As irgi is tu nuotaku, kurios nuo spalvu pradeda planuotis. Nes juk tai diktuoja praktiskai viska

Vis delto kai pradejau rinktis spalvas jau turejau sventes vieta ir fotografa. Ir beje didziausios pestynes tarp manes ir jaunikio buvo del spalvos

Kas labai patiko man, nepatiko jaunikiui ir teko milijona kartu keist derintis kol priejom bendra sprendima. Musu vestuves bus su sokoladinem dekoracijom/elementais, sokoladiniu tortu, sviesiai karamelinem pamergyciu suknelem, geltonom frezijom. As pati busiu su siektiek prigesinta balta suknele (kremine) ir baltu freziju puokste. Taigi spalvos palete bus tokia: kremine-geltona-sviesiai karameline-sokoladine. Gal pavasario (Geguzes men.) vestuvem ir ne tobulas derinys, bet uztat nuotraukose gamta gales pasireiksti pati

As pati labai norejau zalios spalvos, bet deja.. dabartinis derinys man irgi LABAI LABAI patinka

Su tiek deriniu kiek yra graziu spalvu galima simta vestuviu suplanuot ir tikrai buvo sunku pasirinkti viena vieninteli ir kad dar antrai puselei butu grazu

O temos autorei: Melina/geltona yra labai daznas vestuvese variantas ir man labai grazus

Ir netgi manau kad sidabrines juosteles galetu tikrai atsirasti papuosimuose, nebijok ir jos ipint

idomiau, iskritiniau ir graziau bus

Beje, jei sakai vestuves po metu ir jei ziema tai sidabras tikrai tiks