios (bet nedaug). ir sveciu neprasysiu taip rengtis, tik prasysiu kad pastelinem spalvom. Dauguma vistiek zinos kokia spalva vyraus, bus kas pasiderins...

http://www.theperfec...rch/label/Mauve

sitame puslapiuke galite rasti ivairiu variantu su spalvom 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo harmoneta: 05 sausio 2013 - 18:04
Žinau šitą puslapį smile.gif ten tikriausiai ir radau šią splavą, na tikslaiu paletę, bet manau užteks vienos spalvos, nes ji tokia, kad vis vien bus atspalviai jos smile.gif Svečių taip pat neprašysiu kažkaip ypatingai rengtis, manau jie nesuprastų, noes man patiktų, kad viskas derėtų smile.gif
Atsakyti