Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt...

Kiek daug grfazuoliu torciuku wub.gif o Asseni orchideja gtai isvis iskoju vercianti wub.gif wub.gif wub.gif noreciau ja namuose pasimerkti blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif
Nedaznai cia lankausi, bet vis tik atnesiau viena savo tortuka parodyt ax.gif
Juodasis miskas, mmg, apie 3 kg
user posted image

Asseni net neisivaizuoju kaip tokias geles reikia padaryt blink.gif kazkokia misija neimanoma ! Nuostabu !
Atsakyti
QUOTE(pasta222 @ 2012 02 20, 12:03)
nieko blatno,
rafaelo, mmg

nieko blatno biggrin.gif bet grazu, bantas nuostabus thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Aciu, mergaites. 4u.gif
Nera taip sunku kaip atrodo. Sakyciau, 50 proc. graziu geliu duoda tinkama geliu mase, bent jau man. Kol neatradau geros geliu mases, tol bijojau geliu, o geles bijojo manes laugh.gif ir mes niekaip negalejom susidraugaut doh.gif

Man anita sako, kai turesi laiko, padaryk man orchideja, as ja i vaza pastatytsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 20 vasario 2012 - 14:03
QUOTE(kirbe @ 2012 02 20, 08:59)

Ačiū, kad nepatingėjot atsakyti 4u.gif
Dar lauksiu gal dar kas pasidalins patirtimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheekyyy @ 2012 02 20, 13:48)
Laba diena smile.gif
Nedaznai cia lankausi, bet vis tik atnesiau viena savo tortuka parodyt  ax.gif
Juodasis miskas, mmg, apie 3 kg

Nuostabus tavo tortukas 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Asseni @ 2012 02 20, 14:01)

Man anita sako, kai turesi laiko, padaryk man orchideja, as ja i vaza pastatytsiu  lotuliukas.gif

ir as tokios noriu i vaza biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(@adrij@ @ 2012 02 19, 23:42)
Ne , pas juos nėra foto , kai nuvažiuosi pirkti , prašyk baltos  masytės figūrėlėms lipinti ir tortams dengti  .

ačiū 4u.gif

Mergaitės,dar pasakykit,ar naudojot kuri dažus iš Minordijos (raudonus), kaip jie? g.gif

Tortai.... Gėlės...Asseni... kaip taip įmanoma swoon.gif swoon.gif jeigu ne paslaptis,kokią masę atradai?
Atsakyti

! 
Primenu, kad čia NE Skelbimų lenta ir  tokios žinutės kaip: <...gaminu pagal užsakymus...>, <....ieškau, kas pagamintų/iškeptų...> <...gal kas žino, kas kepa/gamina pagal užsakymus...> ir pan. yra GRIEŽTAI DRAUDŽIAMOS.
Pakartotinai radus panašaus pobūdžio žinutes, jos bus trinamos be išankstinio perpėjimo, o dalyviams bus skirtos atitinkamos nuobaudos.
Atsakyti
Kirbe,tavo senas postas su batelio iškarpa tikrai yra nekomentuojamoj temoj 9psl pačiam viršuj (rašau čia,nes anoj temoj nenorėjau komentuot) Nesuprantu-ar čia tik man rodo,o kitom ne g.gif Dukra vakar kaip tik pagal ją batelį lipino
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2012 02 20, 09:50)
PASTILAŽAS PAGAL CIPCIUKĄ skirtas tortu dengimui,

As sia mase dariau pirma karta ir iskart pamilau... wub.gif
Atsakyti
Oi, mergaites, sita tema - atgaiva sielai bigsmile.gif Kokiu graziu tortu yra blink.gif Galvoju gal ir man daugiau su kreminiais tortais paeksperimentuoti, nes jau su tom masem kiek pabodo..., bet man kazkaip daugiau galimybiu su mase, tad renkuosi puosti ja ax.gif
Asseni geles, tai be konkurencijos 4u.gif , reiks kviestis i UK pamokas pravest tongue.gif
Kirbe savo tortukais tiesiog suzavejo thumbup.gif
@Adrij@ - ar galima nezisaveti??? kad vaikiski spalvingi ir tobulai isbaigti, tai jau kazkaip pripratau, bet pirmame puslapyje pirmas su gelemis - tai isverte is klumpiu - spalvu tobulumas, viskas taip kruopstu, preciziskai atlikta, tiesiog pedantiska wub.gif

Mergaiciukes, Jus visos saunuoles, tos kurios meginate, kiekvienas tortukas jus veda prie geresnio ir geresnio rezultato, svarbu nenuleisti ranku smile.gif
Imesiu savo kelis torciukus:
Isimyleje meskiukai ant kanapos, Asseni Napoleonas is vaikystes is puses normos (fantastisko skonio tortas) 2,2kg. ... prase nedengti mase, tad barstytas saldziomis kokoso drozlemis
user posted image

Tortukas Valentinui, Varskes gaivumelis 2,1kg.
user posted image

Dar vienas mano tortukas i Valentinine kolekcija - Nuotrauku vaza. Rafaelo Svajone, 2.2kg
user posted image

Tiesa, gal kas esate atrade skania dengimo mase? Kuri nebutu tokia saldi ir bent jau butu valgoma? Nors bijau, kad uzdaviau kvaila klausima, juk tos mases pagrinda visuomet sudaro zukraus pudra, tai bet kokiu atveju jos visos bus ziauriai saldzios doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 20 vasario 2012 - 22:16
QUOTE(gabijux @ 2012 02 20, 16:11)
As sia mase dariau pirma karta ir iskart pamilau...  wub.gif

Ačiū. Na va jau du balsai už šią masę. O jūs iš vis pirmą kartą iš jos darėte ir iš karto pavyko? Bijau, kad gali nepavykti iš vis. Tai ir klausinėju.
Atsakyti