Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt...

Sveikos merginos! 4u.gif Jusu visu tortai nuostabus.pries kelias dienas netycia uzsukau i jusu tema,negalejau atsiziureti.likau labai suzaveta 4u.gif nuo tos akimirkos neiseina is galvos jusu tortukai,ir kad yra vilties paciai kazka padaryti.Uzsisakiau dazus americolor,ryt tureciau gauti.siandien sugalvojau pasidaryti apdengimo mase,ir nezinau ar gerai gavos.nelabai man norejo ji minkytis,gan kietoka gavos g.gif dariau pagal http://kristi.erdves.../apdengimo.html sita receptuka.kas galejo but blogai,kad ji man nelabai elastinga gavosi? doh.gif siandien darysiu torta rafaelo,ryt bandysiu lipdyt ka nors blush2.gif tikekimes bent kazkas pavyks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monlida @ 2012 02 19, 17:13)

Linkiu sekmes, kad gerai sektusi 4u.gif

===========

Man kaskodel nerodo tortu foto verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 02 19, 17:35)

Man kaskodel nerodo tortu foto verysad.gif

Man ir...Anei vieno g.gif
Atsakyti

man jau rodo clap.gif

@adrij@ nuostabus, gal tuputi perkrautas, bet super wub.gif wub.gif wub.gif

*Keila* su bateliu patiko thumbup.gif wub.gif wub.gif tos rozes suktos man nuostabios wub.gif
Atsakyti
koks kremas (kalbu apie tą rudą) tiktų ir atrodytų panašiausiai? ganašas? bet man jis toks ale korėtas, su oro puslelėmis gaunasi, gal plakti kiek mažiau?
user posted image
Atsakyti
Sveikutes merginos, tik neapmetykit akmenim, kad kartojuos su klausymu- kur perkat dezes tortams, kazka skaiciau kad Kaune maisto institute jei nemaisau, gal pasakysit konkreciau, tiksliau.... ax.gif , atsiprasau uz tokius kvailus klausymus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2012 02 19, 20:26)
Sveikutes merginos, tik neapmetykit akmenim, kad kartojuos su klausymu- kur perkat dezes tortams, kazka skaiciau kad Kaune maisto institute jei nemaisau, gal pasakysit konkreciau, tiksliau.... ax.gif , atsiprasau uz tokius kvailus klausymus blush2.gif

ačiū kirbei.. smile.gif Taikos pr...prie baziu....o parduotuve 6 aukste 614 ar pan kabinetas...uzsikele y 6 auksta,koriodorium pasuksit y kaire ir matysit ant duru lentele bus...vat ten ir parduotuve ta...
Atsakyti
Ačiū visoms už nuomonę 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @adrij@: 19 vasario 2012 - 19:55
QUOTE(simisimi84 @ 2012 02 19, 20:33)
ačiū kirbei.. smile.gif Taikos pr...prie baziu....o parduotuve 6 aukste 614 ar pan kabinetas...uzsikele y 6 auksta,koriodorium pasuksit y kaire ir matysit ant duru lentele bus...vat ten ir parduotuve ta...

Sirdingai dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2012 02 19, 20:41)
Ačiū visoms už nuomonę  4u.gif , tik deje , ne aš sprendžiu apie jo puošimą ( iš visų mano darytų tortų , gal 10 dalis sugalvoti mano , kiti daryti pagal atsiųstas foto )  , o tas , kas pageidauja , šitą tortą kartojau ( tik figūrėlė kitokia ) , visą kitą prašė palikti taip pat , net atspalvius  smile.gif .

Tiesa , kodėl nerodė bent mano foto .... aš kėliau per Part , jis jau nuo vakar kažkodėltai streikuoja , nes paveikslėlių ikeltų per ten nerodo , tai vėl jie atsiranda ....nematau kai kurių jūsų avatarų , jų visai nėra , matyt per ten juos kėlėtė .

aš tai viską matau smile.gif nėr gyvenime buvę, kad kažko nematau, nebent nepastebiu smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2012 02 19, 19:41)

Tiesa , kodėl nerodė bent mano foto .... aš kėliau per Part , jis jau nuo vakar kažkodėltai streikuoja , nes paveikslėlių ikeltų per ten nerodo , tai vėl jie atsiranda ....nematau kai kurių jūsų avatarų , jų visai nėra , matyt per ten juos kėlėtė .

Jusu avatara nevisada rodo, tiksliau vakar jo nerode visa diena, siandiena kai kada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 02 19, 19:49)
aš tai viską matau smile.gif nėr gyvenime buvę, kad kažko nematau, nebent nepastebiu smile.gif)

Tikra tiesa ... geriau nepastebėti smile.gif .... kartais ir patylėti smile.gif
Atsakyti