Kiek daug grfazuoliu torciuku o Asseni orchideja gtai isvis iskoju vercianti noreciau ja namuose pasimerkti
Laba diena
Nedaznai cia lankausi, bet vis tik atnesiau viena savo tortuka parodyt
Juodasis miskas, mmg, apie 3 kg
Asseni net neisivaizuoju kaip tokias geles reikia padaryt kazkokia misija neimanoma ! Nuostabu !
Asseni net neisivaizuoju kaip tokias geles reikia padaryt kazkokia misija neimanoma ! Nuostabu !
QUOTE(pasta222 @ 2012 02 20, 12:03)
nieko blatno bet grazu, bantas nuostabus
Aciu, mergaites.
Nera taip sunku kaip atrodo. Sakyciau, 50 proc. graziu geliu duoda tinkama geliu mase, bent jau man. Kol neatradau geros geliu mases, tol bijojau geliu, o geles bijojo manes ir mes niekaip negalejom susidraugaut
Man anita sako, kai turesi laiko, padaryk man orchideja, as ja i vaza pastatytsiu
Nera taip sunku kaip atrodo. Sakyciau, 50 proc. graziu geliu duoda tinkama geliu mase, bent jau man. Kol neatradau geros geliu mases, tol bijojau geliu, o geles bijojo manes ir mes niekaip negalejom susidraugaut
Man anita sako, kai turesi laiko, padaryk man orchideja, as ja i vaza pastatytsiu
QUOTE(kirbe @ 2012 02 20, 08:59)
Ačiū, kad nepatingėjot atsakyti
Dar lauksiu gal dar kas pasidalins patirtimi
QUOTE(Cheekyyy @ 2012 02 20, 13:48)
Laba diena
Nuostabus tavo tortukas
QUOTE(Asseni @ 2012 02 20, 14:01)
ir as tokios noriu i vaza
Sveikos,
ačiū
Mergaitės,dar pasakykit,ar naudojot kuri dažus iš Minordijos (raudonus), kaip jie?
Tortai.... Gėlės...Asseni... kaip taip įmanoma jeigu ne paslaptis,kokią masę atradai?
QUOTE(@adrij@ @ 2012 02 19, 23:42)
Ne , pas juos nėra foto , kai nuvažiuosi pirkti , prašyk baltos masytės figūrėlėms lipinti ir tortams dengti .
ačiū
Mergaitės,dar pasakykit,ar naudojot kuri dažus iš Minordijos (raudonus), kaip jie?
Tortai.... Gėlės...Asseni... kaip taip įmanoma jeigu ne paslaptis,kokią masę atradai?
! | Primenu, kad čia NE Skelbimų lenta ir tokios žinutės kaip: <...gaminu pagal užsakymus...>, <....ieškau, kas pagamintų/iškeptų...> <...gal kas žino, kas kepa/gamina pagal užsakymus...> ir pan. yra GRIEŽTAI DRAUDŽIAMOS. Pakartotinai radus panašaus pobūdžio žinutes, jos bus trinamos be išankstinio perpėjimo, o dalyviams bus skirtos atitinkamos nuobaudos. |
Kirbe,tavo senas postas su batelio iškarpa tikrai yra nekomentuojamoj temoj 9psl pačiam viršuj (rašau čia,nes anoj temoj nenorėjau komentuot) Nesuprantu-ar čia tik man rodo,o kitom ne Dukra vakar kaip tik pagal ją batelį lipino
QUOTE(viliuosi @ 2012 02 20, 09:50)
PASTILAŽAS PAGAL CIPCIUKĄ skirtas tortu dengimui,
As sia mase dariau pirma karta ir iskart pamilau...
Oi, mergaites, sita tema - atgaiva sielai Kokiu graziu tortu yra Galvoju gal ir man daugiau su kreminiais tortais paeksperimentuoti, nes jau su tom masem kiek pabodo..., bet man kazkaip daugiau galimybiu su mase, tad renkuosi puosti ja
Asseni geles, tai be konkurencijos , reiks kviestis i UK pamokas pravest
Kirbe savo tortukais tiesiog suzavejo
@Adrij@ - ar galima nezisaveti??? kad vaikiski spalvingi ir tobulai isbaigti, tai jau kazkaip pripratau, bet pirmame puslapyje pirmas su gelemis - tai isverte is klumpiu - spalvu tobulumas, viskas taip kruopstu, preciziskai atlikta, tiesiog pedantiska
Mergaiciukes, Jus visos saunuoles, tos kurios meginate, kiekvienas tortukas jus veda prie geresnio ir geresnio rezultato, svarbu nenuleisti ranku
Imesiu savo kelis torciukus:
Isimyleje meskiukai ant kanapos, Asseni Napoleonas is vaikystes is puses normos (fantastisko skonio tortas) 2,2kg. ... prase nedengti mase, tad barstytas saldziomis kokoso drozlemis
Tortukas Valentinui, Varskes gaivumelis 2,1kg.
Dar vienas mano tortukas i Valentinine kolekcija - Nuotrauku vaza. Rafaelo Svajone, 2.2kg
Tiesa, gal kas esate atrade skania dengimo mase? Kuri nebutu tokia saldi ir bent jau butu valgoma? Nors bijau, kad uzdaviau kvaila klausima, juk tos mases pagrinda visuomet sudaro zukraus pudra, tai bet kokiu atveju jos visos bus ziauriai saldzios
Asseni geles, tai be konkurencijos , reiks kviestis i UK pamokas pravest
Kirbe savo tortukais tiesiog suzavejo
@Adrij@ - ar galima nezisaveti??? kad vaikiski spalvingi ir tobulai isbaigti, tai jau kazkaip pripratau, bet pirmame puslapyje pirmas su gelemis - tai isverte is klumpiu - spalvu tobulumas, viskas taip kruopstu, preciziskai atlikta, tiesiog pedantiska
Mergaiciukes, Jus visos saunuoles, tos kurios meginate, kiekvienas tortukas jus veda prie geresnio ir geresnio rezultato, svarbu nenuleisti ranku
Imesiu savo kelis torciukus:
Isimyleje meskiukai ant kanapos, Asseni Napoleonas is vaikystes is puses normos (fantastisko skonio tortas) 2,2kg. ... prase nedengti mase, tad barstytas saldziomis kokoso drozlemis
Tortukas Valentinui, Varskes gaivumelis 2,1kg.
Dar vienas mano tortukas i Valentinine kolekcija - Nuotrauku vaza. Rafaelo Svajone, 2.2kg
Tiesa, gal kas esate atrade skania dengimo mase? Kuri nebutu tokia saldi ir bent jau butu valgoma? Nors bijau, kad uzdaviau kvaila klausima, juk tos mases pagrinda visuomet sudaro zukraus pudra, tai bet kokiu atveju jos visos bus ziauriai saldzios
QUOTE(gabijux @ 2012 02 20, 16:11)
As sia mase dariau pirma karta ir iskart pamilau...
Ačiū. Na va jau du balsai už šią masę. O jūs iš vis pirmą kartą iš jos darėte ir iš karto pavyko? Bijau, kad gali nepavykti iš vis. Tai ir klausinėju.