Įkraunama...
Įkraunama...

Bendras vaizdas

Sveikos, nezinau ar tokia tem jau buvo, jeigu taip tai istrinkit 4u.gif
Bent jau as pirmiausia noriu zinoti ko noriu, tada pradeti viska pirkti. Niekaip neisirenku vestuviu spalvos derinio, ar mano suknele deres prie pamergiu sukneliu ir t.t. ir panasiai smile.gif Todel sukelsiu foto ka kaip isivaizduoju ir lauksiu patarimu bei pagyrimu :)Galbut mano mintys pagelbes Jums, o as pasisemsiu ideju is Jusu smile.gif Linkiu aktyviai dalyvauti! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gintar!aa: 18 vasario 2012 - 03:01
Vestuviu spalva galvoju balta, pilka, melyna ir geltona. O gal apseisiu be pilkos.. user posted imageuser posted image
Suknele kazkas tokio: http://www.landybrid...-champagne.html Negaliu ikelti foto, nes neleidzia kopijuot smile.gif
Pamerges.Labai noriu zemiau keliu, bet pamerges pacios issirinks ko nori, nes ne visu figuros panasios:user posted image
Puokste: user posted image
user posted image
Labai noriu mazu, jaukiu ir siltu vestuviu.. Iki ju dar metai, zinau daug kas keisis dar tukstanti kartu, bet dabar planuoju taip smile.gif smile.gif
Atsakyti
Sveika,
Na labai idomios spalvos smile.gif Kol kas visos tos foto graziai ziurisi, bet kaip bus realybeje? Kaip atrodys vieta kurioje svesite... Dar daug ka reiketu Jum apgalvoti, as mielai atsisakyciau pilkos spalvos. Mano nuomone ji vestuvems netinkama schmoll.gif
Atsakyti
As irgi is tu nuotaku, kurios nuo spalvu pradeda planuotis. Nes juk tai diktuoja praktiskai viska smile.gif Vis delto kai pradejau rinktis spalvas jau turejau sventes vieta ir fotografa. Ir beje didziausios pestynes tarp manes ir jaunikio buvo del spalvos biggrin.gif Kas labai patiko man, nepatiko jaunikiui ir teko milijona kartu keist derintis kol priejom bendra sprendima. Musu vestuves bus su sokoladinem dekoracijom/elementais, sokoladiniu tortu, sviesiai karamelinem pamergyciu suknelem, geltonom frezijom. As pati busiu su siektiek prigesinta balta suknele (kremine) ir baltu freziju puokste. Taigi spalvos palete bus tokia: kremine-geltona-sviesiai karameline-sokoladine. Gal pavasario (Geguzes men.) vestuvem ir ne tobulas derinys, bet uztat nuotraukose gamta gales pasireiksti pati smile.gif As pati labai norejau zalios spalvos, bet deja.. dabartinis derinys man irgi LABAI LABAI patinka smile.gif

Su tiek deriniu kiek yra graziu spalvu galima simta vestuviu suplanuot ir tikrai buvo sunku pasirinkti viena vieninteli ir kad dar antrai puselei butu grazu smile.gif

O temos autorei: Melina/geltona yra labai daznas vestuvese variantas ir man labai grazus smile.gif Ir netgi manau kad sidabrines juosteles galetu tikrai atsirasti papuosimuose, nebijok ir jos ipint wink.gif idomiau, iskritiniau ir graziau bus smile.gif Beje, jei sakai vestuves po metu ir jei ziema tai sidabras tikrai tiks smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neralioote: 21 vasario 2012 - 00:31
Manau, kad cia su tom spalvom per daug prisiziurejote amerikietisku filmu. Tai tikrai nera pats esminis dalykas. Mano manymu yra zymiai svarbesniu uzsiemimu, nei kad sukti galva del to ar pamerges batai deres prie torto spalvos. Cia jau daugiau nei juokinga. Vat taip ir atsiranda vadinamosios "bridezilla'os" - isprotejusios nuotakos. As nezadu tokia tapti schmoll.gif Maziausiai sau suku galva del kazkokiu spalvu. Pas mane pamerges gales rengtis kaip noris (isskyrus baltai-cia mano spalva ir juodai, nes vestuves tai ne laidotuves lotuliukas.gif ), batelius mautis gales kokius nores. Vestuviu sventes vieta puosime gelemis, koios tuo metu zydes. Ir man giliai dzin, jei stalo papuosimai nederes prie mano puokstes. Man svarbiausiai, kad susirinktu visi laukiami zmones, kad visiems butu linksma ir smagu. Va taip.
Aisku, cia tik mano subjektyvi nuomone, kuri itariu daugeliui laaaabai jau nepatiks.
Ir nepykit-spalvos tikrai nediktuoja VISKO. Galu gale tai tik spalvos.
Atsakyti
Na spalvos gal nediktuoja visko, bet diktuoja labai daug biggrin.gif Nieko nera baisiau kaip melyni batai, raudona suknele, geltonas tortas ir ruzava puokste ant stalo doh.gif Taip tai tik spalvos, bet kai jos yra suderintos iki paciu smulkmenu, visa tai suteikia labai daug zavesio ir kitaip atrodo bendras vaizdas, nei kad butu spalvu kratalyne. Dabar tavo pamerges ateis visos su geltonom suknelem pvz ir su skirtingu spalvu batais. Grazu labai bus doh.gif
Atsakyti
O man spalvos labai svarbu, juk i nuotraukas visa likusi gyvenima ziuresi. Ir siaip megstu viska planuoti iki smulkmenu, todel spalvu neapeisiu 4u.gif

Melisa 87 Vestuves bus vasara. Bet aciu uz patarima, kazkaip net nepagalvojau apie sidabrine g.gif manau bus puikus akcentas!! Geriau, nei pilka smile.gif Labai dekinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anubis @ 2012 02 21, 18:15)
Nieko nera baisiau kaip melyni batai, raudona suknele, geltonas tortas ir ruzava puokste ant stalo  doh.gif 

Imetu nuoroda vienu vestuviu, kur buvo pasirinkta ryskiu spalvu kratalyne, as asmeniskai tokio varianto nesirinkciau, bet... kodel gi ne? smile.gif http://www.viktorijo...lt/galerijos/3/

QUOTE(Gintar!aa @ 2012 02 21, 21:01)
O man spalvos labai svarbu, juk i nuotraukas visa likusi gyvenima ziuresi. Ir siaip megstu viska planuoti iki smulkmenu, todel spalvu neapeisiu  4u.gif

Man grazu kai viskas dera tarpusavyje, taciau nesimato pastangu, vaizdas neatrodo "perspaustas", cia visame kame man taip turi buti smile.gif be to, labai liudnai atrodo vaizdas, kai bandant derinti keliu spalvu akcentus vestuvese, pradeda pjautis atspalviai, nes tikrai sunku surasti vienodo atspalvio pamergiu sukneles, serveteles, torta ar dar ten kazka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anubis @ 2012 02 21, 17:15)
Na spalvos gal nediktuoja visko, bet diktuoja labai daug  biggrin.gif  Nieko nera baisiau kaip melyni batai, raudona suknele, geltonas tortas ir ruzava puokste ant stalo  doh.gif  Taip tai tik spalvos, bet kai jos yra suderintos iki paciu smulkmenu, visa tai suteikia labai daug zavesio ir kitaip atrodo bendras vaizdas, nei kad butu spalvu kratalyne. Dabar tavo pamerges ateis visos su geltonom suknelem pvz ir su skirtingu spalvu batais. Grazu labai bus  doh.gif

Visu pirma, kaip jau minejau, mano pamerges pacios sau rinksis sukneles, tai ir prisiderins batelius bei puoksteles. Del manes tegu ateina kad ir su oranziniais batais ir salotine suknia, man vienodai piesia, nes vestuvese svarbiausia busiu AS, o ne pamergiu rubai. Visu antra, nevirskinu rozines spalvos, todel torto tokio tikrai nebus (jei kas ateitu su rozinais drabuziais, man dzin, nes zmogaus reikalas, kas jam tinka ir patinka). Visu trecia, kadangi musu vestuves pavasari, tai kaip tik noriu, kad butu kuo daugiau ryskiu spalvu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Never Ending Story @ 2012 02 21, 20:29)
Imetu nuoroda vienu vestuviu, kur buvo pasirinkta ryskiu spalvu kratalyne, as asmeniskai tokio varianto nesirinkciau, bet... kodel gi ne? smile.gif http://www.viktorijo...lt/galerijos/3/

Man negrazu, beskonybe schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(cacukele @ 2012 02 21, 20:34)
Visu pirma, kaip jau minejau, mano pamerges pacios sau rinksis sukneles, tai ir prisiderins batelius bei puoksteles. Del manes tegu ateina kad ir su oranziniais batais ir salotine suknia, man vienodai piesia, nes vestuvese svarbiausia busiu AS, o ne pamergiu rubai.  Visu antra, nevirskinu rozines spalvos, todel torto tokio tikrai nebus (jei kas ateitu su rozinais drabuziais, man dzin, nes zmogaus reikalas, kas jam tinka ir patinka). Visu trecia, kadangi musu vestuves pavasari, tai kaip tik noriu, kad butu kuo daugiau ryskiu spalvu bigsmile.gif

Na visu pirmiausia ir paskutiniausia tai as kalbejau ne apie tavo vestuves, o bendrai, ir issakiau savo nuomone. Man negrazu nesuderintos ir primargintos spalvos. O del manes tai tavo pamerges gali ateiti nors ir su tigrinem suknutem jei tik tau grazu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Never Ending Story @ 2012 02 21, 18:29)

Aisku spalvos yra skonio reikalas, minetuoju atveju pasirinkta kaip itariu visos grynosios vaivorikstes spalvos ir kiekviena detale isieskota ir suderinta jos spalva ir tai labai matosi nuotraukose.

Kitas variantas, kai tos spalvos varijuoja visoj paletej, nuo svelniu iki ryskiu, nuo saltu iki siltu ir pan.. Ir tai turbut irgi galimas sprendimas. Bet panos, jau kas kas bet mes net savo drabuzius tarpusavy derinam, tai vestuvese spalvytes paderinti nieko jau tokio baisaus ir nieko tokio baisiai amerikonisko wink.gif tiesiog bendras sventes stilius. Nors tikrai sutinku su pries spalvas pasisakiusia jaunaja, kad svarbiausia smagus balius ir gera nuotaika wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Never Ending Story @ 2012 02 21, 21:29)

O man visai idomiai atrodo.. As irgi taip nesirinkciau, bet paziuret idomu smile.gif Ir siaip nesu linkusi kritikuot tokias sventes. Jeigu zmonems taip patinka, jie jauciasi gerai, tai gal tuoktis nors ir su supermeno kostiumais(maciau kazkur supermamoj foto doh.gif biggrin.gif )
Atsakyti