Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt...

QUOTE(@adrij@ @ 2012 02 19, 20:54)
Tikra tiesa ... geriau nepastebėti  smile.gif .... kartais ir patylėti  smile.gif

jop, visiškai teisingai mane supratote drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simisimi84: 19 vasario 2012 - 20:00
Stai dar vienas tortukas,,Snikersas,,puostas pastilazu.Buvo skirtas kalbos kursu baigimo proga:)user posted image
Papildyta:
user posted image o sitas drauges vestuviu proga... Viduje medutis su zele gabaliukais,dengtas saldainiu mase geltonos rozes sokoladines,baltos ir kramtomu saldainiu:)
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 02 19, 13:12)
Adrijos tortukas labai gražus, bet... mano akim čia per daug detalių.. nors ir viskas gražiai žiūrisi, atrodo suderinta, bet pirma mintis - kiek čia visko daug..

QUOTE(rugiagele26 @ 2012 02 19, 13:38)
Sutinku.. man irgi grazus adrijos tortai, bet cia lyg perdaug visko..

O as visiskai nesutinku tongue.gif Man adrijos tortai tuo ir patinka, kad cia visko visada tiek, kiek reikia wub.gif Ir situo atveju man cia ne kiek neatrodo padauginta detaliu, nes man atrodo, kad cia tokio ispudzio ir buvo siekta blush2.gif Gal klystu, bet as isivaizduoju, kad cia tokios vaikiskos netvarkos ir buvo siekta - lyg metinukas, ismetes is komodos visus savo rubelius, sedi sau laimingas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ddovilux @ 2012 02 19, 21:05)
O as visiskai nesutinku  tongue.gif Man adrijos tortai tuo ir patinka, kad cia visko visada tiek, kiek reikia  wub.gif Ir situo atveju man cia ne kiek neatrodo padauginta detaliu, nes man atrodo, kad cia tokio ispudzio ir buvo siekta  blush2.gif Gal klystu, bet as isivaizduoju, kad cia tokios vaikiskos netvarkos ir buvo siekta - lyg metinukas, ismetes is komodos visus savo rubelius, sedi sau laimingas  biggrin.gif

Dėkui smile.gif .

Aš nežinau ar to siekė vaikučio mama , tiesiog prašė pakartoti jau darytą mano papuošimą , nekeičiant nieko . Labai įdomus tavo pamastymas , ir dažnai matau panašų vaizdelį , kai nueinu aplankyti savo možosios anūkytės doh.gif biggrin.gif .

Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2012 02 17, 23:35)
  MO .....Minordija dirba tik darbo dienomis .

ačiū 4u.gif jau sužinojau.

O kurią konkrečiai masę perkate figūrėlių lipdymui, šitą ? g.gif

Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 02 19, 22:47)
ačiū  4u.gif jau sužinojau.

O kurią konkrečiai masę perkate  figūrėlių lipdymui, šitąg.gif

smile.gif http://www.minordija...ndex.php?id=446
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2012 02 19, 23:27)

Ačiukas 4u.gif
(gal ten foto yra,nerodo man nė vienos g.gif )
Atsakyti
Ne , pas juos nėra foto , kai nuvažiuosi pirkti , prašyk baltos masytės figūrėlėms lipinti ir tortams dengti .
Atsakyti
kiek grozio padaryta!!!!!!

o as vakar kankinausi, bandziau is marsmalou mases kiski padaryt doh.gif jis ziaurei susitraukineja, ausis prie galvos visai nelipo verysad.gif Prasau patarimo, blush2.gif is kuo yra geriausiai lipdyt figureles

Penktadieniui drauge paprase mergvakariu tortuka padayt, papuosti Tuo daikciuku, tai vat neisivaizduoju nuo ko pradet Ji daryti... g.gif

o cia siandienos greitai padarytas tortukas ( Pieniska mergaite) g.gif nuotraukoj isaiskejo nuodemes, gyvai burbuliuku nesimate blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Labas, seniai matytos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Pažiūriu jūsų darbelius, kai kurių tobulumui kaip visada ribų nerasta, o ir naujokių tortai kokie fainulkos 4u.gif
Dabar užmėtykite akmenimis, jei tai yra temoje be komentarų, bet niekaip nerandu batelio su kulniuku iškarpos, gal kuri turite išsisaugojusi? 4u.gif
Būčiau iki grabo lentos dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monlida @ 2012 02 19, 17:13)
http://kristi.erdves.../apdengimo.html sita receptuka.kas galejo but blogai,kad ji man nelabai  elastinga gavosi? doh.gif siandien darysiu torta rafaelo,ryt bandysiu lipdyt ka nors blush2.gif tikekimes bent kazkas pavyks ax.gif

Manau, kad pats masės receptas neitin vykęs (arba ir aš kažką ne taip dariau doh.gif ) pirmam savo dengtam tortui irgi masė dariau pagal tą receptą ir buvo labai sunku dirbti , gavosi kieta, trūkinėjo doh.gif . Siūlau ir principo keist receptą mirksiukas.gif , temoje be komentarų tikrai jį rasi ( su cukraus pudra, krakmolu ir dirbtiniu medumi ) pagal jį masė visai kitokia gaunasi mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutės...keletas mano torčiukų

knyga50-mečiui
pusė mano medutis,pusė-mano vaisinis,dengta pastiažu
user posted image
dantukas
vaisinis,pastilažas
user posted image
tortas dvynių 60-mečiui...broliui ir sesei
user posted image

tortas 80-mečiui
user posted image