sveikos mergino,
jei mna jau ir taip galva skauda nuo visu rupesciu...dabar pradejau skaityti apie spalvas ir suprantu kad reik kazka suplanuoti nes pries tai dar tokia mintis i galva nesove....patarkit merginos ka nors. vestuves bus rugsejo 28d. jau bus labai rudeniska medziai spalvoti....ir net nznau...gal kuri planuoja vestuves panasiu metu ir turi minciu...
Nėra būtina tą spalva nustatyta
Aš asmeniškai nelabai suprantu, kam jos reikia.
O jei vis tik, Jums labai reikia, tai taikykit prie to, ka jau turit, gal pamergėms pasakėt, kokios turi būt suknelės, gal sugalvojot, kokios pas Jus bus gėlės, gal kažkas labai gražiai atrodytų Jūsų šventimo vietoje.

O jei vis tik, Jums labai reikia, tai taikykit prie to, ka jau turit, gal pamergėms pasakėt, kokios turi būt suknelės, gal sugalvojot, kokios pas Jus bus gėlės, gal kažkas labai gražiai atrodytų Jūsų šventimo vietoje.
QUOTE(Auksaklaupė @ 2012 04 26, 16:29)
Nėra būtina tą spalva nustatyta
Aš asmeniškai nelabai suprantu, kam jos reikia.

kad dar nelabai kas yra tokio konkretaus, bet sugalvojau kad labai graziai atrodytu dziovinti klevo lapai ant stalo

bet susiradau kedziu uzvalkalus, ir dabar renkuosi tarp aukso ar kavos spalvos

QUOTE(dzwmandze @ 2012 04 27, 12:26)
kad dar nelabai kas yra tokio konkretaus, bet sugalvojau kad labai graziai atrodytu dziovinti klevo lapai ant stalo
kolkas tik tiek leido mano fanatzija

Na tada rinkitės auksinę-oranžinę-rudą. Toks derinukas turėtų tikrai gražiai atrodyti

Sveikos, as tai planuoju balta ir persiko spalva, truputi sviesios rozines, o mano vestuves ir rugsejo 28
kaip ir tavo dzwmandze
mane tai orai labiausiai neduoda miegot

kaip ir tavo dzwmandze

QUOTE(pupkis @ 2012 04 30, 14:00)
tikrai geras puslapis, ar irgi ji naudoju.
o siaip manau svarbu neperkrauti vestuviu spalvomis,
kad visgi svarbiausia butu balta suknele!
kad butu stilinga ir madinga.
as renkuosi balta, kremine ruda... ir del siektiek ryskumo pora salotines spalvos akcentu

QUOTE(katydid @ 2012 04 27, 13:18)
Na tada rinkitės auksinę-oranžinę-rudą. Toks derinukas turėtų tikrai gražiai atrodyti 

as tai manau kad stalas rudeninis turetu buti baltos arba sampanines spalvos su sokolado, kakavos ir avokado zalios spalvu derinio - jauku ir neliudna

Merginos, gal daugiau zinot geru puslapiu su paletem?
Pati galvoju kazka tokio http://www.theperfec...rch/label/Mauve
Pati galvoju kazka tokio http://www.theperfec...rch/label/Mauve