Įkraunama...
Įkraunama...

Bendras vaizdas

QUOTE(Amellie @ 2012 05 30, 11:25)
Merginos, gal daugiau zinot geru puslapiu su paletem?
Pati galvoju kazka tokio http://www.theperfec...rch/label/Mauve

cia galima rasti derinuku, gal but ne specialiai vestuvems, bet ideju deriniu yra tikrai vertu demesio: http://www.colourlovers.com/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesse: 30 gegužės 2012 - 11:28
Musu derinukas buvo geltona ir melyna. Pamerges ir pirsliene buvo apsirenge ryskia melyna spalva, mano papuosalai ir bateliai buvo melyni. Mano geles ryskiai geltonos rozes su melynom gelytem ir melynu kaspinu wub.gif pas pamerges tos pacios melynos geles ir po geltona roze ax.gif ai, dar mano plaukuose tu melynu ziedeliu buvo wub.gif
Namie sale buvo irgi geltonai ir melynai papuosta, laaabai grazu buvo ir laaabai patiko tiek mum tiek visiem wub.gif
Atsakyti
na, mūsų vestuvės gegužės gale, nors niekada nemėgau rožinės spalvos, bet ėmiau galvoti apie gėles, ir gegužės gale jau turėtų būti bijūnų, kurie man yra beprotiškai gražu, tad planuoju juos naudoti vestuvių floristikai, todėl ir spalvinę temą padiktuos jie. Manau, kad vyraujančios spalvos bus balta, blyškiai pilka (nors kažkas minėjo, kad tai ne vestuvinė spalva), švelniai rožinė, ir gal kiek tos intesyvesnės rožinės (na bijūnai būna ir labai rožiniai) smile.gif smile.gif

na kažkas panašaus į šitą derinį http://www.theperfec...et-romance.html arba į šitai http://bridalmusings...on-board-ideas/

tik svarbu, mano galva, neapkraut patalpos, todėl gėlių kompozicijoms norėtųsi skaidrių stiklinių vazų, kad pačios kompozicijos būtų lengvos.
Atsakyti
Labai džiaugiuosi, kad radau šią temą su patarimais ir su spalvų palete. thumbup.gif Turėjau mintį suderinti kažką rožinio ir auksinio (vestuvinei suknelei ir aksesuarams), gal dar auksinių lapų ir rudų kaštonų spalvas (stalo papuošimui).
Tačiau nelabai įsivaizduoju jaunikio tokioje spalvų paletėje... Ką galėtumėte patarti? g.gif
Atsakyti
as manau, kad jaunasis gali deveti auksine/ruda liemene po svarku (ir liemene suderinta tarkim su tavo sukneles dirzeliu) ir isisegti rozine-auksine-ruda gelyte i atlapa - tokia, kaip tavo puokste smile.gif
Atsakyti
dali_lida, ačiū už patarimą, reikės jam tokį variantą pasiūlyti.
Tik dar neįsivaizduoju, kokios spalvos būtų jo kostiumas. Gal tiktų juodas, hmmm, gal net geriau pilkas. Tik nežinau dar, kaip jis rengsis. Kiek žinau, jam labiau patinka juodos ir raudonos spalvos derinys rūbuose. Bet aš neįlendu į savo proginę raudoną suknelę.
Vienu žodžiu, dar šiek tiek pamąstysiu ir paderinsiu. rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, pradejau planuoti vestuves. Ir vis galvoju kokias spalvas pasirinkti.
Kolkas Spalvu derinys Rinkciausi - "MINT" persikine ir kremine spalvas. Gerai suderinsi, detales bet jaunikis doh.gif kokios spalvos turetu buti kostiumas? blink.gif Tamsus melynas? g.gif
Tai pat galvoju apie
Zydra-raudona
Kokia Jusu nuomone?
Vestuves rugpjucio vidury.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xernesta: 21 spalio 2012 - 09:53
QUOTE(Renalta @ 2012 04 30, 13:52)
as tai pasirinkau raudonos ir baltos spalvos derini  smile.gif
visi sako kad raudona spalva mazai nuotaku renkasi  g.gif bet ji mano megstamiausia
antros dienos suknele pasisiuvau raudona, stalai bus puosti raudonomis staltiesemis
zadejau ir batelius raudonus aveti, bet MB nori kad buciau su baltais

Labas, Renalta, gal galetum pasidalinti idejomis arba pastabomis kaip pavyko suderinti raudona ir balta spalvas, nes raudona ir mano pati megstamiausia, todel ir as vestuvese ir nusimaciau tokias spalvas, tik nezinau kaip seksis susiderinti blush2.gif
Atsakyti
labukas, pas mane tai kazkas tokio bus....
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
nerealios vestuvės wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Argent @ 2012 12 01, 01:12)

jo cia labai super, jau yra vaizdelis, kaip jaunikis zmona su leliuku ant raku is ligonines pasitinka...
Atsakyti
Sveikos,
as galvoju apie vestuviu spalvas, ir mintyse kyla pieno baltumo spalva dominuojanti ir svelniai gelsva, svelniai zydra (sviesios abi, kaip akcentai).
Kadangi kvietilu popierius bus sidabro spalvos su svelniai melynais akcentais, tai nezinau ar reiketu ipainioti ir sidabrine spalva i dekora ir tt? man graziau ziuretusi svelniai auksine. Juolab, kad mano suknele bus siuvineta karoliukais kurie yra laaabai svelniai auksines spalvos, vos vos...
Batelius noreciau sviesiai melynus rasti, puoksteje melsvu-gelsvu atspalviu. manau butu grazu jaunikio liemene svelniai zydros spalvos. Kaip manote?
Dar galvoju, ar ne per blankiai viskas gausis, jei piena baltumo spalva (nerezianti akies), sviesiai gelsva ir sviesiai sviesiai zydra..??? gal reikia stipraus akcento spalvinio? Nors siaip vestuviu noriu neapkrautu, lengvu, jaunatvisku, tokiu vejyje beplebesuojanciu lotuliukas.gif (na ir susakiau.. vestuves vejyje beplevesuojancios, bet manau supratot) biggrin.gif

Kazka tokio
My Webpage tik geltona sviesesne, ir tik vienos rusies melyna - sviesesne irgi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo distancija: 10 gruodžio 2012 - 16:35